Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alpine CDE-178BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Alpine Bilstereo (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Svårt att synka med Bluetooth, prövat med olika telefoner både Android och iPhone 6. När den väl är synkad så låter det bra. Handsfree funkar bra för mig men det låter väldigt dåligt för den som pratar i andra änden, flyttat runt mikrofonen utan att få ordning på det. Köpte även rattkontroll kablage till min Saab 9-5 som inte går att få igång, ringt och frågat om det men utan framgång. Väldigt ljusstark display även i max dimmer läge och lite toning på skärmen.. Dessutom ett fult jordklot som snurrar fort runt, runt i läget där klockan visas.. För 1500:- hade den vrt ok. Jag har uppdaterat mjukvaran utan resultat.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nedansåteende skribent måste haft väldig otur med sin, ett måndags exemplar eller så beror det på utomstående problem såsom fel med mobilen eller annat. Iphone är ju dessutom kompatibelt att ha som Ipod ihop med denna via usb. Appen har jag inte testat ännu så den uttalar jag mig inte om än.

  För mig så fungerar allt som jag vill :)
  Jag driver alla högtalare i bilen med slutsteg så har inte testat den inbyggda förstärkaren. Men som försteg och ljudkälla i bilen så gör den ett mycket bra jobb.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Haft denna stereo i ca 6 månader. Funkar inte att spela musik via usb till stereon med iphone 5 och dära. Funkar inte den där equalister grejen som man kan ändra via telefonen. Blotooth funkar ganska bra men räcker inte långt innan de börjar hacka. Stereon hänger sig ibland så man får starta om den.

  Det går och ställa in ljudet bra på stereon och det ger ut enormt bra ljud både till högtalarna och på lågnivåen till basen! Displayen visar vad det är för låt och allt som man vill den ska visa. Betalade 3000kr för denna stereo och bara hälften av det som stod fungerade typ så lite missnöjd.