Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Force Electronics 536S 80GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Force Electronics Digitalboxar ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Har haft den i två år och var nöjd med den när den kom då konkurrensen inte var så stor. Då var det ett lyft med hårddiskinspelning så man hade överseende med nackdelarna som är flera. Ljudet försvinner ibland när man hoppar framåt eller bakåt i en inspelning, även med timeshift. En del inspelningar blir förstörda då de hackar. Kanallistorna uppdateras med lång eftersläpning. Användargränssnittet är segt och ologiskt. Gör det den ska men känns gammal.
 • Ganska dålig
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Väldigt lysande blå display. Hemmabyggda menyer ( i MS Paint tro jag :) ) men att kanalens logga visas i menyn är ett plus. När man spolar i "time slip" märker man inte så tydligt när man kommer till realtid. Displayen behåller "tS" och ikonen för spola visas trots att det inte går att spola längre . Jag saknar en realtids ikon. Jag har också hakat upp mig på en text i manualen. Något förkortat står det: "-Du äger inte programvaran utan har erhållit en användarlicens vid köpet av mottagaren. Force Electronics A/S har rätt att löpande ändra programvaran. Force Electronics A/S förbehåller sig rätten att sända ut reklam via POST-systemet. Om du inte kan acceptera vilkoren får du inte ansluta mottagaren till elnätet"" Tänk om Microsoft skulle skriva något sådant. Force tvingar användaren att acceptera Spam och förändringar av konfigurationen. Bakläxa Force!
 • Mycket bra
  16 år sedan
  Uppdaterat: 16 år sedan
  Endast PVR-funktionen (personal video recorder) hade gett denna produkt ett högt betyd. Jag menar, att kunna pausa en direktsändning är verkligen en trevlig funktion. Plus också för smidiga och snabba menyer etc. Minus dock för att menydesignen kunde varit snyggare.
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Acceptabel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan