Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Do It Yourself QC5580

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Använt till att raka huvudet och tycker den funkar kanon. Rakar riktigt kort å blir inte irriterad i huden. Bytt blad 1 gång. Å haft den i 2 år.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Grym maskin som rakar bort allt hår. Men tyvärr efter 7 månader började delarna gå sönder. Har bytt ut foul, rakknivarna och fästena 2 gånger nu. Kan Philips bara förbättra tillbehören så blir detta en grym maskin.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har haft en tidigare version och nu denna. Klipper fantastiskt kort, precis vad jag är ute efter. Dessutom har den riktigt bra batteritid så man behöver inte ladda inför/efter varje klippning. Den är också tyst och stabil.
  Läser att flera har problem med skäggtillsatsen, men den använder inte jag.
 • Usel
  2 år sedan
  Efter ca 10 gångers användning gick "foil":en sönder så man började skära sig när man använde det kortaste rakhuvudet. Såg att detta inte bara hänt mig. I butiken heter det att detta är ett tillbehör där garantin inte gäller i mer än 6 månader. Kostnad för bara denna kåpa och två metallbitar (som inte är sönder men som man inte kan välja bort) blir inkl frakt över 300 kr, vilket är strax under halva nypriset.

  Hur bra allt annat är intresserar mig inte eftersom det var med anledning av det korta rakhuvudet jag köpte den. Även innan det gick sönder var det inte speciellt bra. Det tog över 25 minuter att få det helt rakat utan fläckvis längre strån här och var.

  Denna rekommenderas INTE!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter några månader med daglig användning så började tyvärr det kortaste rakhuvudet att gå sönder. Började med små hål i "foil"-huvudet som senare ledde till att större delar ramlade loss. Senare gav fästena till knivarna inuti huvudet upp. Små plastdetaljer som inte tål så värst mycket.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den bästa hårklippare om du klippa håret själv.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lätt och snabb att använda. Tyst. Ingår i väskan för förvaring av all utrustning.