Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kärcher K5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kärcher Högtryckstvättar (117)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har använt den i 5 år och den har fungerat fint fint. Klart man kan önska alltid mer vattenflöde tryck men för dom pengarna jag betalade är den extremt prisvärd.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Har haft den i två år nu. Nu har den pajat så jag var fick skruva i sär den. De är helt galna. Produkten saknar säkring. Pumpen är av metal och tillhör nog de bättre för hemma användare. Men livslängen på produkten blir nog inte så lång. Det sitter en swich som använda för av och på, samt styrning för tryck. Det är alltså samma switch. Denna switch verkar vara det stösta problemet för de som säljer reservdelar har slut på denna. Går man till Kärcher själva så skriver de att de slutat med reservdelar med någon ursäkt att det inte går pga garanti krav. I stället måste man lämna in produkten till en auktoriserad service verkstad. Sicket trams! Jag har 5 olika maskiner med tillbehör från Kärcher. En sak är i alla fall säker, det blir inga fler om de till vill sälja reservdelar. Viktigt att det finns under många för lågkvalitets och lågpris grejer för hemma fixare.
 • Bra
  1 år sedan
  Helt ok högtrycktvätt. Slangen hängs enkelt i kroken på sidan. (dock får man samla ihop den själv) Enkelt att byta munstycke på pistolen.
  Största skillnaden mot K5 Control är att pistolen här är på/av medans Control har en styrenhet på pistolen. (därav den stora prisskillnaden)
  Lite minus har den.
  Önskar att den skulle hålla trycket mot pistolen när den är igång så att det hade varit mer respons när man börjar spraya. Nu är det en ganska lång fördröjning.
  Upplever även att varierande munstycket inte är byggt för denna då trycket nästan är obefintligt i "mjukaste" läget. Då nästan slörinner det ur pipen.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft många tvättar och denna köpte jag på rea och har nu använt ett år. Den tvättar väldigt bra, men det finns ett stort problem för mig som tvättar mycket. Den saknar slangvinda. För att ha i sommarstugan och använda någon gång ibland är den absolut ett bra köp, men för mig som behöver in och ut med den väldigt mycket retar den styva plastslangen gallfeber på en.