Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon HKTS 11

 Lägg i lista  Jämför
H/K kan inte bara göra välljudande förstärkare och DVD-spelare utan även högtalare. Kanske inte så konstigt med tanke på att både Infinity och JBL ingår i Harman koncernen.
HKTS 11 är ett bra paket för 5.1-ljud och musik med 4 st satelliter, 1 st center och en subwoofer med 10 tums bas och eget slutsteg på 200 Watt.
Hållare för de små högtalarna medföljer för den som vill montera dem direkt på väggen.
Stäng
H/K kan inte bara göra välljudande förstärkare och DVD-spelare utan även högtalare. Kanske inte så konstigt med tanke på att både Infinity och JBL ingår i Harman koncernen.
HKTS 11...
Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Högtalarpaket för hembio (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ett billigt bättre högtalarsystem, subben är fantastisk men sateliterna är lite klena och har dålig spridning, väggfästerna är onödigt jobbiga att montera.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpt av Spanjo då han bytte upp sig.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett helt underbart system, bara man konfigurerar det rätt! Jag har själv ställt in brytpunkten på lågbasen på maxnivån och kör systemet i 2.1-läge, istället för 5.1, då får man en radikalt mycket bättre musikupplevelse och ändå en fin upplevelse i t ex film!
  Dessutom är det snyggt och basen är helt enkelt ett monster, det går inte att köra på mer än 30% av maxnivå, annars skakar fönsterrutor sönder!
  Man får mycket ljud och inredning för pengarna! Rekommenderas, även om det finns en uppdaterad variant numera (HKTS 60)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Välljudande och diskret högtalarpaket inkl. Sub.
  Låter bra även för musik, diskret och snyggt system.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  fint ljud i så små högtalare
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett bra system som gör sitt jobb vid filmtittande.dialogerna känns naturliga och basen dundrar på högt...dok med en del dist.musik är inte systemets starka sida om man säger så.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bättre ljud för dessa pengar är mycket svårt att hitta!
  Basen är grym (för att va med i ett högtalarpaket under 5000:-)!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kör mitt paket tillsammans med en Onkyo SR-577, är mycket nöjd.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt nöjd. Basen är grym!

  Tyvärr verkar min bas nu ha dött....
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Oförskämt bra för de här pengarna.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  EDIT2:
  Fortfarande förbannat efter att ha flyttat två gånger efter jag skrev i texten nedan. Ett jävla helvete är det att få fast högtalarna på väggen. Man blir GALEN! Efter tre går den fjärde helt okey men konstruktionen är idiotisk och ifall man inte drar fast den i väggen ORDENTLIGT så är risken STOR att man gör skruven lös igen. Har tegelväggar här jag bor nu och båda bakhögtalarna sitter halvlöst. Man bör icke röra dem.

  Köpte dock en annan stärkare och nu låter de ännu bättre.

  EDIT1:
  Okey. Detta innan --- skriver jag dagen efter.

  Jag har slitit i 90 minuter med mina fronthögtalare nu när de skulle sitta på väggen. Att ha en stor kabel är ju bara att glömma. Fick ta det som hängde med högtalarna. Det var nog det förjävligaste jag någonsin gjort! Plastskit som är omöjligt att leda kabel igenom. Sen när man är klar med själva upphängningen skall ju självklart en skruv igenom där kabelns sitter. Och skruva uppåt då eftersom man inte kan sätta fast skiten på väggen med högtalaren redan monterad. Drar ner betyget till 7 ifrån 9.

  -------------------------

  Otroligt prisvärt!

  Men håller med om väggfästena. Har en kabel som aldrig kommer komma in där igenom. Vet inte hur jag skall lösa det riktigt...

  Men det låter otroligt bra till musik och bra till film.

  Min förstärkare gör högtalarna inte rättvisa. Men även om förstärkaren är sämre än standard låter det riktigt bra...

  Blir en Harman-stärkare sinom tid. Behöver bara hämta ut lite lön först ;)
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Klockren tia enligt mina öron! Visserligen mitt första riktiga system så jag kanske är så där barnsligt förtjust i nya och SNYGGA saker :) Basen är ju inte bara helt fantastisk vad gäller ljudbilden, den är även min stoltaste ägodel i vardagsrummet (svart som synden).
  Att högtalarna hade besvärliga fästen förändrar ingenting. Det är inte pga av dem som man köper detta paket!

  EDIT: 2,5 år senare går subbasen sönder... Gonatt HK
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra högtalare för pengarna, bra djup i basen. Saknar helt mellanregister men man får inte kräva för mycket i den här prisklassen.

  Ska sälja mitt nu efter tre trogna år. Men om någon kollar på dessa fortfarande, kanske köpa begagnat eller hittar ett gammalt par någonstans så rekommenderar jag de starkt.

  På sin tid fick man inte bättre än detta för den här pengen.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra med tryck i baslådan!
  Ljudet är tillräckligt för film och musik
 • Knappt godkänd
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kan inte rekommendera detta system. Låter burkigt, film fungerar, men musik är en stor besvikelse. Upgraderade mig från Logitech z5500 men tji fick jag. Hör ingen märkbar skillnad mellan dessa. Basen är lika slapp som en trokarls ärm och skruvar man upp den mer än 1mm så låter det som en raggarbil i vardagsrummet!
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  När de väl fungerade var ljudet bra och basen tung men...
  jag köpte dessa i helgen efter många kvällars research och hade därmed läst att det kunde vara problem med baslådan.
  Dag två slutar mycket riktigt min baslåda att fungera (står bara i standby läge) hyffsat irriterande.
  Jag kontaktade Harman Kardon bad mej kontakta Assist Workshop som i sin tur bad mej kontakta komplett.se. I och med att jag slängt lådorna måste jag nu köpa låda och skumgummi för att skicka tillbaka basen. Inte speciellt kul när man haft prylen i 2 dagar
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Tänkte först köpa HKTS30 paketet men blev detta pga att det var 2200 kr billigare.

  För denna billiga peng är jag riktigt nöjd med ljudet, framförallt till film. Har tidigare endast haft golvhögtalare, men kan säga att man nu har riktigt fin och tung bas. Levererar biofeeling!

  Väggfästena är dock riktigt kass, små, klena och bökiga att montera. Men det går att leva med när dom väl är uppe..

  Köp!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Systemet börjar bli inspelat nu.
  Ljudet är mycket detaljerat och levereras med stor pondus och karaktär. Driver högtalarna med en Onkyo 608 receiver. Basen har jag haft kanske på 20% av vad den klarar av då jag håller på och spelar in systemet. Jag har 2 extra souroundhögtalare så det är ett 7.1 system.
  Till basen: Enorm låda! Mycket trevlig att titta på det känns som att ha Mount Everest i biorummet. Ljudet då? De första timmarna lät subwoofern lite blöt och de andra högtalarna lite vassa. Detta var väntat och så gör i princip alla högtalare. Nu efter endast 10 timmar har systemet ändrat karaktär och det låter som sagt mycket bra! Blir bättre och bättre och jag kan knappat förstå att det inte är helt inspelat än då det ljud de levererar redan nu borde vara nog för den mest kräsne. Lite skryt att jag bara betalade under 5000Kr för detta i 7.1 format! Beställde från Tyskland och har gett fullt poäng i omdöme till den butiken (mysolution.de). Man sparar ett par tusenlappar och priset för detta blir att man får vänta i knappt en vecka. De säljer även högtalarställen för 750 svenska och man borde nog investera i dem. Något negativt? Väggfästena är dåliga inget snack.. känns som något från ÖoB. Högtalaren ser ut och känns som om den hänger löst men jag har provat och dragit och försökt få den att trilla av men den sitter kvar och då litar jag på att det håller.
  Ett 7.1 system för 5000Kr och med denna ljudkaraktär är bara att handla! Det finns ingen anledning att leta andra system såvida man inte vill ha golvhögtalare. Vill avsluta med att nämna att musik spelas med härligt gung och detalj! Låten "alive" med Black Eyes Peas har gått hela dagen" och det är oundvikligt att inte rocka med! Känns som man befinner sig på ett disco i Bangkok. Superlativen tar aldrig slut!!! (En sista sak denna basen hörs inte bara i öronen den känns i kroppen! Fladdrande byxben? Svar JA!).
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jättebra högtalare.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det som är bra är ljudet. Men som de flesta redan sagt är väggfästena ett helvete! Men för den här pengen ett mycket bra ljud, Jämförde mot HKTS7, med 11 lät betydligt bättre.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Tyckte de lät riktigt dåligt när de var nya, inget mellanregister och supervass diskant. Nu en drös timmar senare låter de allt annat än dåligt. Vet inte om det var någon inställning på recievern (Marantz 6004, har fipplat rejält med inställningarna) eller bara att de behöver spelas in som har gjort skillnaden men nu finns plötsligt ett mellanregister o diskanten verkar ha fadat. Subben är det ett jävla tryck i och integreras mycket bra i ljudbilden.

  Som alla andra skriver så är väggfästena provocerande dåliga men när man väl fått upp dem så sitter de.

  Nu när de tydligen går o få tag på för 4500:- är de en no-brainer om man är ute efter ett billigt/bra 5.1-system. Köp!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  fina fisken
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jättenöjd, att nått så litet kan låts så grymt bra =)
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag är nöjd. Mycke ljud för pengarna och jag har inte hittat något i samma klass som jag tycker utmanar för samma prislapp.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt bra högtalare till lågt pris. Fungerar både till film och musik. Går hem även hos en estet till sambo.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helnöjd med detta paket :)
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt nöjd med systemet. Det är bara diskanten jag inte riktigt är överens med. Den är lite hård så här i början, men jag hoppas den släpper efter lite speltid. Detta gäller för 2+1 kanals spelning av mina gamla goa Iron Maiden plattor (och övrig 80-tals hårdrock). Ska tillägga att jag inte hunnit sätta in mig helt i alla inställningar på min Yamaha 765. Går nog att finputsa diskanten där också.
  Vid lyssning av lite mordernare inspelningar typ Korn, In Flames, Sabbaton osv så är inte diskanten alls lika hård.

  När det gäller film/spel så är låter systemet mäktigt. Finns absolut inget att klaga på där.
  Så trots min invändning mot diskaten vid musiklyssning ger jag HKTS11 maxbetyg.

  Med tanke på priset så är HKTS11 ett mycket bra köp.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra hemmabiosystem! Grym bas! Valde mellan detta och Canton. Det som blev avgörande var att Cantonbasen började scorra vid lite högre volym. Säljaren plockde då bort gallret från Cantonsubben och visst försvann scorrandet, men med detta paket slipper jag det problemet. Mycket nöjd. Rekommenderas!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  GRYMT högtalarsystem! Subben levererar ett grymt tryck och är rapp i svängarna. Har kollat på film med mycket specialeffekter och även lyssnat på musik. Helt fantastiskt system för att lyssna på hårdrock!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra ljud och tilltalande design till ett attraktivt pris.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Provlyssnade på MM. Imponerande i tvåkanal. Integreringen med subben något i särklass.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  För att vara så små är det ett jävla drag.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Underbart ljud :) Perfekt för actionrullar och hårdrock och trance!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra ljud för priset och med tanke på storleken på högtalarna
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Ger paketet 5 stjärnor för att det ändå låter hyfsat till en riktigt billig peng. Men om man vill ha bra ljud till musik så är det inget att rekomendera. Film är det helt okej till. Jämför man ljudet mellan dessa och t ex Sib & Cub2 eller kef 2005 så är det väldigt stor skillnad. Dock inte bara ljudmässigt, Även priset:) Helt ärligt var jag faktiskt mer nöjd med mitt Canton Movie CD1 paket än detta.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Riktigt bra högtalare för den pengen.
  Stor och bra bas.
  Det som drar ner betyget är väggfästena som inte alls var roliga att montera.
  Köpte en större monster kabel till mina bakhögtalare och det kan jag verkligen inte rekomendera.

  I övrigt kan jag bara säga köp!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket och bra ljud i liten förpackning.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Hur bra ljud som helst för dessa pengar. Jag är mycket nöjd.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Diskret system som låter oväntat bra. Grymt till film men även till musik.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Det låter bra både till film och musik. Basen är både fast och djup (mäktig bas) och den integrerar fint till satelliterna. Ovanligt rent och klart ljud i satelliterna i denna prisklass. För priset kan jag inte klaga på någonting förutom väggfästena som är jobbiga.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Stod och valde mellan detta och Canton.. Skillnaden mellan paketen är (förutom designen som är mycket snyggare hos detta paket) subbasen! Cantons sub lät inte alls bra med musik medans subbasen är grym i detta paket! Testkörde HULK på blu-ray i DTS-HD Master med Onkyo 607... Kan bara säga att soffan skakade :D Fantastiskt ljud i film och rent och klart ljud till musik!

  Svart pianolackad finish är snyggt som tusan och allt känns som riktigt bra kvalité. Hade det inte varit för de krångliga väggfästena hade det blivit en tia med tanke på det låga priset för detta kompetenta paket.

  Jag fick borra upp och modifiera väggfästena bara för att jag använde 1,5mm kabel och dessa gick knappt att trä igenom fästet... Så skaffa inte dyr 2,5mm kabel...ett tips :) KÖÖÖÖP!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  bra tryck, visst kan allt bli bättre men då kostar det lite till. måste tyvärr dra en gräns innan man blir som gollum med teknikprylar.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra ljud för priset och att det är små högtalare, använde förut Harman Kardons förstärkare 2550, hyfsat ljud, när jag köpte en ny Denon AVR-1709 med autokalibrering blev högtalarna som nya, även basen hänger med vid låg volym, det ända som är riktigt dåligt med dom är högtalarfästet, riktigt krångligt och att det inte finns något "riktigt" fäste att köpa till centern...
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  +Snyggt system
  +Galen sub
  +Tämligen enkelt handhavande med autoinställningar

  Låter bra, ser trevligt ut och kommer till ett bra pris. Jag är nöjd!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  +Snygga
  +Mycket sub för pengarna

  -Alldeles för trångt vid högtalaranslutningarna
  -Subbasen har en förmåga att bli hyfsat smutsig när barnen är framme och kladdar med fingrarna.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Hade ett gammalt system tidigare. Ett Sony DAV....

  Nu ska detta uppdateras med 2 Högtalare till! 7.1!!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag sålde mitt älskade Mordaunt Short 5.1 system och hittade detta paket.
  Fruktansvärt imponerad över hur bra det här står sig för prislappen. Saknar ju klart mellanregistret men det gör ingenting, subben och sateliterna funkar jäkligt bra ihop.

  Besvärliga fästen? Tyckte det gick väldigt lätt att få upp högtalarna och de sitter mycket bra med medföljande fästen.

  För storleken och pengarna tror jag inte man får nåt bättre ljud.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Ingen tokhifi.. men ger vardagsrummet en fin upplevelse.

  Så bra som paket kan bli skulle jag säga.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  .
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Skönt ljud