Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Stadler Form Oskar Stor/Big

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Stadler Form Luftfuktare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna typ av luftfuktare är de mest effektiva.

  De kallas ibland evaporationsveke-luftfuktare och skiljer sig från ultraljuds-luftfuktare främst genom att luften fuktas utan att ett synligt vattenmoln sprutar ut och att den är många gånger mer effektiv.

  Den här typen av luftfuktare får på samma tid ut minst tio gånger så mycket vatten i luften som de ultraljuds-luftfuktare vi har hemma. Vi har ett stort hem och använder fortfarande ultraljud som komplement, men de kan inte ändra klimatet i hela huset som den här typen kan.

  Konstruktionen är enkel. Den suger upp vatten i filtren och fläktar luften ut från filtren, varpå vatten kontinuerligt avdunstar och sugs upp på nytt. Den har också en hygrostat som kan ställas in på 4 olika nivåer relativ luftfuktighet alternativt kontinuerligt på. Den har flera fläktlägen, (Jag har bara på högsta och den har inte stört mig.) Ljusdioderna har tre två styrkelägen samt av.

  Denna är olämplig om du enbart vill fukta luften närmast där du sitter. Däremot är den mycket bra för att hålla ett bra klimat över tid när luften är mycket torr.

  Ventilationen i vårt hus tar in ganska mycket luft utifrån vilket gör inneluften extremt torr under kalla vinterdagar.

  Jag har inte hittat så många luftfuktare i Sverige med den här tekniken. Jag rekommenderar främst den här tekniken, Det kan dyka upp en liknande som är mer prisvärd eller lite enklare att fylla på (Den är inte svår, men det finns enklare utomlands)