Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-NR626

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grym förd et priset, har kraft så det räcker och "alla" funktioner man kan tänkas behöva.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kunde varit lite snyggare gränssnitt i spotify.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna då jag behövde en ny med HDMI anslutningar.

  Kör 5.1 ljud så har inte testat ljudet fullt ut, men i 5.1 så är jag helnöjd.

  De inbyggda apparna fungerar men är lite långsamma och jag har en dator kopplad till den så har ingen användning för dem.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra receiver men överflödig för mig!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bytte från en 1,5 år gammal Yamaha till denna och vilket lyft.
  Blev nytt liv i högtalarna.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastiskt ljud och dynamik!

  Riktigt nöjd, körde igenom flera förstärkare i provrummet.

  _____

  Uppdaterat

  Betyget sänks då HDMI portar och Volym inställning börjat krångla: enheten på reparation.

  Böt märke märke då demo exet var sista.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft den 4 månader. Mycket nöjd med såväl användarvänlighet som ljud och bildöverföring. Bluetoothöverföring, från tex iPhone funkar perfekt.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Levererar mycket bra kraft till högtalarna.

  Lite svårt att se knapparna i mörker, men man lär sig efter ett tag.

  Har haft vissa utmaningar att få "igenom" HDMI signalen till olika bildkällor.

  I övrigt jättenöjd
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kraftfull maskin enkel installation. Wi-fi.
  Rekommenderas !
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte den för 2800kr på Webhallen under mellandagsrean. Jag inbillar mig att det troligen var det bästa köpet jag kunde göra då och jag har inte ångrat mig än. Nu har jag haft den strax över en månad och hållit på med den i stort sett varje dag.

  Jag gillar Audyssey, brukar byta den till film eller musik beroende på vad jag använder den till och jag sätter även på music optimizer då jag lyssnar på musik. Jag hör stor skillnad då jag slår igång music optimizer och jag tycker om hur det låter.

  Jag kan inte ge så många + eller - då jag inte kan så mycket om förstärkare men ger några ändå;
  + Audyssey
  +Wi-fi och Bluetooth

  -Ingen Airplay
  -Den blir väldigt varm
  -Stör mig på pausen som händer då man ändrar lägen/ton.

  Minus betygen jag satte är inte några som jag bryr mig så mycket om just för att jag har inga Appleprodukter och kommer därmed inte använda Airplay, i alla fall inte än på länge. Dock så är det synd att den saknar Airplay då många andra i samma prisklass har det. Att receivern blir varm störde jag mig mer på i början då jag var lite orolig över det men tydligen är det väldigt vanligt att Onkyos receivers blir varma och det var ingenting att oroa sig för då jag frågade runt lite.

  Hur som helst så ger jag den 9+ då jag tycker om den här receivern väldigt mycket, men jag kan inte ge den 10+ då jag inte gillade exakt allt med den.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  prisvärt! säkert inte det bästa men för detta priset och till både stereo och film ljud är det klart godkänt bytte upp mig från en gammal yamaha 5.1 reciver och tycker faktiskt att mina små swans rm 300 högtalare fick sig ett lyft kör 7.2 dock hör jag inte mycket av hige front men i vissa filmer tror jag mig höra att det blir lite skillnad, sen med två stora yamaha basar får man ju dunket och det blev defenetift bättre. klart nöjd efter långt letande efter någonting att ha till både vinylspelaren youtube och film. supernöj för 2990. fjätten kunde vara mycket bättre och upplyst men det är inget att klaga på då man inte hittar det på så många förstärkare tyvär.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte för 3000 kronor på mellandagsrean. Hade en äldre Sony-förstärkare men behövde nu de dubbla HDMI-utgångarna och flera HDMI-ingångar. Imponerad så här långt, har fått allt att fungera som jag vill tillsammans med min Logitech Harmony-fjärrkontroll. Ljudet är bra nog i mina 5.1-högtalare.

  Kör bild från alla mina enheter igenom förstärkaren och ut till TV:n+projektor. Har även bypass på bild och ljud från digitalboxen till tv:n när förstärkaren är avstängd.

  Helt klart mycket för pengarna!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En klar prisvärd uppgradering från min gamla 606 som hade alldeles för många problem.
  Så här långt har jag kunnat göra av med de extra optiska kablarna från PS3 och HTPC för att bli av med brum. Nu går ljud och bild utan problem via HDMI utan brum.

  Så, tillslut en stor kabelhärva mindre, bättre ljud och det för under 3k:-

  Testade Spotify i den och om man inte har Onkyos app i en smartphone så är det ingen rolig upplevelse kan jag säga. Vet inte om det bara är i början innan den cachat lite eller om det faktiskt är så segt. Dock en parentes för mig då jag inte tänkt avnända smartfunktionerna iaf =)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra med kraft, funkar kanon!
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Håller med alla andra talare. Mycket fin produkt, och vilket ljud!

  Underbart att de även finns en Onkyo App, livet blev bra så mycket lättare nu.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kanonljud när man väl fått det inställt (kör det samman med Canton Movie 130 5.1).

  Saknar nattläge.
  Sakna positions inställningar för kalibreringen, typ matbordet, sittande i soffan eller liggande i soffan.
  Preview för bild inställningarna, den gör under för bildkvalitén, men sånt som kantförbättring är svårt att se om det blir bättre eller sämre utan att se en bild av det samtidigt som man man gör ändringen.

  GUI som andra också säger kan gott vara bättre, skulle varit bra med en grafisk beskrivning av vad den gör med ljudet istället för att man ska gissa sig till. Kan inte heller stänga av lampan för att visa att den har kopplat sig via wifi.

  Skulle också fått informera om ljudåtergivningen från respektive högtalare och gjort kurvan "perfekt" för dom individuellt.

  Saknar internet/netflix "kapacitet" (i GUIt). Skulle gärna gjort en direkt knapp till att börja spela musik från Spotify när man klickar på NET knappen.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt bra ljud för detta priset

  Kunde dock ha en snyggare GUI för inställningarna

  Har dock haft problem med kopplingen till min KEF SUB bas...återkommer om problemet ligger i förstärkaren eller i subben.

  Snygg
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag tycker den fungerar utmärkt hade pioneer vsx 920 innan men fick sälja sen för den saknade 2 hdmi utgångar så bestämde mig för denna och är jätte nöjd. Skulle definitivt rekommendera den till flera.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet är mycket bra, och trycker på fint, men borde vara med funktioner för den som vill sjustera själv.. Står till och med nått om att Audyssey skulle sjustera subnivån... Vilket jag ej förstår varför inte konsumenten själv skall bestämma det?? Ger den en 8:a så länge, uppdaterar betyget senare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra reciever. Helt klart ett bra köp för mig. Ljudet är fantastiskt rent och klart, man befinner sig helt inne i ljudet och filmen. Har testat Sony STR-DN 1040 men jag blev inte nöjd eftersom den inte kunde skala upp tv-bilden till 1080p via HDMI och ljudet blev jag inte imponerad av ( kan ju bero på mitt rum också), men med denna maskin blir både musik och film helt fantastiskt med kalibreringen (jag valde att kalibrera med flera mätpunkter.
  Bluetooth och wifi hoppade igång utan problem, uppdaterade firmware utan bekymmer än fast det tog ca 30-40 minuter. Har bara haft den en vecka så jag har inte hunnit gå igenom allt än men jag har bara gott att säja om denna reciever hittils. Jag skulle verkligen rekommendera en kompis att köpa denna.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  supernöjd
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt grym stärkare, inga problem att installera! En grej bara; Spotify funkar inte med facebooklogin, utan det måste vara originallogin.