Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cooler Master Notepal U2 Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cooler Master Kylning för bärbara datorer (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bättre kylplatta för 15" är svårt att hitta.

  De flesta har fläktarna placerade på fel ställen och är gjorda helt av plast.
  Denna är helt i metall med gummifötter för grep och det går placera fläktarna så att den passar varenda laptop på marknaden.

  Tekniskt sett så ska du kunna bära laptopen med den också men man måste oftast ta bort fläktarna då, lite otympligt. Kör man helt utan fläktarna så funkar det också bra, visserligen, eftersom man endå får bättre luftflöde av utrymmet under.

  Det enda problemet är att USB kontakten är stor, känns som att man lätt kan råka knäcka sin port om man har otur.
 • Bra
  2 år sedan
  Enkel och smart kylplatta. Funkar fint med min 15,6'' laptop. Den ger inga gigantiska kylresultat men det beror på att min laptop faktiskt har vettig kylning redan. Stort plus för att man kan välja var fläktarna blåser så att man kan anpassa för hur datorns insug sitter. Tycker det är en stor fördel att den inte är "tufft" designad utan väldigt stilren.

  Fläktarna låter vilket stör när datorns fläktar inte går på höga varv. När man spelar överröstar datorns interna fläktar kylplattans. Hade pga detta gärna sett att det fanns en on/off-knapp. Nu måste man manuellt dra ut USB-kontakten om man vill stänga av, vilket innebär att det blir omständligt att ha något vettigt i USB-passthrough-uttaget.

  Trots bristerna får den starka 7/10 av mig.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Som andra säger så är usb kontakten lite för stor. Mycket bra att man kan flytta fläktarna så man kan placera dom där datorn är som varmast.

  Tycker inte fläktarna låter så mycket.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kanon bra produkt!

  Passar lagom till min MacBook Pro, tidig 2011 modell.

  Runt 8-10 grader svalare temp och det känns eftersom använder en extern monitor via USB2. Fördelen är att man kan placera fläktarna var man vill under sin dator.

  Köpte på Proshop och kostade runt 210 kr.

  Enda nackdelen är USB-strömkontakten som kunde vara lite 'kortare' modell. Kollade på nätet och även andra användare/tidningar skrev om samma problem. Därför 9 av 10 stjärnor.