Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LE37M87BD

 Lägg i lista  Jämför
Samsungs M87 serie är en Full HD-TV, dvs 1920x1080p.
Jämför pris på alla Samsung TV (305)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Väldigt nöjd med denna tv. Bra bild tillsammans med min PS3:a
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grym tv går inte beskriva blev skitnöjd.
  Koppla datorn till tv var hur lätt som helst sen bild för bild hanteringen är grym.
  Titta på tv samtidihgt du surfar.
  Full hd ger dig as grym bild!

  Det går inte beskriva hur bra den är och prisvärd!

  inget fel på fjärrkontrollen den lika grym och angånde Source knappen är inte så märkvärdig du kan ställa in dem till olika färger som finns i fjärren.

  Säger bara köp!
  Obs glöm ej köpa hdm sladd bara.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket nöjd!

  Prisvärdheten är svår att slå. Har inte haft några som helst problem med varken ljud eller bild. Har inte testat full-hd än men det kommer. Har numer börjat köra datorn via DVI->HMDI med Full-HD-upplösning. Bilden är knivskarp och flyter på hur bra som helst. Har aldrig "surfat från soffan" innan men det finns ingenting att klaga på med denna tv'n än så länge!!Köptes på Netonnet och fick bara en engelsk bruksanvisning, gör inte mig något men tänk på att kolla upp om du vill ha en svensk, om det finns. Skillnaden på M86 och M87 är den silverfärgade listen längst ner under tv'n.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Letade ett bra tag... I prisklassen upp till 14000 är det ingen annan tv som slår denna samsung. Bilden är kanon, lite fininställning och den är superb. Hade jag gett betyg jämfört med samsungs F serie så hade M87 blivit en 9 poängare, men tycker inte att det känns rätt att jämföra med en tv som kostar 5-6000 mer. Du får valuta för varenda krona med denna tv!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  + Grym bild med Full-HD! Har testat med Xbox360 i 1080p genom komponent!
  + Mycket bra svärta, kontrast, ljusstyrka.
  + Snygg TV att titta på, även avstängd!
  + Vridbar fot!
  + 3 st HDMI portar av senaste utförande (ver 1.3).

  - Lite klena högtalare, men de flesta platt-Tv har detta bekymmer.
  - Den blanka svarta plasten som hela TV:n är byggd av verkar dra till sig damm, redan efter några dagar måste man damma av den.
  - Fjärrkontrollen är så där.
  - Det som irriterar mest är att man inte har direktknappar till diverse AV-källor typ HDMI eller Komponent, utan man måste trycka på en knapp som heter "Source" ett visst antal gånger innan man kommer till rätt AV-källa. Eftersom TV:n har en hel del ingångar måste man trycka ganska många gånger på denna knapp innan man kommer till rätt ställe typ Komponent (3 ggr).
  - Det finns en knapp som växlar mellan de två senaste TV kanalerna, men denna funktion funkar inte om man tittar på DVD eller annan AV källa. Typ exempel du tittar på en DVD film och vill se vad som händer på t.ex TV4, så för att återgå till din DVD film så måste man trycka på Source knappen igen en massa gånger tills den hittar din DVD spelare. Heltokigt!
  - Vissa tidiga exemplar har en hel del buggar, det är slarvigt av Samsung att inte ha testat av modellen / mjukvaran innan de skeppar ut till kund. Exempel på buggar som nämns i diverse forum är "movie-plus buggen" som orsakar ryckig bild, "24p buggen" om man försöker spela en fiome med HD-DVD eller Blue-ray spelare, "D-TV buggen" med den inbyggda digitalmottagaren som sägs ge en ryckig bild, "Xbox360 buggen" som ger svart bild vid VGA anslutning. Det finns säkert fler buggar. Senaste mjukvaran tycks dock lösa problemet så köper du en sent byggd TV så finns inga problem. Frågan är om och hur gamla TV apparater ska uppdateras. Jag själv köpte min TV från en Tysk butik och sparade 2000 kr men Samsung i Sverige tar inget ansvar för min TV utan hänvisar till återförsäljaren i Tyskland. Troligtvis får jag leva med buggarna eller betala för uppgraderingen själv.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan