Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch GSR 12V-15 (2x1,5Ah)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Borrmaskiner & skruvdragare (390)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Suverän skruvdragare, så skön att jobba med.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Inte helt rak och första motorn höll dryga 2 år. Jag är simpel hobbyfixare
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den bästa skruvdragaren och batteridriven borrmaskin som jag har använt och känner till på marknaden.
  Kvalitetskänsla rakt igenom och med 2 medföljande batterier + laddare är otroligt bra värde för pengarna. Det finns en anledning att det står professional på ena sidan...

  Den har väldigt bra vridmoment samt stoppfunktion (Dvs stannar direkt från max rpm till 0). Även bra och konsistent reglage på max vridmoment som du vill ha....
  Vid användning som skruvdragare så räcker ett batteri lätt en hel dag när det är "vanliga" skruvar tex genom trä som inte kräver väldigt högt vridmoment.

  Som borrmaskin har jag enbart använt den med metallborr och kretskortsborr och i läge 2 har man precis rätt RPM range för små borr...

  Jag använder och köpte den primärt som skruvdragare och där den kompakta storleken ibland är ett måste men alltid att föredra givetvis. Du slipper även den förlegade otympliga batteriboxen under handtaget.
  Laddar snabbt så med två batterier och laddstation som kombinerat kostar mer än maskinen så är det en kanonaffär att köpa den här som ett kit med 2 batterier plus laddstation. Kommer att hålla minst lika länge som den dyraste skruvdragaren du kan köpa...

  Men för tyngre jobb, tex 10mm hål genom armerad hårdbetong så får man självklart ha en helt annan större maskin designad för det ändamålet och där min borrhammare också från bosh professional serien fungerar extremt bra. (BOSCH PROFESSIONAL GBH 2-28F)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt bra och prisvärd. Motsvarar maskiner i högre prisklasser för proffs. Något tung för hobby arbeten men perfekt för hemma fix.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otrolig maskin, med fantastisk kvalitetskänsla.

  Mycket stark och lätthanterlig.

  Batterierna laddar snabbt, och räcker länge.

  Enda jag saknar är någon spärr mot att ändra riktning, när man jobbar kommer man lätt åt revers, å andra sidan lätt att pilla tillbaka.

  Köptes på grund av att jag inte ville ha en klumpigt fyrkantig kloss till batteri längst ned på handtaget.
  Denna fungerar mycket bra, och man undrar varför det inte finns fler smidiga kvalitetsmaskiner med samma uppbyggnad.

  Helt övertygad att köpa denna var när jag såg en person borra igenom 3 dm betong med en sådan här maskin, nej ingen hammarfunktion, men igenom kom den, och brann inte upp.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Lysande maskin till bra pris. Jag gillar att den är liten och smidig och kommer åt på trånga ställen. Laddar ganska snabbt så de små batterierna är inget problem om man har laddare och tillgång till ström.

  Har skruvat trallgolv och kört hålsåg (71mm) med den utan problem, otroligt stark trots det kompakta formatet. Har tidigare en hitachi (där batterierna börjar ge sig) och det enda jag saknar från den är en liten krok som man kan hänga ifrån sig maskinen i byxlinningen enkelt, i gengäld är boschen nästan så liten att man kan stoppa den i fickan...
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Laddaren drar ca 3W när den inte används och det är inte ok miljömässigt!
  Annars verkar den bra.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte ett kit med denna och 2x2A-batterier, samt en hel del utmärkta Bosch-bits och Bosch-borrstål en i tygväska på Jernia i Norge. Mycket bra för det priset jag gav som var ca. 1100 NOK.

  Jämfört med den Makita DF030DWE som jag har kört mycket med så känns den något starkare, men den känns tyngre fast det inte ska vara så stor skillnad. Av någon anledning så har jag lätt att komma åt fram/back knappen av misstag så den tappar växeln, och det krävs också en del fingerstyrka för att få ur batteriet, men det kanske nöter in sig med tiden. Makitan har också en jättebra fördröjning på lampan så det går att lysa med den ett tag efter man släppt greppet, medan denna slocknar direkt. Moment-inställningen verkar fungera utmärkt, och det var inga större problem att justera för att få lagom djup på gipsskruv utan speciell gips-bit.

  Hur som helst verkar det vara en fantastiskt maskin för priset, och skruvdragare är enligt min erfarenhet inte något man ska vara särskilt snål med, men tanke på hur mycket man använder dem. Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Instämmer med övriga! Kanonbra!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supernöjd. Liten och bra. Skruvade ihop en 30 kvadratmeter altan med denna kraftfulla saken. 790 sek får anses som fynd!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den några veckor och är supernöjd. Letade efter en liten smidig maskin som inte är klen och som kan borra och skruva. Som bonus har den två bra batterier, maxmomentinställning, ledlampa, batteriindikator, samt två växlar. Rekommenderar starkt ett köp.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket styrka för storleken och otroligt prisvärd.
  Lite känslig för fukt, har 'dött' någon gång vid fuktigt väder
  men kommit till liv när den fått torka.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra maskin, använde denna och en 18 V AEG bl.a. för att bygga mitt garage, denna är den som tack vare sin smidiga format används mest och den har alltid haft tillräckligt med kraft för allt från lättbetongskruvar till att skruva träreglar och borra 16 mm hål för VP-rör...

  Det enda som kunde varit bättre är styrkan på LED-lampan, väldigt klent ljus jämfört med hur LED-tekniken ligger till idag
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkel, mångsidig, lätt och robust skruvdragare för allt förutom de tyngsta jobben.

  Fin batteritid, enkel, robust och lätt. Framförallt är enkel att använda, speciellt för den glada amatören. Den orkar inte med de tyngsta jobben, men för de behöver man ofta kraften som kommer genom en sladd ändå.
  Den lilla skruvdragaren känns proffsig. Det bästa är att skruvdragaren får en själv att känna sig proffsig.

  Köp om du vill ha en enkel skruvdragare som får dig att känna dig som ett proffs!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mindre och lättare jämfört 18V skruvdragare gör den lätt att jobba med. Samtidigt kraftfull med lång batteritid, vilket gör den bättre än 3,6V ”fis-dragarna”. En riktigt bra allround dragare helt enkelt som även funkar utmärkt som borr (dock ej i betong). Bättre balanserad jämfört 18V dragare eftersom det inte finns ett tungt batteri hängandes i botten. Jag kan tycka att greppet är något grovt, men det kan nog sägas om dom flesta skruvdragare i 18V klassen också, men det funkar fint. Bosch:s blåa "proffs"-serie är betydligt bättre än den gröna serien, har du pengarna så är det värt att köpa GSR modellen istället för den billigare PSR modellen från gröna serien.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Var först tveksam till den lilla storleken. Men vad den förvånade mig! Urstark, smidig och en väldigt bra batteritid. Aldrig mer en Skruv/borrmaskin med ett stort och klumpigt batteri.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Utomordentlig maskin! Kraft i massor och batterierna håller länge. Enda nackdelen jag märkt är att handtaget är lite väl grovt. Det ihop med att tyngden i större utsträckning ligger i maskinens överdel gör att den nog kan bli lite påfrestande för hand och underarm om man ska skruva mycket i ett sträck. För hemmabruk blir det sällan ett problem dock. Kvalitetskänslan är påtaglig!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt liten kompanjon. Kittet kommer i en snygg väska och innehåller allt man kan tänkas behöva för att borra och skruva där hemma (dock inte gjord för hål i betong/sten material), men i övrigt så har den klarat av allt jag har behövt använda den till, även till att göra hål med en 10 cm hålsåg gick fint.

  Själv har jag även skaffat en slagskruvdragare som passar systemet och sitter extrabatteriet i den så passar även den perfekt i väskan tillsammans med resten. De finns att köpa lösa för under 1000 lappen på E-Bay, och det är ett perfekt komplement om man borrar och skruvar mycket.

  Rekomenderar detta kitt starkt då det är bra mycket mer prisvärt än motsvarande Bosch "gröna" version, då den slår den på alla punkter samt att man för ett liknande pris får snabbare laddare + extra batteri + borrar + bits + väska med detta kitt. Otroligt prisvärt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Liten och smidig men väldigt kraftfull. Rekommenderas.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det här är bästa skiten. Fick den i inflyttningspresent och den har gjort livet till en fröjd. Det enda jag inte använder den till är att borra (då borrarna behöver vara formade som bits..).

  Bra batteritid. Stark. Fiffigt med liten diod på framsidan. Laddar snabbt. Kommer med bra väska.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Förmodligen det allra bästa inköpet vid min lägenhetsrenovering. Den har vart med och rivit ner ett kör, lagat diverser andra verktyg, byggt ett trädäck och två bänkar till min balkong plus med en förbannad snabbhet och styrka satt upp allt jag har på mina väggar.

  Perfekt med två batterier även om ett enda har riktigt lång batteritid. Och även om detta är 10,8-2 versionen klarar den bra att borra i betong om det skulle behövas.

  Absolut den bästa borrmaskinen i den lilla klassen! Så se till att skaffa en riktigt borrmaskin och undvik dem störande dåligt gröna maskinerna.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Antingen så kan man hålla på o irritera sig "vanliga" maskiner för privatpersoner, eller så kan man skaffa sig en riktig maskin för hantverkare/proffs, som denna. Denna räcker till för alla mindre arbeten och renoveringar i hemmet.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Stark, smidig och prisvärd
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fin skruvdragare! Kostade 1500 kr på fresks, och det var den värd.
  Smidig och stark skruvdragare.
  Smidig LED som lyser under chucken så det blir ljust där man arbetar.
  Fint och linjärt fartreglage till skillnad min gröna gamla bosch skruvdragare.
  Har inget negativt och säga.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Funkar superbra, är helnöjd. Mina små kontorshänder skulle nog gillat ett aningens smalare grepp plus att den blir aningens framtung när det inte finns ett stort batteri i botten. Men på det stora hela - så nöjd. Den ersätter såväl min B&D skruvdragare som min B&D sladdborrmaskin.
  Boschen klarar väl knappast av en betongvägg, men jag har ett trähus och har ännu inte gått bet på något.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har en förut. När den gamla 18 V Hitachien i stugan slutade fungera var jag utan tvekan. Detta är en mycket stark och varaktig arbetshäst som kommer att överraska många vad det passar.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kraftfull småsak. Rekommenderas.