Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LEGO Mindstorms 31313 EV3

 Lägg i lista  Jämför
Med supersnabb processor, motorer och sensorer som kommunicerar med WiFi och Bluetooth och färgsensor lägger sig den här roboten i teknikens framkant.
Jämför pris på alla LEGO LEGO (3189)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta set kan man lägga hur mycket tid som helst på (och därigenom lära sig massor om programmering och robotik) eftersom det ingår en programmerbar Linux-driven Lego-bit som kan styra elmotorer, läsa data från sensorer etc. Gillar man inte robotar och programmering är detta set inget för dig.

  Programmeras gärna med ett visuellt program som installeras på en dator. Kunskaper i engelska krävs. Använd helst Bluetooth på din dator för att överföra dina program istället för kabel.

  Nackdelar är att batterier slukas snabbt och att instruktioner till modeller endast finns online. Förvänta dig också att det tar mycket tid att sätta sig in i allt om du vill utnyttja din produkt till fullo. Hela böcker om detta finns att köpa.

  Observera att själva kartongen innehåller en bana för robotar, släng den inte.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trots det höga priset är detta lätt Legos mest prisvärda technic lego för den som gillar technic lego (om man nu kan kalla det technic lego). I utvecklingsprogramvaran finns det fem grundmodeller och tolv extramodeller som man kan bygga. Utöver det finns det en hel del publicerade modeller på nätet, inklusive en rubikskublösare. När man byggt klart alla dessa modeller kan jag rekommendera boken "The LEGO MINDSTORMS EV3 Discovery Book" den går igenom bygge och programmering lite djupare och innehåller ytterligare fem modeller.

  Ett stalltips är att se till att mindstormslegot inte blandas ihop med annat lego. Använd minst två stycken lådor för delarna, en för stora och en för små delar.

  Jag hade gett 10 stjärnor om det laddningsbara batteriet, ultraljudssensorn och gyrot hade ingått.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  bäst