Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 2353 King of Coffee Chilli Autostop

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Kaffebryggare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är riktigt nöjd med min.. Riktigt gått kaffe, lagom varmt å snabb på att brygga..
  Sist men inte minst så är det riktigt snygg med..
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra bryggare som faktiskt är den första jag ägt som inte låter kaffet smaka illa efter en stund på kannan. Visst åldras kaffet direkt när det runnit igenom, men den här bryggaren är verkligen att rekommendera för den kräsne som tycker att det smakar illa efter en liten stund i sin nuvarande bryggare. Mycket nöjd med mitt köp!
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Den modell Elgiganten just nu (Sep-11) kränger för 599kr är skräp! Vi har packat upp minst ett 10-tal svarta och lika många röda (i två OLIKA mellansvenska städer). Samtliga har konstruktionsfel och är skeva i filterhållaren. Därmed är utrymmet ner till kannan för litet på ena sidan och därför lossnar filterhållaren när man ska försöka få bort kaffekannan från plattan. Dessutom ser det jävligt fult ut.

  Så ännu en gång; det finns ett skäl till att storkedjorna kränger grejer till halva priset. De har reducerad kvalitet.

  TILLÄGG 12 SEP.
  Trots min egen varning ovan provade jag en gång till. Köpte förra veckan ett till ex från en annan ElGig butik. Fick tag på en som INTE var skev. Rak och fin. Härligt tänkte jag! :)
  Men...............
  Då var det dags för test av temperaturnivåerna. Och inte fanken håller det var den lovar. Inte på långa vägar. Bryggtemp på vattnet som rinner ner på kaffepulvret kommer bara upp upp i max 85g C (om man brygger 5 koppar eller mindre). I kannan är det då direkt efter bryggning inte mer än ca 76g C. när kaffet runnit ner dit= Ett skämt! :(. Inte gott kaffe alls.

  För att få upp temperaturen måste antingen kaffet stå på värmeplattan >30 min efter avslutad bryggning (men då har kaffet endå inte bryggts med korrekt temp), eller så måste man brygga 6-10 koppar varje gång (för att värmeelementet ska hinna värmas upp till ca 92g).

  Skräp OBH! Never again!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra bryggare! Varmt och gott kaffe!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kört den en vecka nu, El-giganten sålde ut den för 555 kr. Fantastiskt kaffe, snabb är den, håller rätt temperatur, helnöjd!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft denna bryggare i två år nu. Den fungerar perfekt, är lätt att hålla ren och brygger kaffe snabbt. Värd varenda öre!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Den här bryggaren är riktigt läcker med sina röda färg.

  Bryggtemperaturen är riktigt bra och det är även eftervärmen.

  Beskhet uppstår när man använder en syrlig kaffesort men med lite experimenterande med doseringen så kan man få bra kaffe även med syrliga bönor.

  Som flera har uppmärksammat så bildas det lite kondens i vattenbhållaren men det är inte nåt jag störs av. Kaffebryggaren är snygg ändå.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bästa hemmabryggda kaffet =)
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket snygg och bra bryggare som håller hög temperatur under bryggningen vilket ger ett riktigt gott kaffe!
  Rekommenderas starkt!

  Det enda negativa hittills är att det efter bryggning lätt bildas kondens i vattenbehållaren vilket stör det estetiska något, dock är det den snyggaste kaffebryggaren jag hittat ändå!
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Gör smakrikt kaffe med rätt temperatur utan beskhet. En bra funktion är autostop som stänger av bryggaren efter 2 timmar. Rekommenderas.