Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller (Xbox 360/PC) (Original)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Handkontroller (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt Underbart att kunna använda 360 kontrollern till pc-spel.

  För er som kanske undrar så följer det med en usb-mottagare till pc´n i detta paket.

  Att man sedan kan använda handkontrollern till xbox360´n också, gör ju allt otroligt prisvärt =]

  Kan ju passa på och nämna att xbox360 guitar hero gitarren funkar alldeles utmärkt att använda till usb-mottagaren i detta paket.
  Så nu spelar man PC versionen av guitar hero med 360 gitarren, kan inte bli bättre. =)
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Köpte denna kontroller men är otroligt oskön att hålla i för mig. Hur ska man hålla den för att ha fingrarna samtidigt på alla 4 triggers? Där är PS4 kontrollen betydligt bättre då man kan hålla dessa 4 triggers samtidigt utan problem att få ont. I vissa spel är det en stor fördel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt prisvärd och slitstark kontroll. Mycket greppvänliga är de också. Våra äldsta kontroller är 10 år och fungerar fortfarande, de som köptes för 1,5 år sedan uppvisar inga tecken på slitage de heller.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar klockrent till PC. liten nackdel att den inte är helt plug and play, du måste installera drivrutiner från MS Hemsida.

  Bra att den inte kör blåtand utan egen sändare. Anledningen är att jag kör B.T högtalare som skulle hamna i konflikten med min handkontroll.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hemsk kvalite! Jag har använt handkontrollen 4 gånger och sändaren är redan sönder.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tidernas bästa handkontroll, har den till min dator. Måste säga att jag till och med föredrar den framför Xbox One-kontrollen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kör 4 stycken till datorn (för bl.a. Rocket League) lätta sätta upp och få att fungera med Windows 10. Nu handlar det om att vänja sig att spela med kontroll.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt otrolig kontroll som har hållit ofattbart bra sedan jag köpte den redan 2007!
  Själva mottagaren (som följer med) köpte jag separat tillsammans med Crysis vid släppdatum.

  Dessa har bara fungerat, fungerat och fungerat!
  Har haft många arga stunder då man suttit tillsammans med andra och lirat och lett till att jag hivat dosan i golvet ett flertal gånger (man ångrar sig kort efter) men det finns inte en tillstymmelse till åkommor av detta. Den har hållit för allt!

  Oslagbart skön att hålla i. Perfekta triggerknappar.
  Det enda pyttelilla minuset (som de flesta klagar på) är styrkorset som kunde varit mer som en PS3 eller Nintendodosa. Inget som stör mig personligen, då man knappt använder den till något.

  Fungerar med i princip alla spel på PC.

  Har också köpt tredjeparts-batteri-pack som fungerar kanon till dessa kontroller.

  Kan inte göra annat än att ge full pott till denna kanondosa som har hållit bra mycket längre än själva konsolen den följde med, som dog redan 2010 av RROD.

  En del har säkert missat att det faktiskt finns batteriindikator.
  Om kontrollen börjar blinka med alla fyra dioderna mitt i spelandet så betyder det att batterierna börjar att sina.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa handkontrollern till din PC! Om ett PC-spel har stöd för handkontroll så är dom alltid gjorda primärt för just denna kontroller. Detta medför att den fungerar till allt samt att grafiken i spel ofta visar knappar och layout-bilder för just den här kontrollern.

  Batterierna räcker över förväntan och responsen är jättebra. Man märker aldrig av någon lagg eller dylikt utan den fungerar precis lika bra som om den hade haft en kabel. Detta är min bedömning på 3 meters håll, då jag inte provat den på längre håll än så, men den fungerar antagligen lika bra på dubbla avståndet. Placeringen utav själva mottagaren är inte känslig utan signalen är väldigt stark. Jag har ett par trådlösa Logitech-grejer (mus och tangentbord) som fungerar mycket dåligt i jämförelse, så här har Microsoft verkligen lyckats bra.

  Installationen är mycket enkel då man bara kopplar in den trådlösa mottagaren i USB-porten och sedan installerar drivrutinerna. Sedan trycker man bara på den lilla knappen på mottagaren samt den lilla knappen på kontrollern, så synkar dom ihop. Det här behöver man bara göra en gång per kontroller. Du använder samma mottagare till flera kontrollers. Mycket enkelt!

  I spel behöver man aldrig göra några inställningar om man inte vill, då alla spel som stödjer handkontroll som sagt är gjorda med just denna handkontroll i åtanke.

  Den håller även mycket bra då min lille grabb har tappat den i ett hårt keramikgolv flertalet gånger utan att den tagit skada.

  Mitt betyg är satt till 9 istället för 10 av tre anledningar:

  1) Först för att den saknar batteriindikator. Normalt sett inget stort problem, men när batteriet börjar bli dåligt så börjar den stänga av sig självt och man kan då fortfarande trycka på den igen och använda den i korta stunder innan batteriet helt tar slut. Detta ledde till att jag trodde kontrollern blivit glapp och trasig. Man tycker den borde köra tills det är såpass slut att den inte ens går att trycka på igen.

  2) Den andra anledningen är att mottagarindikatorn på själva kontrollern ofta får för sig att blinka en massa av någon anledning (detta händer på båda mina kontrollers). Det påverkar dock inte funktionen överhuvudtaget, men man undrar varför den håller på så ibland.

  3) Den sista anledningen till betyget är visserligen inte själva kontrollerns fel, men i många spel så måste du se till att kontrollern är påtryckt INNAN du startar spelet, då den annars inte känner av den först då du startat om spelet. Att trycka av och på kontrollern när spelet väl är igång är dock inga problem.

  Dessa tre småsaker är dock ganska obetydliga och denna kontroller är ett givet köp som kan förvandla din PC till ett TV-spel. Koppla din dator till en storbilds-TV och släng omkull dig i soffan och njut! Eller varför inte köpa flera och spela med dina vänner? Dessa kontrollers har gett mig mycket nöje och bekanta tycker hela lösningen är väldigt finurlig då min dator numera är en fullgod ersättare till en Xbox eller Playstation. Jag är precis på väg att köpa min tredje kontroller då jag är supernöjd med mina tidigare två. Rekommenderas starkt!
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det är en otroligt bekväm gamepad och hade det inte varit för att man måste använda sig av aa batterier för att kunna driva den och med det att man inte kan ladda den Och att jag stör mig på den stora knölen på baksidan och att dpaden är helt totalt värdelös så är det en otroligt bra enhet!
  Jag har använt den mest till bilspel och till ett par andra titlar såsom portal 1/2 och gta 5! Och där fungerar den otroligt bra!

  Jag som är en PS spelare och har varit hela den konsollen liv kan säga att det är en förvånansvärt bra kontroll men jag saknar att den inte är slät på baksidan och har denna knölen och att dagen är helt värdelös!

  Ska man sitta nära tv/dator så ska man inte tveka utan gå för den med sladd för då kommer man undan knölen!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det är mycket bra och funkar utmärkt...
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar utmärkt!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Trodde aldrig jag skulle säga detta om en Microsoft produkt men bästa köpet på länge! It just works! Microsoft grejer är oftast bra plug-n-play kompatibla med programvara i windows.
  Kan bara finna ett minus och det är trigger knapparna som inte alltid vill fungera i spel vilket är ganska störande i racingspel! Dog helt plötsligt i Dirt 2 idag.
  Utöver det toppen! Vad ska man med en konsoll till frågar jag mig själv efter jag haft denna några dagar. Kör från datorn till TVn :)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Superhärliga!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Enkel installation på PC:n och bra kvalité.

  Störde mig först på att den inte gick att stänga av och googlade efter det. De flesta tar bara ut batterierna visade det sig. Sen märkte jag dock att den stänger av sig själv efter ca 5 minuter utan att den används så det är inget problem längre :)

  Tycker att batterierna stör lite där de sticker ut mellan fingrarna på undersidan, det kunde ha lösts på ett lite smidigare sätt, jämför med de trådlösa PS3-kontrollerna.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fin dosa som fungerar i de flesta windowsspel (och har spelet inte stöd för dosan direkt kan man använda tex JoyToKey eller XPadder för att binda tangentbordsknappar till handkontrollen).
  Bra integration med steam big picture så att om man trycker på X:et i mitten så startas det.
  Bra räckvidd har den också, sen skadar det inte att man kan ta med sig kontrollen till andra och spela tillsammans på 360.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte den då jag börjat lite lite Batman Arkham City och det fungerar ju perfekt! Har nästan uteslutande spelat på PC i mitt liv och då gjort det med tangentbord och mus, och det har ju fungerat till det mesta. Men med denna till datorn känns det fulländat! Gamepaden sitter perfekt i mina händer och är lite ledsen i ögat att jag inte har tagit och skaffat denna tidigare. Tangenbord och mus är fortfarande ett måste i min mening till mycket (läs: FPS, strategi m.m.) Men med spel som Batman Arkham City så kommer denna controller mycket väl till hands.

  Att den är trådlös gör ju inte saken sämre, bara att slänga sig i soffan och njuta. Detta gör även uppsättningen i vardagsrummet lättare då man vill spela på PC med TV:n som skärm. Får hoppas att fler spel stödjer den i framtiden...Installationen gick enkelt. Bara plugga i usb-dongeln, installera programvaran och sätta igång controllern - klart!

  Det enda som saknas är trådlös uppladdning av batterierna...

  10/10 munkar!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kopplade in den medföljande USB-mottagaren i min HTPC med Windows 7. Windows Update tog fram drivrutiner automatiskt och kontrollern fungerar felfritt till alla emulatorer jag provat. Riktigt skön handkontroll för både Xbox 360 och PC.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Skön tyngd, ligger bra i handen.

  Har inte hittat några nackdelar än efter några veckors användande.

  + Fungerar direkt i Windows XP/Vista/Win7
  + Bra placering av knappar
  + Bra forcefeedback
  + Trådlösa räckvidden är bra

  - Inga än så länge
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  OBS! Den dongle man kopplar till datorn är av dålig kvalité. Slutar funka efter ett tag, finns skrivet om det lite överallt på nätet. En säkring som går.

  I övrigt funkar den bra.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa kontrollen jag använt!

  Knapparna/spakarna sitter där man vill ha dem och kontrollen regerar snabbt och bra. Jag har haft problem med fördröjningar i kontroller från Logitech, men denna är blixtsnabb! (Detta märks tydligt i t.ex. "Super Metroid" när man dubbelhoppar/flyger, det måste synkas perfekt och kräver en otroligt kort fördröjningstid som är svår att få på trådlösa kontroller)

  Jag har annars en PS3, GC, Wii och en Logitec-PC-kontroll, men denna slår alla i komfort.

  OBS! Den går även att programmera om att fungera som ett tangentbord, så spel som kräver tangentbord/mus går också att spela med denna! (Programvara för detta medföljer dock inte men finns som freeware eller att köpa)

  Minecraft går utmärkt bra att spela =)

  Köp, den är lätt värd 400:-, om inte mer!
  För 299:- finns inget att tveka på.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Finns inge bättre.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft den i några dagar nu, riktigt smidig lite sak. Skönt att kunna flytta den mellan HTPC'n och bärbara. Enda nackdelen är att den går inte o stänga av när man vill, antingen får man vänta på att det blir time-out och den slocknar eller "poppa" batterierna.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Allt bara funkar, inget mappande av knappar mer. Håller i övrigt med v1king nedan.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Lätt att installera och använda. Skön. perfekt!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har tidigare haft en sladdansluten budgetgamepad (PS-stil) från Logitech. Känslan är mycket bättre i 360-gamepaden, ligger bättre i händerna och skönare knappar. Räckvidden och snabbheten är underbar. Med programmet Xpadder fungerar den även som mus och fjärrkontroll.

  Till nackdelarna hör väl att den äter batterin ganska flitigt. Vanliga AA-batterier känns ganska utdaterat.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bra tyngd i kontrollen, bra responsivitet i knappar och styrdon.
 • Acceptabel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  AA-batterier som man måste byta (uselt), (alldeles för) tung, svår/oskön att hålla i (pga utstickande batteriutrymme).
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  enligt mig den bästa kontrollen någonsin
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Detta är en helt vanlig trådlös Xbox360kontroll, men du får även med en skiva med drivrutiner till windows och en anslutningsmottagare. Fungerar mycket bra till både xbox360 och PC.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Tung, annars felfri.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  VÄRLDENS bästa spelkontroll.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Det är så illa, det tog lång tid innan jag insåg att det var faktiskt bättre än PS controller. Speciellt datorn.