Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Olympus E-510

 Lägg i lista  Jämför
E-510, är en 10 megapixel digital SLR-kamera som inte bara är redo att ge perfekta bilder, utan även har den allra senaste tekniken för att se till att bilderna blir just - perfekta. Live View, en inbyggd bildstabilisator som ser till att bilderna blir skarpa även i de mest skakiga situationer, samt en ny bildprocessor som förhindrar brus, ger en kamera som klarar det mesta i de flesta situationer. Lägg därtill en 6.4cm/2.5" HyperCrystal LCD, hi-speed USB 2.0, dubbla kortplatser för såväl xD-kort som CompactFlash och hela 18 olika motivprogram.Optisk zoom beror på val av optik. Stäng
E-510, är en 10 megapixel digital SLR-kamera som inte bara är redo att ge perfekta bilder, utan även har den allra senaste tekniken för att se till att bilderna blir just - perfek... Läs mer
Jämför pris på alla Olympus Systemkameror (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Min första DSLR. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Likt många andra är detta min första D-slr kamera, i mitt tycke en helt fenomenal kamera. Jag köpte paketet med två linser, ett val jag rekomenderar andra att göra, prisvärt och roligt/funktionelt att kunna byta linser.

  Jag och min fru gillar båda att foto (som glada amatörer), problemet är att jag har dasslock till händer och min fru har väldigt små händer. Så vi var runt i en massa butiker för att känna på olika kameror så vi båda kunde vara nöjda. Olympus grepp var det som var det absolut bästa för oss båda. Man får ett bra tag i kameran och det käns väldigt gediget.

  Kameran i sig är lätt att förstå sig på men har ett stort potential att vara mer än bara en nybörjarkamera.

  +Bra grepp
  +Prisvärd
  +Stabilisering i huset
  +Fina och ljusa paketlinser
  +Många moderna funktioner (IS, Live View, Anti dust osv.)

  -Sökaren är aningen mörk att titta i
  -Ologiska namn i menyerna (ex IS 1 och IS 2) bättre om man valt logiska ikoner.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Min första systemkamera, fick den för ca 1vecka sedan.. är hur nöjd som helst med den..
  paketet med 2objektiv är ruskigt prisvärt känns det som..
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  En mycket omfattande reserach ledde mig till slut till att min första D-SLR skulle bli Olympus E-510. Jag har dock tidigare erfarenhet av SLR, och eftersom du undrade så... : Minolta SRT-101, Nikon EM, Minolta X-700, Minolta 7000 och Minolta 7000i, dessutom har jag haft en hel del kompakter som andrakamera. Jag ser mig inte som nybörjare :) Jag fick min E-510 igår, så betyget är baserat på det faktumet också, men jag kan redan nu ge kameran en klockren 10:a. I sin klass är den en vinnare, anser jag.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Suverän kamera med två extremt kompetenta kit-objektiv för kräsna fotografer.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  min första digitala system kamera,har kört analog system kamera tidigare.måste säga att jag är mycket imponerad av denna olympus,stod i valet mellan många modeller men de här kändes rätt. vilka bilder,lätt att använda,bra objektiv,mycket för pengarna, rekomenderas !
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt fin DSLR!

  Jag har fotat mycket med Nikon D80 tidigare och Olympusen slår D80:n på alla punkter utom att det är fler knappar och fler fokuspunkter på D80.

  Inbyggd bildstabilisering, små nätta skarpa kitgluggar, 1500 bilder på en laddning (för mig), Live View (riktigt användbart vid macro och udda kameravinklar).

  Jag har tagit över 10 000 bilder med den och kan inte vara nöjdare.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Min första DSLR! Kan knappt va mer nöjd. Finns inget som jag kan peka på och säga det hade jag också velat ha på den nu i efterhand.

  Tagit allt från bilder i båt på wakeboardåkare till blommor och bin i macro och den har levererat fantastiskt. Auto gör jobbet utmärkt! I många fall har jag dock märkt att det lilla jag lärt mig genom hemsidor om digitalfotografering har pressat ut ytterliggare en hel del ur kameran.

  Så tips för den som köper. Se till och lär dig hur du komonerar bilder på bästa sätt!

  Kan varmt rekommendera detta kamerahus!