Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo Wii Mini

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Spelkonsoler (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jätteroliga spel, särskilt om man ser till priset!
  Spel som passar hela familjen!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köptes för 899 kr inkl Mario cart spelet i boxen, jag och mina barn spelar mkt, och det är ju de yngre åldrarna som är målgruppen känns det som. Vi är helnöjda, synd bara att en handkontroll extra behövs och kostar vrålmycket tyvärr.

  PLUS: Smidig enhet, låter inte för mkt, stabil, startar snabbt, fin röd färg, priset.

  MINUS: Ingen hd, ser liite oskarpt ut (inte såå farligt) på 60" TV, klarar inte gamecubespel tyvärr.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Som redan sagts så passa wii säkert en 4 åring, men när jag fick mitt och testade så var bowlingen kul EN gång, om man är äldre än 4 år. Men jag tänkte att det kanske fanns spel till den som man kunde uppskatta om man var äldre än så? Jag kollade en del nätbutiker efter såna spel, och då hittade jag inte ett enda sånt spel. Nu är mitt nintendo WII den gamla sorten, men det skall vara i princip samma som Nintendo WII-mini, och spelen skall vara de samma. Jag skulle rekommendera den som köper ett WII att först kolla vilka spel som finns att få tag på, det verkar inte ut att vara så många, och de få jag hittade skulle jag inte ens köpa om de så var gratis.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det här (i kombination med Mario Kart Wii) blev söndagsimpulsköpet. Hittills hittar jag inget att klaga på. För säkerhets skull läste jag lite recensioner innan jag rev upp kartongerna, och visst, det hade varit kul att kunna spela online, men som första konsol till fyraåringen tror jag att den här tjänar fullt ut. Jag tycker mig ha läst att den nya Wii (U) har fått på sin höjd mediokra recensioner, så jag har faktiskt länge varit på jakt efter det klassiska originalet. Att de nu gjort en liten och nätt utgåva av den skadar inte. Designen lyser retro, för övrigt. Varför inte tio stjärnor? PAL-utgåvan har inte ens komponent-video, utan blott komposit (via SCART), och sen hade det faktiskt inte varit dumt att kunna leta motspelare (i t.ex. Mario Kart) ute på nätet. Nå. Jag är i varje fall allt som allt nöjd.