Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DriveClub (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa bilspelet just nu! Bry er inte om alla negativa recensioner, känns som spelet får några poängs avdrag på diverse spelsajter bara för att det inte står "Forza" på omslaget.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Roligaste bilspelet på många år, med suverän fartkänsla och grafik. Karriär-läget är mer varierat än i exempelvis Forza/GT.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa racing spelet på ps4! Lätt 10/10!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra! Mycket bra grafik! Bra motorljud. Bra känsla i olika underlag. Mer simulatorkänsla än arkad.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra körkänsla (även med gamepad) trots 30 fps. Snygg grafik och bra ljud.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sjukt bra spel! Snygg grafik, massor med bilar och banor.
  Ljud och känsla får toppbetyg!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett måste till PS4, snyggaste och roligaste bilspelet på flera år, uppdateras fortfarande med nytt innehåll som banor, tävlingar och bilar. Köp!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Förvånansvärt roligt bilspel och snyggare än något annat på konsolerna. Kör mest PC numera men blev impad av detta.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk bilspel!

  "Men vadå, det är ju sjukt buggigt?! - Ja, det var det när det lanserades. Då var det omöjligt att starta eller fullfölja onlinelopp och dessutom så var innehållet i spelet i det minsta laget.

  Nu några månader efter ser vi vad resultatet av ett hejdlöst patchande av spelet från utgivarna har resulterat i. Från början brilljerade spelet med bra biljud, realism, en svindlande fartkänsla och inte minst en grafik som får en att tappa hakan. Nu har det adderats mer innehåll av massvis med banor och bilar i olika modeller, ett online läge som är förfinat och bugglöst, större valmöjligheter vid inställningar på spelet och det dynamiska vädret! Detta är inte bara en fröjd för ögat ( Du kommer inte att tro dina ögon när du ser det, det är så estetiskt och fysiskt välgjort att det nästan ser bättre ut än verkligheten) utan det ger hela upplevelsen ett skjut då vädret påverkar ens körning väldigt mycket. Detta är funktioner som borde funnits med vid lansering, mottagandet (tillsammans med att ge Psn-plus användarna deras del av spelet) skulle gett spelet betydligt bättre betyg än vad det har idag. Låt dig dock inte luras, spelet är väl värt din tid, och är du bilentusiast- då är det inget att tveka på alls. Det enda jag saknar är valmöjligheter att trimma sin bil, men då det är ett racingspel som fokuserar mycket på online och skicklighet så förstår jag varför detta ej finns.

  Sällan har jag blivit så positivt överaskad av patcher som jag har blivit med Driveclub, och då är jag inte någon som brukar spela bilspel.
  Köp! Ett kap för priset.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Snyggast bilspelet till PS4, det var sjukt buggigt från början, men nu har de fått ordning på det mesta och dessutom fyllt på spelet med många bra banor. Saknar du bilspel till PS4? Köp detta =)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra spel
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är något av en fanatiker vad det gäller spel av den här sorten.

  Gick in med inställningen att det här var ett billigt och icke-påkostat spel, då jag sett att det såldes i bundle med PS4 och inte fanns till andra konsoler. Oj vad fel jag hade.

  Visst, det är inget Forza eller Gran Turismo och har inga avancerade inställningsmöjligheter. Trots det ger spelet ett otroligt realistiskt intryck, kör man dessutom med hörlurar är det givetvis ännu bättre.

  Nackdelen är att det inte finns lika många fordon som i utarbetade spel, man märker dock att de som finns är utvalda med omsorg, vilket trots det till viss del bristande innehållet, gör spelet riktigt roligt.

  Vilket Need For Speed-spel som helst är sämre än detta, med hästlängder... Nej, att ta en 90 graders kurva i 180 km/h är inte realistiskt, vilket NFS verkar tycka, sorry...

  Vill du ha en hyfsat realistisk spelupplevelse i väntan på GT7 - köp.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag tycker att det inte ett så roligt spel!
  Men om man e en bilspelfantast så rekomenderar jag det här spelet för att det var snyggt gjort bra miljöer och sånt!
  Så köp det om man är en bilspelfantast
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Destruction derby i tävlingsform. De flesta race blir en krashfest pga dålig ai. Förmodligen har dom en manöver som heter "PIT maneuver" som används i slutet på banan.

  Få bilar och krånglande servrar förstör upplevelsen något enormt. Vänta tills ett riktigt bilspel som fungerar har kommit ut.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Känns väldigt tomt. Dålig eller ingen kontakt alls med servern. Nej, detta var inget vidare!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  +
  Spelet har snygg grafik och vackra miljöer. Det är en rolig utmaning att man får låsa upp nya och bättre bilar efterhand man avancerar, vilket gör att man vill fortsätta. Det har även ett bra pris om man jämför med andra nya spel.

  -
  Det jag saknar är dock vassare ljud från de olika motorerna, att skador på bilen påverkar bilen förutom estetiskt samt split screen så att man kan köra med polarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Finns det bättre