Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser HD 650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (261)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Troligtvis de bästa hörlurarna jag ägt och provat. Föredrar dessa framför betydligt dyrare hörlurar som t.ex. Sennheiser HD800. Ljudbilden är fantastiskt bra även om den inte är "perfekt" då man som audiofil ofta eftersträvar det bättre. Jag använder en Asus Essence III hörlursförstärkare och är väl ganska nöjd.

  Uppdaterar omdömet nu 4 år senare: Jag köpte HD800 för tredje gången gillt i somras (ägt HD650 lika många gånger) under de senaste 10 åren.

  Jag har provat båda hörlurarna till en rad enheter under åren bortsett från direkta uttag på TV-apparater och laptops:

  - Marantz SR6010 (AVR ord. pris 10 000 kr)
  - Pioneer A-70k (Stereo Reciever ord. pris 10 000 kr)
  - Asus Essence STX (Ljudkort ord. pris 1 500 kr)
  - Asus Xonar STU (DAC ord. pris 3 000 kr)
  - Asus Essence III (DAC ord. pris 17 000 kr)
  - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 (Moderkort ord. pris 1500 kr) (2013) med Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio, dedikerad förstärkning och op-amps
  - Asrock Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac (Moderkort ord. pris 2000 kr) (2018) med Realtek ALC1220 HD Audio med dedikerade PCB lines för L/R och bl.a. Toslink out
  - LG Optimus One (Mobil ord. pris 4000 kr) (2011)
  - HTC M9 Prime Camera Edition (M10 med M9 skal typ) (Mobil ord. pris 5500 kr) (2017)
  - Xiaomi Mi Mix 2 (Mobil ord. pris 3500 kr)

  Slutsats: Efter att ha köpt HD800 för 3:e gången i somras har jag beslutat mig för att aldrig mer skaffa dessa igen... diskanten är helt enkelt för vass. HD650 har mer bas och en "mörkare" ljudbild som är långt mer tillfredställande än HD800. Dessutom är HD650 skönare för öronen i det långa loppet... Jag tror inte jag är alergisk men HD800 kliar och sticks efter väldigt många timmars lyssnande. HD800 har däremot en väldigt tilltalande "klarhet" och upplösning som jag saknar hos HD650. Hade den befintliga ljudbilden hos HD650 med en sådan upplösning så hade det varit antagligen de bästa hörlurarna på jorden... enligt mina preferenser.

  Nästa vecka ska jag köpa HD650 och tänker aldrig sälja av de... Får finnas i minst 10 år framöver. Så för dyrare hörlurar som jag tänkt ha som kompliment blir det typ Audeze.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Köpte för ca 6 månader sen, testat med lite olika DACar och amps och telefonen.

  Med min huvud DAC/AMP och datorn så låter den riktigt bra, men inte riktigt mitt ljud den är för tillbaka lutad och för varm.

  Bra lur men inte till min smak, bra nog att jag kommer och spara den, köpte billigt på black friday så ångrar inte köpet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kanske de bästa hörlurarna som finns för flera timmars lyssning i sträck. Bra ljud och sitter bekvämt på huvudet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bättre blir det inte för priset
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt varmt och trevligt ljud som aldrig blir vasst och med dessa kan jag lyssna hela dagen utan att få ont i öronen som jag ibland kan få med andra lurar.

  Har ett par hemma som jag driver med Arcam rHead och den kombinationen är fantastisk. Driver rHead med en Topping D10 DAC som även den låter riktigt bra för pengen.

  Mitt andra par HD650 driver jag med en Nuforce uDac 3 som trots mycket skit på nätet låter helt ok med HD650. Fått den gratis så har haft svårt att motivera att köpa något värre till jobbet då jag tycker den låter bra så får bli uppgradering när den går sönder.

  Eftersom man kan köpa alla reservdelar direkt från Sennheiser till överkomliga priser så räknar jag med att de kommer hålla länge.

  Har haft otaliga lurar innan men HD650 är de som passar bäst för mig har jag kommit fram till.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra hörlurar, passar bra till alls sorts musik, men bäst till akustiskt, jazz etc.
  Du kommer rätt nära hur musiken skall låta.
  Inget för bassheads, knapp midbas, djupbas finns men den är också rätt knapp.

  Jag driver dessa med en Hegel Super DAC + Aune X7S, passar mycket bra ihop då jag tycker att HD650 skall paras ihop med en förstärkare åt det 'varma' hållet, dvs ren Klass A förstärkare.

  9/10 - hade inte skadat med en smula mer mid-/djupbas.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har fått prova runt några stycken av de vanligt förekommande hörlurarna i denna klass hos brorsan.
  DT 770, AKG något (han skickade tillbaka dessa ivf) och Philips Fidelio X2 bla.

  HD 650 var skönast i comfort och har haft svårt att ha på mig hörlurar i mer än 45-60 minuter utan att öronen blöder. Har stort huvud (62-63cm omkrets?).

  770 klämmer efter en stund. Fidelio sitter rätt bra också.
  Men 650 har jag haft på mig längre tider när jag lånat hem dom för provning.

  Basen var inte lika stark i dessa vill jag minnas men att röster framträder väldigt.
  Ljudmässigt till spel tyckte jag om dessa då jag spelar Quake en hel del,
  Lightning-gun (det är ett väldigt sprakande ljud som lätt är irriterande) ger ifrån sig ett behagligare ljud än vad 770 iallafall.

  Att dom är öppna är enligt mig luftigt och bekvämt.
  Jag kan lätt höja min röst (när jag inte hör den själv) när jag sitter och konverserar i mikrofon.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har haft dessa i lite över ett år nu. fantastiska öppna lurar med en varm och naturligt soundstage.De är inte en direkt spännande som Philips X2 men de är komfortabla lurar som ger ett varmt och precist ljud. de ända negativa jag kan tänka är att de inte är ett brett ljud dvs de låter inte som hörlurarna är större än var de är.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lite tråkiga hörlurar med tanke på priset, de är på inga sätt dåliga men för 3000 kr finns det i min åsikt bättre hörlurar. Jag rekommenderar att lyssna på t.ex. Denons, Beyerdynamics och Ultrasones hörlurar inom samma prisklass först om man funderar på att köpa dessa eller AKG K701.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt underbara hörlurar.
  Har haft dessa ett par månader och jag försöker hitta något negativt att säga om dem. Det är väldigt svårt. De har kanske något lite för hårt tryck mot huvudet men inte så att de är obekväma på något sätt . Ljudmässigt är de det bästa jag lyssnat på. Upplösning, balans, instrumentseparation, allt är perfekt.

  De har en impedans på 300 ohm så de kräver en bra hörlursförstärkare.
  Jag använder dem till mitt Antelope Discrete 8 ljudkort och det låter väldigt bra.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu 2018 börjar hörlurarna jag köpte 2006 att ge upp, efter att ha använt dem nästan dagligen under långa perioder. Det är bra valuta för pengarna, och jag tyckte att det var dags för en recension.

  Jag har under dessa år gjort allt möjligt med dem. Lyssnat på musik, spelat spel, mixat film och musik, och mycket mera. De har varit trogna resekamrater och använts i allt från high end hifi till mobiltelefoner. Jag kommer inte skriva plus eller minus, utan bara punkter och reflektioner. Lurarna är inte perfekta, men de är väldigt bra, om du känner till begränsningarna.

  - Förutsatt att du har en bra dac levererar de ett mycket bra ljud. Det är dock inte ett helt ärligt ljud, något som du måste vara medveten om, särskilt om du mixar. Basen är tex för hög och personligen kan jag inte göra en slutmix eftersom jag alltid lägger på för mycket reverb.

  - De är lätta att rengöra, bara att poppa upp, och det finns reservdelar att köpa om tex sladden går sönder, något jag gjort flera gånger.

  - Ju längre jag haft dem, desto oftare har jag dock varit tvungen att rengöra dem. Möjligtvis för att det inte går att komma åt allt helt, och slitage. Det kan vara svårt att få bort allt hår som fastnar i kåporna.

  - Det finns även en svaghet i piggarna som fäster sladden med själva lurarna. Flera gånger har jag varit tvungen att byta ut kablarna för att ljudet börjat glappa.

  - Som med alla lurar av denna typ tar de mycket plats runt öronen, vilket begränsar vart och hur de kan användas. Tex om man behöver mössa eller vill ligga ner och lyssna.

  - De beter sig ganska bra även om du bara kör dem genom mobilen, fast du behöver en bra eq för att kompensera upp telefonens brister. Tex viper4android (som kräver root).

  Jag kompletterar mer här om jag kommer på något viktigt. Dvs finns den här texten kvar, har jag inte kommit på något mer värt att nämnas. Bra lurar, men mina nästa kommer nog vara ännu ärligare. Jag har inte bestämt modell än.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köptes på netonnet för 2738 kr.
  Väldigt neutrala hörlurar av referensklass. En av de mest neutrala hörlurar på marknaden. Väldigt tydliga detaljer och fin ljudbild. Aningen mörkare än de andra lurarna jag äger.

  Behöver drivas av en hörlursförstärkare för att nå högsta potential, impedans på 300 Ohm.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ska egentligen inte lägga till så mycket mer än det andra sagt utan detta är helt otroligt ljud. Lyssnar på mycket rock / progressive metal och det har verkligen aldrig låtit bättre. Aldrig på samma sätt kunnat sluta ögonen och drömma mig iväg i ett så varmt, tydligt och underbart ljudlandskap. Priset är verkligen inte farligt för vad man får!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Legendariska och svårslagna hörlurar i referensklass. Det går helt enkelt inte att nå upp till denna nivå i denna prisklass, enligt min mening.

  Du kommer första gången att ta av dom direkt efter musiken satts igång för att höra om det verkligen är från lurarna ljudet kommer. Fantastisk känsla.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Klockrena!
  Använder dom för mixning av musik.
  Sitter skönt och är bekväma långa mixningspass.
  Trötta öron syndrom är inte lika påtagliga.

  Köp!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bland de bästa lurar jag ägt i denna prisklass. Kräver dock någon extern förstärkare då dessa lurar är rätt tungdrivna. Riktigt bra ljud samt behaglig passform!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket bra ljud och sitter mjukt och skönt.
  Enda nackdelen som jag tycker, är att verkningsgraden är lite låg. Det innebär att man måste ha en kompetent hörlursförstärkare som kan ge hög utspänning om man vill spela högt. En hörlursförstärkare som drivs med ±15V eller högre matningsspänning rekommenderar jag. Det är inte så många som klarar det.
  Vid 59 års ålder kunde jag höra från 12 Hz upp till 18,7 kHz via mina Sennheiser HD650 hörlurar (i maj 2013).
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa hörlurarna jag någonsin haft!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt jäkla bra hörlur.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Märker att ljudbilden är färgad jämfört med AKG 702, men båda är riktigt bra hörlurar med lite
  olika användningsområden.

  Har AKG 702 för surroundljud, instrumentalt och klassiskt.
  Tycker HD 650 passar bättre till modern musik.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Låter grymt bra med min HRT Micro Streamer på alla nivåer!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  De bästa musiklurarna jag någonsin haft. Väldigt viktigt som många tidigare sagt är att man måste komplettera med hörlursförstärkare för att dessa ska fungera optimalt samt att en dedikerad DAC aldrig är fel om de ska användas till exempelvis datorn.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag satt och läste och hade mig i över 24 timmar (inom loppet av några dagar), innan jag tillslut bestämde mig för dessa. De dyraste lurarna jag har haft, men ack så värda pengarna! Driver dem med D/A-konvertern/förstärkaren Cambridge Audio DacMagic Plus, som införskaffades samma dag.

  Jag prövade först med mobilen, en S3 med Siyah Kernel (vilken innehåller en ljud-fix som gör makalös skillnad) innan jag fick möjlighet att packa upp min dac. Komforten? Underbar, särskilt jämfört med mina andra lurar, Denon DN-HP1000, som inte är så bekväma. I jämförelse med Sennheiser HD650 gör de praktiskt taget ont! MEN, mina Sennheisers gick så klart inte att driva ordentligt direkt ur mobilen, så första intrycket var mer eller mindre "jaaaaaaa, det här är väl okej..." När jag väl fick plugga in dem i min dac var det istället "toppen!" som blev reaktionen. Ingen orgasmisk känsla direkt, men definitivt det bästa jag hade hört i ljudväg (nej, jag har inte hört mycket av det bättre, tyvärr). Allt eftersom har lurarna bara låtit bättre och bättre, och ljudet lär förbättras ytterligare (de sägs behöva en del inspelning, vilket har stämt hittills).

  Ljudet är detaljerat, såpass att jag kan höra helt nya detaljer! Alla ljud får också mer karaktär och blir ett större nöje att lyssna på, att ljudet skulle ha en "slöja" kanske stämmer, men i så fall kompenseras den rätt väl av min dac, då ljudet enligt mig låter väldigt luftigt. Ljudbilden är det inte heller något fel på, "three-blob-soundstage" brukar en del säga, men det är verkligen en stark överdrift! Visst, ljudbilden skulle helt klart kunnat vara bättre, men å andra sidan är det här faktiskt "bara" en lur för runt 3000 spänn. En mycket bra sådan! :)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mina bästa hörlurar. har drivit dem med både Xcan v3 och Beresford Caiman. Sitter väldigt skönt och låter allmänt trevligt och högupplöst. I mina öroin låter de en aning för ljust och saknar lite botten men med tanke på att jag anser att dessa är de bästa av de drygt 20-talet olika hörlurar jag använt så besvärar det mig inte så mycket,
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kanonljud!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har använt min lurar lite mer sista året så tänkte jag skulle uppdatera betyget.
  Jag har nu även tagit bort vadderingen i lurern, det som ligger framför elementen mot örat. Det gjorde faktiskt en ganska stor skillnad, känns som en slöja har lyfts och ljudet är klarare nu. På det hela taget låter det underbart. Väldigt luftigt och stort ljud och ibland känns det verkligen som om man inte har lurar på sig ens. Väldigt bra komfort är det på dem också. Kommer inte riktigt på något att klaga på faktiskt med dessa. Möjligtvis att det kanske kunde ingå lite olika sladdlängder eller något, så man själv fick bestämma hur lång sladd man vill ha i så fall.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  underbär ljud, utöver vanliga, funkar med det mesta i musik väg, lyssnade på Nine Inch Nails och en passage i låten 1,000,000 skrämde mig ;-)

  kommer inte byta ut de på länge
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det finns absolut ingen annan modell upp till 5000 kronor som slår dessa. Sedan 2007 har de blivit uppdaterade med nya material i högtalarelementet och sedan dess låter de även bättre.
 • Perfekt
  15 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag är obeskrivligt nöjd med dessa hörlurar. De låter fantastiskt bra helt enkelt :).
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Extremt bra lurar. Dock är det ett måste med någon form av förstärkare, lät minst sagt illa rätt ut från exempelvis en ipod, sen är dom ju inte direkt anpassade för bärbart bruk heller.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Valde som föregående mellan dessa och AKGs reflurar. Var ute efter något mer studs i basen och valet föll på Sennheiser lurarna.

  Har inte blivit inspelade riktigt än och väntar med ett köp på en bra DA-omvandlare som ska införskaffas nästa månad då budgeten är spräckt denna månad. Kommer att uppdatera då den testats med lurarna.

  Spelar upp musik genom datorn till en äldre Pioneer referensförstärkare och redan nu kan jag säga att det är rena fröjden o lyssna på musik.
  Vilka detaljer man har missat tidigare. Härlig snärtig bas. Plus att man inte märker av lurarna, sitter riktigt skönt.

  + Detaljer i ljudet, bra bas.
  Sitter riktigt skönt. Kan sitta på i timmar.

  - Kräver en bra förstärkare för att leverera.
  Något plastigt utseende för att vara lurar i denna prisklass.
  Öppna lurar, sambon hör vad jag lyssnar på 15 meter bort. ;)

  Tillägg:

  Nu är dom inkörda och en HRT Music Streamer II 2011 Ed är inköpt.
  Damn vilket ljud!
  Vansinnigt bra kombination att lyssna på musik ur datorn.
  Ps. Kör givetvis fortfarande ut ljudet från Pioneer förstärkaren.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Underbara! Rent och detaljerat ljud! Färgar dock ljudet en del! (allt låter bra) Ett bra val för musikälskare!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymma lurar!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ruskigt bra lurar. Ibland kan jag sakna lite fysiskt tryck ur dem men det beror nog mest på att jag inte har en dedikerad hörlursförstärkare.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har precis inhandlat Sennheiser HD650 som enligt mig lät bättre än AKG K702. Fan jag som ville ha AKG. Kopplat dom till min dators inbyggda ljudkort. Spelat in hörlurarna i ca 15 timmar o jaa dom låter faktiskt redan bättre MEN! jag har ett par Philips HP890 som jag kopplar på samma sätt som HD650 o HP890 låter 2 snäpp bättre på en 10gradig skala vilket är hemskt när jag nu har helt nya 2700kr lurar. Philips ligger på Impedans 32 ohm medans Sennheiser ligger på 300 ohm. Trög drivna allså. HD650 måste bli bättre på nått sätt än Philips annars lämnar jag tillbaka dom. Med en hörlursförstärkare och ett Asus Xonar hoppas jag kunna få tryck i lurarna men jag är väldigt rädd att de misslyckas.
  Ni som undrar så glappar sladden på mina Philips HP890 o alla som haft dessa lurar vet vad jag menar när jag säger att dom spelar skitbra o fungerar överallt till allt.
  HD650 låter väldigt väldigt bra till Goa musik enligt mig men HP890 låter lite lite bättre endå där oxå.
  Tips om hur o med vad jag ska koppla mina HD650 för att få ut grymt otroligt bra ljud ur dom som alla verkar ha fått är väldigt välkommet!
  Tips om ett par lurar som är bättre än HD650 för ca 2000-3000kr, mer lättdrivna med grym bass är oxå väldigt välkommet.

  Man får nog lägga rätt många tusen för att bli nöjd med sina HD650. Tack för mig.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Med Beyerdynamic DT880 som närmaste konkurrent är detta en lur som ger mest i sin prisklass.

  + Klar och balanserad ljudbild.
  + Bekväma, kan ha de på i över fem timmar utan problem.
  + Välbyggda, sladden och kuddar byts lätt ut.
  - Behöver en förstärkare för full potential.
  # Öppen konstruktion läcker och släpper in ljud.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  De absolut bästa hörlurarna, EVER!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  WoW va bra dom är va bekväma jag kan ha dom på huvet i timmar. öppna lurar ganska lätta.
  jag rekommenderar en batteridriven hörlurförstärkare Fiio för 200:- i combo med Sony Bluetooth 600
  varför bara 8 stjärnor, jo kanske har Sennheisser någrs
  andra hörlurar, så jag reserverar högsta betyget tills vidare
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt enkelt en av världens bästa hörlurar!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra hörlurar. En klar 10!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bästa lurar jag ägt! Väldigt detaljerat & varmt ljud och kommer till sin fulla potential med en bra driv källa.

  Också sköna att ha på sig.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En komplett hörlur. Dynamiskt ljud, bekväm runt örat!
 • Knappt godkänd
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  helt klart besviken på dessa lurar,drev mina med en mf v3,,tycker dom är heltama att lyssna på, inget driv inget go..satsade mina slantar på ett par grado istället ,,jisses vilken spelglädje!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  +Ljudet. Diskanten är len/mjuk men utan att offra klarhet/detaljer. Även basen spelar på fint.
  +Bekväma. Kan sitta på i timmar.

  -/+"Behöver" förstärkare.
  -Ljudbilden kunde varit lite bättre.

  Riktigt bra hörlurar som går att sitta och lyssna på i timmar utan att bli trött. Driver den med en Matrix M-stage förstärkare vilket behövs. Utan förstärkare använder man inte hörlurarna fullt ut. Körde först med endast uDAC men gick efter ett tag över till uDAC -> M-stage -> HD650. Och efter en 100 spelade timmar så låter det jävligt bra.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ja, vad ska man säga. Jag kommer aldrig att kunna lyssna på radio igen, that's for sure. Varje gång jag hör en ljudslinga eller låt som INTE kommer ut från mina Sennheiser, tänker jag "undrar hur det här skulle låta ur min älskling"... skämt åsido men ljudet får sådant djup att man ibland nästan kan tro att det är en annan låt. Ljudet släpps lös och leker med dig som två älskare och jag kan inte låta bli att få gåshud och bara sitta och le för mig själv.

  kåporna var väldigt sköna till en början men efter ett halvt dygns+ användande så försvann de bara. De må väga lite och om man tänker på dem så känner man att det är nått som tynger en lite på huvudet. Men för det mesta så finns de inte där. visst beror det lite på det lite på fysik men jag är en spinkig kort kille på 60 kg (strax över 170 i längd) och blir inte jag trött av tyngden så bör de flesta klara av dem i åtminstånde någon timme.

  3000:- måste jag hålla med om är mycket pengar. Det tog emot när jag drog kortet i chip-läsaren i X-core butiken. Men när jag kom hem och kopplade in dem släppte all ångest. Lyckan dem ger mig så skulle jag kunna betala det dubbla. Nu ska jag bara ta mig råd med att köpa en hörlursförstärkare. hör hört att det ska förbättra upplevelsen ytterligare. Undrar om jag kommer att släppa en tår av lycka? Det återstår att se ;)

  Om du har ekonomin & älskar musik, snälla, för din egen skull, INVESTERA i dig själv! Det förtjänar du!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt bekväma hörlurar.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Absolut de bästa lurar jag köpt. Drivs med en Xcan och ljudåtergivningen som levereras ut i lurarna passar verkligen mig och min ljudsmak. :)
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  galet bra lurar,tror det mesta har nämts redan i omdömena :D
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt vansinnigt njutbara lurar, sitter kanon, låter underbart.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Galet bra hörlurar!