Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Seasonic X-460 Fanless 460W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Seasonic Nätaggregat (84)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.91)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gör ännu så länge sitt jobb prickfritt, och naturligtvis helt ljudlöst, vilket inte ska underskattas. Själva nätaggregatet var lättmonterat och håller i stort sett rumstemperatur vid spelsessioner, uppskattat med handpåläggning. Kablar i överflöd med tanke på att detta nätaggregat inte är tänkt för multipla grafikkort. Kablarna är klädda med något slags vävt material och är rätt stela, men helt hanterbart, fördelen är väl att de är rejält skyddade mot skav och kortslut om datorn ska vara med om några flyttar. Allt man behöver inklusive buntband och kardborreband för att snygga upp i chassit medföljer. Förpackningen är överdrivet rejäl och påkostad men ger ju ett gott första intryck.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa nätaggreagat jag ägt. Totalt tyst, drar väldigt lite ström i förhållande till alla andra nätaggregat och har hållit i snart 7 år.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fantastisk unboxing-upplevele. Jag håller med föregående talare att det är mkt charmigt hur de paketerat produkten i sammets-påse och med en "kabel-väska" där de olika varianterna av kablage finns samlade. Som kund känner man sig omhändertagen redan innan man slagit på kraften.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Att ett så kraftig nätagg kan vara så stabilt och svalt när det är passivt är enastående! Har knappt någon ventilation i chassi:t ändå är det knappt ljummet.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Inget snack om att det här ett nätagg av kvalitet. Helt modulärt. Bra med kablar. Fläktlöst och tester har visat att det klarar varma förhållanden anmärkningsvärt bra.

  Drar dock bort två stjärnor för att det inte är helt tyst. Jag hör ett litet litet surrande vid drift och när datorn är avstängd så hörs ett svagt coil whine. Det hörs iofs bara upp till c:a 20-30 cm så vid vanligt bruk så hör man det inte. Ska det vara tyst så ska det. Lämnade in det första exemplaret på garanti då jag trodde nåt var fel, men detta nya låter likadant. Mitt gamla agg hade noll surr/coilwhine, men det hade å andra sidan fläkt som surrade istället.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ger ström till följande:
  Moderkort
  Core i5 2500K 3,3ghz
  Corsair 2x4gb i 1600mhz
  Saphire Radeon 6950 1gb
  1xSamsung 128gb SSD
  1xWD green 750gb
  1xSeagate 2TB

  +Allt är modulärt
  +Fläktlös OCH ingen coilwhine vad jag hör vilket är superviktigt.
  +Klarar av att ge ström till 6950!
  +Kommer med olika varianter av kablar beroende på om de är sata ut eller molex

  -Inget förutom att 500w skulle kunna ge mer utrymme för många diskar.

  Edit:
  -OBS! Tänk på att kablarna är på botten av nätagget så det kan bli blockering av 120mm fläktplats på botten av chassit. Ex på Nzxt H2 och kanske Fractal Design R3. Därav plockar bort 1 stjärna.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gör precis vad det lovar helt utan ljud. Perfekt!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft många Seasonic, detta klart mest påkostat och väldigt DYRT.
  Levereras extremt lyxigt, känsla av flärd och damskor breder ut sig när man öppnar förpackningen.

  Aggregatet sitter monterat i botten på en LIAN Li låda, funkar ypperligt då takfläkten suger innåt igenom PSU, har satt extra filter på X-460 då jag inte vill ha in damm denna vägen. Skulle egentligen klarat mig mycket bra med en 400Wattare men valde 460 för att ha marginal, ångrar mig lite då detta är helt feltänkt. Kör OC 2500K 8670 GPU lite extra kort och PSU maxar kanske på 50% av nominellt watttal.

  Priset är givetvis negativt.
  Prestandan är mycket bra, dock finns det idag Platinum till mycket bättre pengar.
  Kabelkontakterna kan vara lite jobbiga att få in i aggregatet när det är trångt.

  Men, det är snyggt och mycket tillbehör leverer4as med.

  Skall sägas att jag prioriterar PSUer först av allt, enda och bästa investeringen man kan göra i en burk.

  Har haft grejen i ett ½ år och allt funkar bra.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag gör alltid research innan jag köper något och det resulterar ofta i höga betyg efteråt. Så även i detta fall då X-460FL är ett nätagg av högsta kvalitet.

  Jag köpte detta för att det är helt passivt och modulärt. Det används i en HTPC och driver en SSD och moderkort med integrerat gfx. Jag kan därför inte bedömma kraften i det men 80 plus guld är en kvalitetsstämpel på att det håller vad det lovar.

  Kablarna är lite stela men när man väl fått dit dem så är det inga problem. En switch i nätagget knäpper en gång när man slår på och av datorn men i övrigt är det helt tyst (såklart). Med passivt kyld cpu blev hela datorn ljudlös efter bytet av nätagg.

  Rekommenderar detta till alla som är ute efter ett tyst och stabilt nätagg. 5 års garanti är trevligt.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Väldigt påkostat nätaggregat. Modulärt, fläktlöst och tillräckligt kraftfullt att driva allt utom de värsta gaming-datorerna. Mycket fina testresultat. Väl förpackat i ett sammetsfodral och alla kablar i en praktisk förvaringspåse. Kanon!