Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Webcam C930e

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Webbkameror (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Äntligen har det kommit en prisvärd webbkamera med inbyggd videokodning som hanterar bildinformationen och belastar inte datorn lika mycket. Avkodningen i kameran medför att man kan uppnå HD bild utan att man måste ha lika höga Video poäng-krav (Se Video/Grafik poäng test i operativ). Kameran medför att det är enklare att rulla ut en videlösning hos kunder med en blandad flora av maskiner. Kameran fungerar out of the box. Jag har kört flera Microsoft Lync 2013 och Skype installationer med kameran.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  1080p @ 30 FPS - vad mer kan man begära? Perfekt kamera till ett pris under 1 000 kr.

  Är inte så hemma på webbkameror måste jag erkänna och vet inte riktigt vad som har hänt på utvecklingsfronten på sistone. Vet inte ens om det finns webbkameror som har högre bildkvalle än vad denna har...? Verkar inte finnas enligt Prisjakts filter åtminstone.

  I dagens utvecklingstakt med t.ex. mobilkameror borde en webbkamera vara piece of cake att få till med en riktigt bra bildkvalitet och till ett "ok" pris - jag tror Logitech har lyckats:

  + Glasklar / jättebra bild.
  + Mikrofonen fungerar mycket tillfredsställande.
  + Perfekta "fötter/leder", eller vad det kallas, för att kunna fästa kameran på nästan vilken yta som helst. Vissa ytor är gummibeklädda också, kalasbra.
  + 2 led-lampor som lyser när den är aktiv.
  + Liten.
  + Snygg att ha framme på skärmen.
  + Fungerar out-of-the-box, som "banfield" också nämnt.
  + För den paranoide kan man fälla ner ett lock framför linsen :)

  - Inget.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekt för konferensrum. h.264 enkodning i kameran, avlastar datorns cpu, vilket är bra i en företagsmiljö där klienterna ibland inte är så starka.

  Skaffade minimalistiska väggfästen från lightinthebox för att skruva på webbkameran och montera under projektorduk/tv i konferensrum. http://www.lightinthebox.com/sv/svart-vaggfaste-stativ-faste-for-cctv-sakerhet-kameran-bas-diameter-4-5-cm_p203691.html

  Rekommenderat är att montera webbkamera 1m upp på väggen från golv för att skapa en bra vinkel.

  Den inbyggda mikrofonen rekommenderas inte - speciellt inte i ett konferensrum. Köp till Beyerdynamic MPC 70 USB.

  Funkar bra ihop med Logilink UA0149 via Deltaco USB2-EX5M eller EX10M. En USB in i datorn. Mikrofon och kamera identifieras och sätts in som primär källa automatiskt - Kontorssäkert

  Perfekt lösning för de företag som vill köra videokonferens (ett rum är preppat för videokonferens för under 4000kr) - oslagbart. Har deployat detta i totalt 20 konferensrum på våra kontor i norden.

  Denna lösning är bättre och enklare än många dyrare lösningar såsom Logitech cc3000 eller ännu dyrare legacy system från Polycom eller liknande
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Bra bild för det priset. Gör sig bra i småa konferensrum.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Simpel att använda. Bara att ladda ner eller installera medföljande programvara från Logitech, och börja spela in. Allt som allt tog det 5 minuter att börja använda kameran efter att man hade packat upp den.

  Imponerande Carl Zeiss kvalitet. Bra skärpa, naturtrogna färger.

  Programvaran, Logitech Camera Settings, kommer med tillräckligt justeringar så att man har grunden till alla möjliga användningsområden som jag kan tänka mig.

  Helt klart en godkänd mikrofon; den bästa mikrofonen jag både hört och använt när det kommer till webbkameror.

  Mycket bra prestanda vid svagt ljus, tack vare den mer avancerade optiken som Logitech valt att använda denna gång.

  Fästet gör att kameran är kompatibel med nästan vilken bildskärm som helst. Detta är en punkt som många andra konkurrenter fallerar på, men inte i detta fall. Logitech har verkligen tänkt ut en smart och elegant lösning som ser till att kameran sitter där den ska, och det gör den stabilt!

  När det kommer till design och funktionell-design är jag extra petig... Men denna utgåva, med svarta diskreta mikrofoner på sidorna och huvudpanelen i silver, får den att sticka ut ur mängden - speciellt med tanke på att de avrundade, smala indikator-LED lamporna på sidorna bäddar för "pricken över i'et" - till de allra flesta som lägger ögat på denna pärla till webbkamera.

  Klart den bästa webbkameran jag har haft allt som allt. 1080P H264 i 30fps. Kan varmt rekommendera denna kamera om man bara nöjer sig med det bästa för konferens, och alla övriga videosamtal. Funkar även ypperligt bra för YouTube.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Enkel att koppla in och använda
  Mycket bra bildkvalitet

  Skall dock köpas på kampanjpris för att ge full pott :-)