Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Crock-Pot Slow Cooker 5,7L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Crock-Pot Slow cookers (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ett av dom bättre köpen jag gjort på en mycket lång tid! Oerhört skönt att kunna starta slowcookern på morgonen före jobbet och ha maten klar när man kommer hem.

  Vad jag än kastar i grytan så blir det bra, har testat göra allt möjligt och avänder den 1-2 gånger i veckan.

  Finns mängder med enkla recept att hitta på nätet: http://www.reddit.com/r/slowcooking/

  Storleken på 5,7 liter gör den perfekt till storkok så man har lunchlådor till jobbet.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Funkar bra
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  All mat jag hittills provat har har blivit godare med denna. Har aldrig märkt av någon bismak som en kommentar säger, måste bero på någonting annat. Man får en stor fin keramikpotta, som både kan diskas för hand och i diskmaskin.

  Storleksmässigt är den perfekt, blir 5-7 portioner mat, perfekt även om man är ensam om man vill ha matlådor.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Maskinen gör liksom funktionellt det den skall, men efter att bara ha hunnit testa tre olika recept hämtade från leverantörens egna hemsida så börjar jag ana att det kanske inte har blivit så väl investerade pengar. Åtminstone inte för min del...

  Problematiken ligger i att maten får en konstig bismak som dominerar smakupplevelsen, och av de tre rätter som jag har provat hitintills (asiatisk hotpot / pulled pork / dragonkyckling) har alla fått samma otrevliga* (*enligt mitt tycke) grundton i smaken, trots att det är helt olika ingredienser. Så än så länge så har allt smakat liksom likadant, och av sista måltiden så kasserade vi hälften.

  Jag kan inte fastställa exakt vad smaken påminner om men det är inte långt ifrån så som man uppfattar att gummilisten som sitter runt grytlocket luktar.
  Antingen det eller att smaker från de asiatiska kryddor som jag använde vid första matlagningstillfället kanske satte sig/fastnade i den keramiska grytan och nu påverkar efterkommande rätter!?

  Hursomhelst så blir maten inge god enligt min uppfattning.

  Det är dock svårt i det här tidiga skedet att avgöra om det är något galet med just denna model av slow cooker eller om det är så att detta är ett genomgående smakfenomén för slow cooking generellt?
  Jag kan dock inte hitta något stöd för min smakupplevelse när jag sonderar internet då det mesta som sägs generellt om slow cooking och dess smakupplevelse bara är i positiva ordalag.

  Jag fortsätter testa lite fler rätter och om det visar sig att upplevelsen blir till det bättre så får jag revidera min recension.

  //Dennis
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det bästa köpet jag har gjort på länge! Maten blir otroligt god ock så enkelt det är.
  Perfekt till både fest och vardag.
  Denna storlek 5,7 liter ska man ha ej mindre. Hade även kunnat tänka mig större som typ 8 liter men det finns inte än i Crock-Pott. Synd.