Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Meridian Explorer

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Meridian DAC & hörlursförstärkare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Håller med att den är välljudande genom alla register. Med ett par bra hörlurar får man helt underbar musik i öronen. Drar av en stjärna för att den sista kraften saknas om man vill spela (för) högt...

  I övrigt bra instruktioner och lätt att installera drivrutiner (vilket behövs).

  Uppdaterat 2015-02-01:
  Efter att ha jämfört med ett par andra DAC:ar i samma prisklass ger jag nu denna full pott. Renheten i de lägre registren slår det mesta jag lyssnat på.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En riktigt välljudande och verkligen prisvärd USB-dac/hörlursförstärkare som lyfter ljudet från datorn ett par snäpp. Skillnaden är såklart beroende på hur bra datorns inbyggda ljudkrets är från början, men en förbättring blir det nog oavsett. Den är klangfyllig, mjuk, luftig och färgar inte ljudet - så det ska vara!

  Den är knappast ett bra val om du vill stoppa i 300-ohmiga Sennheisers eller magnetostatiska hörlurar i den men för lättdrivna hörlurar (i mitt fall Sennheiser Momentum) är detta den perfekta lösningen för skrivbordet. Liten, snygg, busenkel att installera och låter kanon.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  köpte sennheiser momentum på lefflershifi, glömde då att såklart att kolla upp dac. letade och läste om många olika hörlurarförstärkare, va i kontakt med lefflershifi och fick som vanligt bra tips innnan köp, och trevligt bemötande som vanligt och snabba leveranser! kan inte bli annat än nöjd! sen landa den hemma, och efter uppdateringar till både datorn och dacen och rätt inställningar med asio i footbar, och testat från spotify till högupplöst 24/192 i footbar, tror jag är i himlen nu=) vilken skillnad ljudmässigt från datorn inbyggda ljudkort. Alla detaljer grävs fram och rösterna och instrument hörs nu på en helt annan nivå! underbar produkt, tveka inte, köp!