Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony RDR-HXD970 250GB

 Lägg i lista  Jämför
En helt ny generation med DV-Recorders från klassiska Sony vars grundtanke är att vara multimediacentralen i ditt hem.
Den ger dig möjlighet att spela in och bränna TV-material direkt på en DVD-skiva. Dessutom hanterar den bilder, filmer och musik från hårddisken.
Den inbyggda linjedubbleraren gör ett finfint jobb med bilden och kan i princip fixa upp kvaliteten på TV och DVD till HD (1080i eller720p). Denna modell är även utrustad med en DVB-T mottagare för marksänd digital-TV. Skulle du vilja skriva ut dina bilder som du lagrat kan du koppla en PictBridge-kompatibel skrivare direkt till denna enhet.

Att spela in på en hårddisk ger dig många fördelar. Du kan bl.a. pausa under en sändning och det går t.o.m att spela in samtidigt som du tittar på en tidigare lagrad inspelning. Med en hårddisk på 250GB kan du spela in otroligt mycket material. Är du noggrann med kvaliteten på din inspelning är HQ+ det rätta valet för dig. Detta kräver visserligen mer diskutrymme men ger en betydligt bättre bild med mindre brus och artefakter.
Då det nu för tiden tenderar att bli löjligt många fjärrkontroller vid våra TV-soffor har Sony utvecklat ett system som styr hela anläggningen och detta kallas Theatre Sync.
Med ett enkelt knapptryck startar du upp din Sonyanläggning (Blu-Rayspelare, Receiver, TV etc.)
och anpassar bild/ljud det som du har ställt in.
Stäng
En helt ny generation med DV-Recorders från klassiska Sony vars grundtanke är att vara multimediacentralen i ditt hem.
Den ger dig möjlighet att spela in och bränna TV-material di...
Läs mer
Jämför pris på alla Sony DVD-spelare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Kanonbra DVD spelare med inspelning och uppskalning till 1080 p.
  Perfekt så man inte missar sina favorit program, pausa live tv mm.

  Bra gränssnitt och osd meny.

  Det enda negativa med min dvd är att den saknar blueray samt att detta ex är från england, vilket gör att menyn inte går att få på svenska samt vissa inställningar som begränsar den för mig.
  Ljudet från hårddisken låter lite ibland, dock inte så man störs jättemycket. Kan vara lite seg att starta.

  Men överlag den bästa dvd spelaren med hårddisk jag testat!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Vår gamla VHS video kommer aldrig mer tillbaka!

  Vi har analog comhem TV och ingen HD eller liknande men för oss är burken fantastisk. Enkel att handha, vi använder ett "mellan"-läge i kvalite som ger oss massor med tid för lagring på hårddisken samtidigt som vi inte ser någon kvaliteskillnad från normala TVn.

  TV paus fungerar utmärkt! Wow, vilken funktion...

  Tyvärr finns inte det inbyggda Europeiska TV-program tablån - det hade givit både fin översikt över TV tablån och supersnabb "bokning" via en knapptryckning.

  Det går inte att se på TV samtidigt som du spelar in från en annan TV kanal. Jag har löst detta genom att TV:n även får behålla sin vanliga analoga TV antenn kabel och får DVD signalen via Scart kabeln. Då kan jag se på TV samtidigt som jag spelar in från annan TV kanal.

  Hantering av "avsnitt", dvs när Sony burken "gissar" sig till avnsittsändringar, exempelvis att här börjar nog reklamfilmen för den skilljer sig så pass mycket från övriga filmen - fungerar förvånansevärt bra. Det innebär att när reklamen börjar kan jag trycka "fortsätt till nästa avsnitt" och hamnar ofta där reklamen slutar och filmen börjar igen.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket kompetent dvdinspelare. Bra kvalite på upskalning av dvd filmer.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Toppklass, jag kör med analogt utbud från ComHem och den skalar upp (720p) bilden superbt!! Tittade på TV-bilden via projektorn (ca70") och det var lika klockrent!! Enkelt handhavande med timerinställningar och redigering av inspelat material på HD. HQ läget vid inspelning ger samma kvalitet som live sändningen AAAAA+++++. Det enda smolket är att organiseringen av de lagrade kanalerna(analogt) kan verka, och är i vissa lägen, lite rörigt men det är ju en engångs företeelse ;-D
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Detta måste vara den mest prisvärda hembioprodukt jag nånsin köpt! En mycket bra dvd-spelare (nästan i klass med Yamaha's DVD-S2700 för 10.000:- som jag hade i ett par månader) och utan tvekan den bästa digital-TV mottagare jag haft (och jag har haft 7-8 olika). Hårddisken ser jag som en ren bonus.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan