Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TizzBird F13 4GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TizzBird Mediaspelare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  När den väl fungerar och alla barnsjukdomar blir lösta så är det en väldigt potent spelare.

  Supporten är bra så det finns hopp.

  EDIT: Måste ändra mitt betyg nu. Fortfarande MASSOR med buggar och fler problem finns i form av dåliga kontakter som inte funkar t.ex. AV. och SPDIF. Skall försöka lämna tillbaka skiten.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Var försiktig med Tizzbirds produkter då de har oerhört många buggar i sin programvara
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Måste säga att det jag använder den till så funkar den bra. Har nog tagit alla filmer hittills. Kan vara nån som hanmnar i osynk med ljuet ibland.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ganska snabb. Känns lite seg i menyerna. Spelar upp nästan alla filformat (hittade något den inte klarade, men det var en ganska gammal fil). Dock lider den av att man per default inte får med Android Market (Google Play). Den medföljande market-appen kraschar hela tiden och funkar generellt inte alls, vilket ju gör det milt sagt begränsat att använda Tizzbirden.
  Lösningen finns på Tizzbirds hemsida där det står hur man uppgraderar firmware i maskinen till en version med Google Play. Då börjar boxen funka som den skall.
  Dessutom lider den av ett problem som alla icke-datorer dras med. Begränsade möjligheter att se på video. Inte formatberoende utan rättighetsberoende. Tex försvinner ca 50-80% av innehållet på Viaplay (i princip alla nyheter och alla TV-serier som går via ABC On Demand), och en motsvarande procent av innehållet på YouTube.
  Detta är alltså inte en ersättning för en mediadator. Vill man kunna göra allt man kan på en dator så är det faktiskt bara just en dator som funkar.
  Dessutom står det ingenstans att det krävs ett MicroSD-kort för att kunna uppgradera firmware, tex, så passa på och köp ett sådant när ni skaffar tizzbirden.
  Browsern har sina issues också, även om det fungerar nästan helt perfekt. Ibland låser sig tangentbordet (vi skaffade ett trådlöst tangentbord, vilket är bra att ha om man vill kunna använda browsern vettigt) på vissa sidor. Vi kunde tex inte logga in på alla sidor via nätet för edit-boxarna funkade inte med tangentbordet. Skumt.
  Plus:
  + Stöd för Microsoft Shares (samba)
  + Formatstöd
  - Inbyggda "1 Mobile Market" är riktigt usel, uppgradera till firmware med GMS
  - Web-browsern är seg, vissa sidor funkar dåligt eller inte alls (prisjakt, tex). Alternativbrowsrar som Firefox och Chrome är ännu värre och kraschar och har sig (men det gäller tydligen alla plattformar och inte bara tizzbird).
  - Ljudet kan lagga efter ibland, spolar man lite så kommer ljudet ikapp. Inte så bra.
  - Fjärrkontrollen funkar dåligt i appar som inte är specialanpassade för den. Tex kan ni glömma att använda den till Viaplay och Netflix.
  - Kräver microSD för uppgradering av firmware
  - (Generellt gällande Android) rättighetsproblem med videotjänster.

  Min rekommendation? Köp en riktig HTPC och glöm denna. Den duger inte.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lätt installation!
  Användarvänliga menyer!
  Startar upp snabbt! ca 30sec med extern hdd påkopplad 2TB!
  Tar alla ljudformat som jag har tillgängliga!
  Tar alla mina filmformat som jag har tillgängliga!
  Kompatibel med Twixie så alla covers/fodral som är sparat visas utan att behöva scrapa!
  Allt fungerar ej som t.ex. Spotify men det arbetas på att lösa problemet! Som det verkar så finns det folk som arbetar med ny mjukvara ett bra tag till så att barnsjukdomar försvinner på sikt!
  Min bedömning är gjord av erfarenheter från andra mediaspelare som har varit i min ägo och jämför med Dvico Twix HD6500/7000/ HD1cafe/ BoxeeBox!
  Tilläggs med att jag inte kör med netflix och andra streamsajter med film så jag lägger inga värderingar på de funktionerna!