Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beyerdynamic Hörlurar (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Bra ljud och så men, dom är ganska tunga och trycker väldigt mycket så att jag får ont i huvudet och öronen så jag kommer lämna tillbacks mina om jag kan.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Otroligt bra ljud och väldigt bra passform, byggkvalitén är mycket gedigen.

  Kör dessa tillsammans med en UMC22 och det funkar ypperligt. Hade tidigare öppna lurar så skillnaden i hur mycket ljud som stängs ute är enorm, är väldigt nöjd över detta.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Fint och rent ljud med härlig bas. Behaglig ljudbild. Alla pratar om dessa som studiohörlurar men jag använder dem även till datorn (inkl bl a spel och streaming) och de är otroligt trevliga även där. Gedigen känsla. För slanten de kostar går det inte att ge dem annat än högsta betyg.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa efter att ha läst mycket bra om dem, och om det var värt att istället köpa DT 1770 Pro. Det blev iaf dessa och de är med blandade känslor jag gillar dem... ibland.

  + Stänger ute ljud "slutna"
  + Bra tryck i basen
  + Bekväma
  + Känns robusta

  - Diskanten är för vass och okontrollerad. Skenar ibland.
  - Mellanregistret klent och försvinner i övrig bas.

  Jämför dessa med mina Sennheiser HD 650, som är klart mycket finare i ljudet och tydligheten är stor skillnad. Hade det inte varit för att HD650 läcker så mycket ljud kvällstid så har jag valt dem alla dagar i veckan.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  väldigt neutral och "ärligt" ljud.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Du behöver inte lägga mer pengar för att få ett extremt bra ljud, har haft dessa i ca 2 år och har aldrig varit mer nöjd.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Älskar dem. Väldigt bra bass
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Drog in till Stockholm då den närmaste butiken med hörlurarna in "stock" *höh* var där.
  Testat ett gäng låtar tillsammans med min udac2. Allt jag kan säga är att allt låter helt fenomenalt!
  Detaljerna som jag inte trodde fans är funna, hörlurarna är så lätta och så bra gjorda så jag knappt känner av dessa på mitt huvud. Att komma från ett par Denon AH-D501'or så är det toppen att kunna toppa det tidigare enligt mig.

  Positivt
  + Komfort som skulle tillfredsställa en kung
  + Ljud som kramar om dina öron, inte för hårt samt inte för löst
  + Basen tar inte över utan är stark men givmild när det gäller plats för andra delar av ljudspektrumet
  + Priset är allt för bra för den kvalité du får

  Negativt?
  +- Du måste köpa en amp för att kunna driva dessa men däremot så är det ju bra att man köper en då de oftast ser coola ut! Nä men om du vill utvidga din vy bland ljud så kan det vara bra att börja med att köpa en amp som man kan pilla och plocka med.

  Slutsats?
  Well, för att summera allt.
  Dessa är bra i komfort, ljud-bredd, styrka och i stil.
  Allt detta och till rätt pris!
  10/10

  UPDATE
  Hörlurarna är så bra att jag gjorde en video om dessa:
  https://www.youtube.com/watch?v=H4vDaChYJjg
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Möjligen bästa hörlurarna jag har testat. Bra bas, men inte för färgad. Klar diskant och bra tryck. Skulle säga att det är väldigt "ärliga" hörlurar, det låter som det ska låta. Enda negativa är att spiralkabeln har en förmåga att "korva sig", men ingenting som är direkt störande.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Väldigt positivt överraskad. Skulle hotta upp mina hörlurar på jobbet så att man fick lite kvalitetsljud även där och tyckte de här verkade bra. Köper hem dem och testar först lite hemma och jämför dem med mina ordinarie AKG 601. Till min förvåning så spelar dessa från Beyerdynamic mycket bättre än mina ordinarie vilket ställer mig inför ett jobbigt faktum. Nu blir jag tvungen att skeppa mina AKG till jobbet istället, dessa DT770 spelar ju ännu bättre och eftersom jag lyssnar mest hemma, eller i alla fall mest koncentrerat så vill man ju ha bästa ljud då.

  Det jag framförallt märker när jag jämför dem är att DT770 har en helt annan punch i ljudet och framförallt så klarar de av att balansera bas, mellanregister och diskant på ett helt annat sätt. I dessa lurar framkommer basen och diskanten mycket bättre än på mina AKG och ändå känns ljudet mer sammanhållet. Det är helt enkelt roligare att lyssna med dessa lurar, och att lyssna på musik ska ju vara kul!

  Om det finns några nackdelar så är det att de sitter lite hårt om skallen tycker jag, eftersom jag har glasögon så vill jag ju ha lurar som sitter runt öronen men dessa trycker hårdare än mina AKG, det kan iofs vara något i början som går över. Sladden är lite kort också, det kan iofs vara bra men jag skulle vilja ha den lite längre eller haft möjligheten att byta kabel.
  De är också löjligt trögdrivna, vilket jag också visste innan, men man bör nästan ha en hörlursförstärkare om det ska bli någon verkstad här.

  Riktigt riktigt bra!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vad kan jag säga mer än att de här har det bästa ljudet och de bästa detaljerna i alla låtar som man skulle kunna tänka lägga uppmärksamhet på! Out of the box, ingen burn-in och man hör i princip ALLA detaljer som finns i alla genrer av låtar. Basen täcker inte över de andra frekvenserna och detaljerna alls, alltså om ni bara vill ha bas så ska ni hålla er bort från dessa. Jag äger både de här och Audio Technica ATH-M50 och dessa slår M50 lätt när det gäller de små detaljerna i låtar som tex rock där man hör varje gång när man växlar mellan strängarna (bara ett exempel). M50 har mer bas och är också sjukt bra när det gäller andra detaljer och låga och höga frekvenser, men basen är betydligt hårdare i dem än i dessa, vilket betyder att de inte är lika bra på att ge unika nyanser till låtar som inte handlar om bas utan där alla små och stora detaljerna spelar en stor roll i låten.

  När det gäller byggkonstruktionen så känns konstruktionen lite bättre än M50, men båda har bra konstruktion och är hållbara. Komforten är bättre med dessa än med M50 när det gäller långa perioder samt dessa läcker lite mindre ljud än M50 gör. Isoleringen är också jättebra, en aning bättre än M50.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skön bas, lite återhållet mellanregister, öppen diskant. Trevlig punch.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Brutalt klart ljud. Ganska tunga att driva, inget man kopplar på bärbara mp3-spelaren direkt...
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Första proffs lurarna för min del. Haft en del mellanklass lurar tidigare.

  Dessa är något i hästväg, jag köpte 80ohm varianten men fick ändå införskaffa en hörlursförstärkare då datorns ordinarie kraft inte räckte för att driva dessa ordentligt.

  Efter att ha lyssnat in dem och fiddlat en del med inställningarna är jag nu extremt nöjd med ljudet. Basen är verkligen underbar, inget jobbigt bakgrundsbrus som det ofta är i billigare lurar. Man får krämma på bra högt (tinnitusvarning) innan lurarna börjar säga ifrån.

  Rekommenderas varmt, räkna dock med att behöva köpa en hörlursförstärkare för att få ut det bästa av dessa.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fantastiskt bra ljud! Tydliga monitorlurar av högsta klass!
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Helt underbart bra lurar enligt mig
 • Mycket bra
  17 år sedan
  Uppdaterat: 17 år sedan
  Fint ljud och spelar mycket djup bas. Väldigt analytiskt ljud så dåliga inspelningar låter skit medans bra låter gudomligt.