Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nescafé Dolce Gusto Circolo Flow Stop

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nescafé Dolce Gusto Espressomaskiner (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nu har jag haft min Dolce Gusto Circolo FS i 1 månad och är helt förälskad i den!

  Jag gillar ett gott kaffe och i synnerhet Zegas, därför fick denna maskinen, tack vare sin snygga design och efter ett par övertygande smaktest hos olika elkedjor, ersätta min gamla standard philips kaffekokare á 99:-.

  Är väldigt glad att jag valde den LED-baserade "helautomatiska" FS-varianten och inte den "manuella" där man själv m.h.a. en spak bestämmer hur stor koppen ska bli. På den LED-baserade ställer du in med hjälp av en scroll hur stor koppen ska bli (varenda kapsel har en rekommendation av hur många "pluppar" varje kopp ska ha) Jag rekommenderar er andra att lägga till de extra hundralapparna. Den ger inte bara ett otroligt mer modernt utseende men det gör framför allt att du bara behöver trycka på knappen så är den perfekta koppen klar helt själv om du håller på med andra grejer under tiden.

  Nu till det viktigaste KAFFET!

  Jag hörde någon som sa att kapselmaskiner gör blaskigt kaffe men det stämmer EJ iaf inte med en Dolce Gusto! Tvärtom tack vare 15 bars tryck (kontra en vanlig kaffekokare som har 1 bars tryck) frigörs aromer som inte går att få med en vanlig kokare, så med andra ord MINST lika gott som vanligt bryggkaffe. Njuter varje kopp!

  Mina kaffeälskande föräldrar fick även testa på denna maskin med viss skepsis , de har för övrigt en moccamaster, och de tyckte det var "rena restaurangkaffet".

  ----------------------------------------------------------------------------------

  + Snygg och modern design
  + Otroligt gott kaffe där de 3 Zegas, vanilj Latte Macchiato, Chococcino och Mocca hör till mina favoriter
  + Många kaffesorter att välja emellan 25-30 st
  + Helautomatisk - lägg i kapsel, tryck på knappen, drick!
  + Stänger av sig själv efter 5 min

  - Ibland när man ska kasta ur den använda kapseln kan det droppa (tex ner på en matta om man inte är försiktig)
  - Kanske lite kostsamt att bjuda många personer samtidigt - en kapsel kostar ca 3 kr.

  BONUS RECENSION KAFFEKAPSLAR

  Zegas Dark Temptation 5/5
  Zegas Mollbergs Blandning 4.5/5
  Zegas Intenzo 5/5
  Espresso Intenso 2/5 (Jag gillar inte espresso därav lågt betyg)
  Vanilla Latte Macchiato 5/5
  Mocca 4/5
  Chococcino 4.5/5
  Chai Latte 4/5
  Lungo koffeinfri 4/5
  Cappuccino 3.5/5 (lite väl osöt för min smak, extra socker gör det lite bättre)

  Var inte orolig över att de mjölkbaserade dryckerna, i synnerhet de med choklad, är för söta. Jag avskyr sliskigt sött och jag tyckte nästan de var för LITE sötma så la till ett sockertäcke på skummet och då blev de bättre.

  Gillar du kaffe med café-standard och vill kunna göra en hemma hur enkelt och snabbt som helst - tveka inte kööööp och njuuut! :-)
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den gör gott kaffe eller cappuccino mm men det är dyrt med kappslar till den eftersom de behövs 2 st när man gör cappuccino 1 med mjölk och 1 med kaffe föredrar hellre en helautomatisk som maler hela kaffebönor de blir godare och går snabbare att göra, en sådan maskin är dyrare att köpa men betalar hellre dyrt för en kaffemaskin och får billigt kaffe än att betala billigt för maskinen och få dyrt kaffe och cappuccino
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lätt att använda. Inget kladd eller spill. Gott kaffe.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min lite drygt 2 år och sen 2 månader tillbaka, har den började läcka vatten vid kapsel hållaren. Av- kalkningen har sköts enligt tillverkarens rekomentationer. Ingen garanti kvar så det är bara till att slänga den och köpa ny.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar riktigt bra. Enkel, praktisk och en snygg design.
  Kaffet är gott, dock så är några kapsel sorter med mjölk för söta för min smak.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Haft den i 2 månader så börjar den läcka ur kapselhållaren så att vatten droppar från alla hörn, missar vattenuppsamlaren och vattnet till halva koppen hamnar framför maskinen eller på botten under vattenuppsamlaren, packningen SER hel ut. Aldrig mer Dolce Gusto...
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Snygg, praktisk och lättrengjord. Lite bökigt med vattentankens placering .
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ett utmärkt komplement till vanliga kaffebryggaren med sina många smaker och mycket enkla hantering. Eftersom Zoegas fungerar utmärkt för mig i Skåne så är det här en riktig höjdare, jämfört med exempelvis Nespresso som är både knepigare att skaffa kapslar till och som har en skarpare smak. Hur kaffet gör sig i koppen är givetvis högst individuellt vad man tycker, men personligen ger Dolce Gustos urval ett trevligare intryck än vad konkurrenterna lyckas med.

  Gällande själva maskinen så kan nämnas att den tar bara fem minuter (om ens så länge) att sätta upp, fylla på vatten och köra igång med första koppen. Vattenbehållaren på baksidan sitter stabilt men borde kunde vara något enklare att få upp för de med svagare händer. Till den positiva sidan hör att den håller en ordentlig vattenmängd vilket är klart välkommet. Belysningen är jämn och utseendet är generellt sett riktigt trevligt med lysdioder och annat.

  Måhända att den totala storleken är något bulkigare än man kunde hoppas på då den tar upp en hel del yta. Hela enheten står dock väldigt stabilt när den är placerad, så tyngd och storlek kanske har sitt syfte ändå och behövs för att ge ett gediget intryck. Här är en kortare sammanfattning över vad jag och frun tycker om maskinen.

  + Förhållandevis många kapselsorter med såväl vanligt kaffe som espresso, te och choklad
  + Automatisk vattenstopp efter satt vattenmängd
  + Trevlig design som gör sig bra i (åtminstone mitt) köket
  + Tyngden och storleken gör att maskinen står riktigt stabilt
  + Lagom storlek för de flesta glas-, kopp- och muggstorlekar
  + Bra vattenmängd i tanken på baksidan

  - Vattentanken kan vara svår att få av om man har dåliga handleder
  - Priserna är måhända något höga för kapslarna, men det är givetvis individuellt vad man tycker
  - Man blir beroende av en supersnabb kopp kaffe när man egentligen inte orkar brygga vanligt kaffe

  . Priset för maskinen känns något högt för vad man får - åtminstone om den ligger över tusenlappen. Det går att hitta den under en femhundring och då är den verkligen ett kap sett till form och funktion.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fått ett måndagsex likasom Moriarty som läcker i botten, inget vatten kommer ut ur munstycket. Så blir att byta ut den... Dålig kvalitétskontroll.

  Edit:
  Efter att jag fick den utbytt till en ny (tack Media Markt för enkelt utbyte!) så har den fungerat smärtfritt i ett år! (Därför har jag höjt mitt omdömme)
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lättanvänd och hyffsat snygg. Bra kaffesorter (om man gillar Zoegas). Hyffsat lättillgängliga i affärer. Priset närmar sig bra nivåer.

  Dock alldeles onödigt stor och klumpig i förhållande till tankvolymen samt att tanken hamnar illla till vid placering såvida man inte låter den ta upp en massa onödig yta. Finns betydligt mindre maskiner än denna.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Love it! Köpte först varianten där man doserar manuellt, men den är ju fullkomligt värdelös. Det är den här man måste ha. Den gör så otroligt gott kaffe. Snabbt och enkelt, och framförallt stort utbud på kapslar som finns i typ alla mataffärer, som är en väldigt viktig aspekt!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Smidigt och lyxigt!
  Det blir goda drycker men kan tycka att kapslarna innehåller för lite smak så man inte kan fylla större muggar då det skulle smaka vatten.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Super gott kaffe...
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gör helt okej kaffe men de andra sorterna med mjölkpulver gillar jag inte särskilt mycket... inget jag använder när gästerna kommer men till mig själv när jag vill ha en (1) snabb kopp så är den perfekt.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Update. Höjde betyget efter att vi fått apparaten utbytt. Nu fungerar den och den läcker inte. Kaffet blir gott, men jag är inte direkt frälst. Däremot fyller den ett behov: möjligheten att kunna göra enstaka koppar då och då. Men jag tycker ändå apparaten saknar nåt... den är lite otymplig (finns väl smäckrare så det är väl mitt val det är fel på). Dosering görs ju med vatten snarare än mängd kaffe. Tycker det är lite svårt att få till, kanske borde tagit systemet som använder streckkoder. Eller så är det en vanesak.

  Efter mindre än en veckas användning (har inte ens gjort slut på laddningen gratiskapslar) började maskinen läcka vatten inifrån maskinen, det kommer ut längs sladden så det känns inte stabilt direkt.

  Vi har länge velat ha en kapselmaskin och sneglat på denna. Tyvärr, även om vi lyckas byta till en ny, har maskinen och märket fått sig en rejäl törn vad gäller förtroende.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Trevlig kaffemaskin som kan göra många olika drycker snabbt och smidigt. Dock så gör min vanliga bryggare bättre "vanligt kaffe" så den får hänga med ett tag till med. Jag köpte Krups version av circolo och inte Delongi vilket jag är glad över. Skillnaden är inte enorm men utseendet och kvaliten känns bättre på Krupsen om jag jämför med min väns som har den andra.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Snabb och lättanvänd. En enkel kopp svart kaffe ger bra smak men jag älskar Chai latten och Mochan mest! Likaså Ice Cappuccino samt Icetea Peach, riktigt goda vid varma dagar! Minus för kaffe drinkarna med mjölk, ex Luongo, Latte Macchiato, Cappuccino samt Chokladen
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Vi fick den som julklapp och hade egentligen tänkt köpa en annan kapselmaskin med mjölkskummare men det här var ju mycket smidigare att det kommer med mjölkkapslar med de sorter som har mjölk som "obligatoriskt" tillbehör, typ cappuccino!

  Enkel att göra ren och enkelt handhavande. Startar på uppskattningsvis 30 sekunder.

  Det enda negativa jag har att säga är väl att den ibland vibrerar en hel del. Har fått peta tillbaka koppen några gånger när den varit på väg att vandra ut från maskinen. Kan vara så att det är värre med en viss mängd vatten i tanken, har inte gjort några vetenskapliga tester. Den skulle väl kunna vara lite tystare också.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Supernöjd!

  Köpte denna i julklapp till oss själva och det blir verkligen gott kaffe! Och varmt!

  Precis beställt lite fler kapslar, och får då två gratispaket på köpet av Dolce-Gusto, längtar!

  Vi tänkte använda denna som komplement till vår perkolator eftersom den drar lite onödigt mycket kaffe om man bara ska ha en kopp eller två.

  Stort plus för:
  Designen, verkligen jättesnygg!
  Gott o varmt kaffe!
  Att det finns Zoegas-kapslar, som man dessutom kan köpa på Willys!

  Kan inte komma på något negativt faktiskt..

  Rekommenderar varmt denna apparat till alla kaffe och zoegasälskare.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Underbar, är supernöjd med den.

  + Snygg design
  + Gott kaffe
  + Minimal rengöring behövs
  + Funkar även som vattenkokare
  + Manuell (kan själv bestämma styrkan på drycken)

  Inte hittat något negativt ännu.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar riktigt bra, mycket enkel hantering och bra smak på kaffet.

  Bra för mindre hushåll, är man många som skall ha kaffe samtidigt så kan det ju vara ett problem om alla vill dricka sitt kaffe varmt och tillsammans. Men det problemet är ju detsamma oavsett vilken kapselmaskin man använder.

  Ett tips för att få kaffet riktigt varmt är att koka upp vatten vid sidan om och därefter fylla behållaren med det kokande vattnet.

  Leveranser av tillbehör och kapslar från hemsidan
  https://www.dolce-gusto.se/SV/Pages/dolcegusto-home.aspx fungerar utmärkt. När jag registrerade apparaten där kom två kartonger med kapslar, gratis.

  Häromdagen så fick jag en avisering att jag hade ett paket att hämta, och jag kunde inte förstå vad. Det visade sig vara ytterligare två GRATIS kartonger kapslar, de två nya Zoega-smakerna. Sympatiskt (och smart) att skicka ut detta som en glad överraskning.

  Bra att kapslarna går att köpa i många vanliga butiker.

  Drar av en stjärna för att jag tycker att vattnet kunde ha en högre temperatur, men det finns det ju en fix för, se ovan.

  Rekommenderas!
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har provat flera kapselmaskiner och tycker den här är sådär,inte lika stort utbud som ex Tassimo och chokladdrycken är inte alls god..
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kanon!

  Min första kaffemaskin och jag är jättenöjd med den. Jag dricker mestadels svart kaffe och den är utsökt med denna maskin.
  Det finns många smaker att välja på samt även kalla drycker, vilket jag ser fram emot att prova på i sommar.

  + Gott kaffe
  + Många smaker (kalla och varma)
  + Designen är snygg och välbyggd
  + Mycket enkel att hantera och rengöra

  - När man ska blanda 2 podar, 1 mjölk och 1 kaffe (Latte) kan det ta några koppar innan man lär sig mängden av varje pod.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Suverän!

  Jag gillar speciellt det stora utbudet av podar med olika smaker (med separata mjölkpodar) och att den är så finurligt gjord att ingen rengöring behövs (inga smala rör som leder vätskan från poden utan det rinner direkt från poden i koppen).

  Den grå är riktigt snygg också.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt underbar!!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Gott kaffe!
  Min första kapselmaskin så jag har inget att jämföra med, men som sagt var Gott kaffe vad mer kan man begära!