Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Espressomaskiner (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde från Stoll Espresso (Tyskland). Leverans till dörren tre dagar senare med Fedex. Har bara provat att använda färdigmalt kaffe och redan efter första koppen åkte den gamla kaffebryggaren till återvinning.Stor skillnad i smak och mycket bekvämt att snabbt kunna göra sig en kopp i taget. Mjölkskummaren till att göra cappuccino fungerar utmärkt. När lagret med bryggkaffe är tömt ska kaffe på hela bönor testas. Ser fram emot det :) För under 3000 kr inkl frakt är denna maskin ett fynd!

  Edit: Har börjat använda bönor nu och ger därför maskinen full pott då kaffet smakar fantastiskt. Hittar absolut inget fel med denna maskin.

  Edit 2020: Efter 5 års tid använder vi den fortfarande dagligen. Vi gör ca 10 koppar per dag. Använt flera olika sorters bönor och den har inte svikit hittils!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har använt maskinen i knappt två veckor nu och börjar få till inställningarna (malgrad, mängd vatten och kaffe) och ... det smakar som på sta'n :-)
  Creman är bra men lite ljus (kanske beroende på bönorna?).
  Mjölkskummaren funkar mycket bra och är lätt att göra ren, liksom kaffesumpen och "slasken". Vattnet fylls enkelt på i den löstagbara behållaren.
  Mycket bra instruktionsbok.

  Jag är än så länge supernöjd med detta köp som blev extra prisvärt eftersom den köptes från Tyskland (Elektro-Plus) för 2735:- inkl. frakt.

  REKOMMENDERAS!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Perfekt maskin för oss. Maler hela bönor och tar även färdigmalet kaffe om man vill det. Lätt att rengöra och underhålla. Mjölkskummaren gör det den ska och är även den lätt att rengöra efteråt.

  Finns lite negativt, men det är inget som påverkar kaffet eller betyget. Metallplattan kopparna står på medans kaffet bryggs repas extremt lätt. Räckte med en avtorkning med vanligt hushållspapper så repades hela plattan. Önskar även att vattentanken var lite större, men det går snabbt att fylla på så är inte så farligt. Den är även ganska högljudd, speciellt när den maler bönorna. Men det är kortvarigt och belöningen är fantastiskt gott kaffe så det gör inte så mycket det heller.

  På det stora hela en fantastisk maskin som vi varmt rekommenderar.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Perfekt maskin för mig. Enkel att använda och ställa in efter önskemål. Rengöring och underhåll också enkelt och effektivt,
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Blir väldigt gott kaffe, för en låg peng. Enda nackdelen som jag kan komma på är att kvarnen är väldigt högljudd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa kaffet
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi har haft vår maskin i ca 2 år nu. Har inget att klaga på. Suveränt kaffe, prisvärd maskin och lätt att underhålla. 5/5
 • Ganska bra
  1 år sedan
  När våran Melitta Caffeo Lattea gick sönder efter 6 års felfritt användande så köpte vi den här. Det finns väldigt många inställningar så alla förutsättningar för ett gott kaffe borde finnas här. Men vi kommer inte riktigt överrens med DeLonghin. Melittan spöar den med hästlängder när det kommer till creman på kaffet och att göra gott kaffe. DeLonghin hittar brända toner i kaffet hela tiden, spelar ingen roll vilka bönor vi köper. Och creman är usel i jämförelse. Vi har provat olika inställningar men får inte till nåt som liknar Melittan. Vi har haft den i ca 5 månader och provat allt känns det som men får inte till det. Vi kan ha fått ett måndagsexemplar. Nu gör den inte äckligt kaffe men Melittan gjorde bara lite godare. Mjölkskummaren är klockren och en sån hade inte Melittan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jättenöjd ! Jag använder den silverfärgade (!) modellen sedan 3 1/2 år och jag tycker den fungerar perfekt och är helt i min smak och vill därför skriva min recension nu. ...ledsen att Ni har behövt vänta...
  Bra att själv kunna skumma mjölken bredvid (med mjölkkanna som är slät inuti) ! Lätt att ändra/ställa in malningsgrad och mängden kaffe när jag provar en annan sorts kaffebönor. Mängden vatten ställde jag in när jag bestämde vilka koppar och glas jag ville använda för min espresso, cappuccino, lungho och caffè latte (dubbel espresso).
  Lätt att rengöra och avkalka. Snygg design ! Prisvärd ! Ett mirakel ;)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk maskin, har gått från en Gaggia Baby Twin som efter 10-års daglig användning gav upp med utlöst jordfelsbrytare. Maskinen ger efter 4-5 koppar ett perfekt kaffe med fin crema, har ställt styrkan i "klockan 3". Mjölkskummaren ger fint skum och är snabbt igång från bryggningsläge. Har inget negativt att säga om maskinen alls.

  Uppdatering:
  Efter 13 månader så gick styrkortet sönder, men Osby Centralservice hade den i lager för 490kr, lagade den och den har rullat på sedan dess.
  Idag 24 månader så har sensorn för vattennivån börjat krångla, för 60kr köpte jag en ny på Osby Centralservice och går den som en klocka igen.
  Kaffet är dock lika gott som när den var ny.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Min Första Espressomaskin, Funkar bra hade bara velat att den varna för låg vatten nivå tidigare, Där är inte vatten till en dubbelkopp innan den larmar så kan bli en stark kopp om man inte kollar själv, hade velat ha indikator på när där är lite bönor med. Hade kunnat tänka mig lite större version med större vattentank.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra kaffe, har helt förändrat frukosttraditionen i vår familj, nu börjar allt med en kopp gott kaffe.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att justerat både malning (nivå 3) och styrka ("klockan 2") samt köpt Colombia Huila bönor så är kaffet alltid godast hemma.
  Glöm dock inte att testa kranvattnet med mätstickan och justera hårdhetsgraden, annars kanske ni kalkar av onödigt ofta då den är fabriksinställd på hårdast vatten.

  Edit: Efter 10 månader gick ångvredet sönder varför jag sänker betyget några snäpp.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Fantastiskt gott kaffe - med rätt bönor såklart
  + Många möjligheter
  + Grymt snygg
  + Smidigt format
  + Grymt prisvärd

  - Synd att man regelbundet bör köpa kalkrengörartillbehöret
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supermaskin! Kan bara hålla med dom flesta andra här. Haft i några veckor nu, blir mycket gott kaffe på morgonen med lagom mycket disk/rengöring. Bäst om man provar sig fram att hitta rätt inställning (malgrad och mängd) för de bönor man köper. Lägg gärna lite extra på färskrostade bönor (dock inte färskare än 1-2 veckor) från en inköpare som bryr sig om vart bönorna kommer ifrån (tex Bergstrands i GBG, Johan & Nyström i Sthlm). Men prova olika bönor, det är halva nöjet, att prova sig fram! Använd även gärna röd mjölk för riktigt fint skum.

  Själva maskinen är lätt att använda, lätt att rengöra, och lätt att mixtra med inställningarna (det går att ställa in så du får äckligt kaffe såklart). Bra med höjdinställning på pip, inbyggd sumplåda och dropfack. Hade mjölkskummaren varit snäppet ordentligare, mer som på proffsmakiner, hade jag gett 10/10. Att lära sig skumma mjölk är roligt och introducerar en extra dimension i vardagslyxen att dricka finkaffe! Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft denna maskin i drygt ett år och den har fungerat utan problem. Blir bra kaffe och enkel att använda.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Snart ägt maskinen i 6 mån.
  Hade en Melitta Cafeo Solo Perfekt Milk innan.
  +++++Gör gott kaffe.
  +++++Väldigt enkel att hålla ren.
  +++Tystare än Melittan iaf.
  ++Stort bönföråd
  +Enkelt att dra ut vattenbehållaren framåt.
  +Steglös inställning av kaffe styrka
  -En knapp för espresso och en vanlig kaffe, varför inte steglös ?
  --Inte så snygg som Melittan
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt suverän maskin för detta pris. Bytte från en halvautomatisk Gaggia Classic och MDF kvarn och förväntade mig inte att det gick att få lika bra kaffe ur denna men döm till min förvåning när både crema, smak och temperatur matchade föregångaren! Det tog 15-20 koppar att ställa in korrekt malningsgrad så att man kunde få en dubbel espresso med maximal kaffemängd att rinna igenom i en tunn stråle.

  Enda besvikelsen är koppvärmaren, den är helt och hållet för syns skull, värmer inte alls, och då har jag ändå stängt av ECO läget.

  Hade koppvärmaren fungerat hade jag också önskat att maskinen inte stängde av sig själv efter de valbara 0,5-3 h, men nu har det ju ingen betydelse.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Enkel och lättskött samtidigt som det mesta går att justera (koppstorlek, temp, malning mm). Dessutom gott kaffe :-)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En toppen maskin lätt att använda super bra skum,
  Älskar maskinen
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Känns väldigt bra inledningsvis. Att proshop skickade på 1 dag är närmast overkligt. Espresson var kanon direkt. Lång kaffe behöver nog ställas in lite för att bli kul. Mkt bra värme. Låter inte alls så mkt. Mätsticka för hårdhet och avkalkningsfilter känns generöst i prisklassen. En aning plasig men inte värre än Jura för 3 ggr mer. Tvivlar på att kaffet är bättre i en sån också. Köpte såklart den i silver. Gillar att den är relativt liten. Om den var snygg hade det varit full pott.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Väldigt bra maskin!
  + har 4 knappar för 4 olika koppstorlekar som default är inställda på Enkel (40ml) Dubbel (80ml) Stor (120ml) Dubbel Stor (240 ml). Dessa går dock att helt fritt programmera själv genom att hålla in knappen till den koppstorlek man vill ha (bra!). Mycket enkelt gränssnitt.
  + Enkelt gränssnitt och bra manual
  + Har än bara testat malt kaffe och kan säga att det blir väldigt gott med fin crema.
  + levererades med ph-mätsticka för att ställa in maskinen till vattnets hårdhet
  + Snygg och kompakt
  + Otroligt pris 1/3 av Juras motsvarighet!

  - Blank Svart, vilket drar åt sig fingeravtryck, men ofta så fingrar man ju inte på själva maskinen så mycket så detta är väl ett mindre problem.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Denna maskin är en ren upplevelse :)
  Mycket bra värme, allt annat går att ställa in.
  Mjölkskummaren värmer och skummar mycket bra.
  Te vattnet - bra tid och värme -
  Lycka till med köpet.