Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Office 365 Home Eng

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Kontorsprogram (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Office 365 Home (Premium) är en produkt som nästan är för bra för att vara sann. Inte nog med att man får Office 2013 Professional att installera på 5 datorer (PC/Mac) får man även Office 2013 att installera på 5 surfplattor (RT/iPad), Office Mobile Apps att installera på smartmobiler (WP, iP, AP), 5 × 1TB extra utrymme på OneDrive och 60 Skype-minuter per månad som man kan använda för att ringa fasta nummer världen över under 1 år och allt bara för 600-900 kronor.

  Installationerna gick väldigt smidigt för min del (Windows 7/8/8.1 Pro x64) utan några som helst problem. Första gången går man in på www.office.com/setup för att ange produktnyckeln och sedan loggar man in med det Microsoftkonto (outlook, hotmail, msn) som man vill knyta produkten till (d.v.s. huvudanvändaren som också får Skype-världsminuterna). Därefter är det bara att (logga in på http://office.microsoft.com hos måldatorn,) välja ett språk av över 40 möjliga samt 32/64-bitars version och klicka på installera och Office står redo att användas efter 5 minuter. (Det går att börja använda det direkt men jag rekommenderar att man väntar ut installationsprocessen helt för slippa eventuella Office-strömningsproblem.)

  Ångras det att man har installerat Office på en viss dator är det bara att avaktivera det och installera det på en annan dator. Avinstallation är inte nödvändig på den gamla som går in i "endast läs"-läge vilket medför att man fortfarande kan komma åt sina dokumentinnehåll från den datorn. Detta läge aktiveras också om Office inte får kontakt med Office-servern minst en gång i månaden eller om abonnemangstiden för Office 365 går ut.

  Vilken användare som helst kan logga in i Office (genom Access, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher eller Word) med sitt Microsoftkonto oavsett vilken dator den är installerad på (eller användare som är inloggad i Windows 8/8.1) för att skapa och/eller redigera dokument på sin OneDrive som är integrerad i Office 2013. Man kan dela Office 365 med 4 andra personer genom att skicka en inbjudan och det innebär att de får 1TB extra utrymme på OneDrive var och kan hantera installationerna själva. Huvudanvändaren har dock full kontroll och kan avaktivera alla installationer samt dra tillbaka inbjudningar närsomhelst.

  Oavsett om man behöver standard- eller professionellversionen av Office rekommenderar jag varmt Office 365 framför det traditionella Office. Det finns egentligen inga skillnader mellan dessa sistnämnda versioner förutom aktiveringsförfarandet och man behöver inte vara uppkopplad för att använda produkten. Man sparar väldigt mycket pengar samtidigt som man alltid har den senaste upplagan och kommer man på att man längre inte vill ha den så förlänger man helt enkelt inte, ett val som man inte har när man t.ex. betalar 3000:- för en traditionella Office Pro. Jag är nu på mitt andra år (totalt för 1200:-) och jag kunde inte vara nöjdare.