Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Office 365 Home Sve

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Kontorsprogram (113)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Office 365 Home (Premium) är en produkt som nästan är för bra för att vara sann. Inte nog med att man får Office 2013 Professional att installera på 5 datorer (PC/Mac) får man även Office 2013 att installera på 5 surfplattor (RT/iPad), Office Mobile Apps att installera på smartmobiler (WP, iP, AP), 5 × 1TB extra utrymme på OneDrive och 60 Skype-minuter per månad som man kan använda för att ringa fasta nummer världen över under 1 år och allt bara för 600-900 kronor.

  Installationerna gick väldigt smidigt för min del (Windows 7/8/8.1 Pro x64) utan några som helst problem. Första gången går man in på www.office.com/setup för att ange produktnyckeln och sedan loggar man in med det Microsoftkonto (outlook, hotmail, msn) som man vill knyta produkten till (d.v.s. huvudanvändaren som också får Skype-världsminuterna). Därefter är det bara att (logga in på http://office.microsoft.com hos måldatorn,) välja ett språk av över 40 möjliga samt 32/64-bitars version och klicka på installera och Office står redo att användas efter 5 minuter. (Det går att börja använda det direkt men jag rekommenderar att man väntar ut installationsprocessen helt för slippa eventuella Office-strömningsproblem.)

  Ångras det att man har installerat Office på en viss dator är det bara att avaktivera det och installera det på en annan dator. Avinstallation är inte nödvändig på den gamla som går in i "endast läs"-läge vilket medför att man fortfarande kan komma åt sina dokumentinnehåll från den datorn. Detta läge aktiveras också om Office inte får kontakt med Office-servern minst en gång i månaden eller om abonnemangstiden för Office 365 går ut.

  Vilken användare som helst kan logga in i Office (genom Access, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher eller Word) med sitt Microsoftkonto oavsett vilken dator den är installerad på (eller användare som är inloggad i Windows 8/8.1) för att skapa och/eller redigera dokument på sin OneDrive som är integrerad i Office 2013. Man kan dela Office 365 med 4 andra personer genom att skicka en inbjudan och det innebär att de får 1TB extra utrymme på OneDrive var och kan hantera installationerna själva. Huvudanvändaren har dock full kontroll och kan avaktivera alla installationer samt dra tillbaka inbjudningar närsomhelst.

  Oavsett om man behöver standard- eller professionellversionen av Office rekommenderar jag varmt Office 365 framför det traditionella Office. Det finns egentligen inga skillnader mellan dessa sistnämnda versioner förutom aktiveringsförfarandet och man behöver inte vara uppkopplad för att använda produkten. Man sparar väldigt mycket pengar samtidigt som man alltid har den senaste upplagan och kommer man på att man längre inte vill ha den så förlänger man helt enkelt inte, ett val som man inte har när man t.ex. betalar 3000:- för en traditionella Office Pro. Jag är nu på mitt andra år (totalt för 1200:-) och jag kunde inte vara nöjdare.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Halvfärdiga, buggiga program. Trots hyffsat bra dator med i9-processor, 16 GB ram osv så laggar programmen, tar en evighet att starta och krashar i tid och otid.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har använt denna prenumerationen i flera år och delar denna licens med både familj och vänner. Numera gäller licensen för totalt 6 personer och inte 5 som det var tidigare. Detta gäller oavsett vad det står för antal användare på licensens förpackning. Denna produkt är helt klart värd att ha en prisbevakning på så att man kan passa på att köpa hem nästkommande års licens när priset är billigare. Ibland kan man få dem för runt 500 kr eller billigare. Att det ingår 1 TB molnlagring per användare gör att jag nu betalar mindre med denna lagring än vad det kostade per år tidigare att hålla liv i min egna server. Att man dessutom vet att man alltid har senaste versionen av programmen är riktigt bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Office 365 Home (Premium) Tyckte först det kändes dyrt. Men utslaget på familjens maskiner, samt funnet till bra pris, så kostar det inte ens 2kr dagen.
  Kändes som natt och dag mot min version 2010pro
  Startar snabbt och interaktionen är både snygg och smidig.
  Dumt att tveka utan köp!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Smidigt system för att se till att jag alltid har senaste versionen tack vare prenumerations tjänsten.
  Mycket bra sökfunktioner
  Snygg upphottad layout jämfört med 2010 versionen
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Utmärkt prisvärt kontorsprogram (hela sviten), som kan installeras på 5 datorer (Även på Mac) och 5 mobila enheter. Och nu äntligen på iPad!
  Priset är äntligen så attraktiv att man gärna köper denna prenumeration. Bravo Microsoft!
  Paketet uppdateras, lätt att installera från nätet.
  Dock hade jag ett OCR-program, Fine Reader på en dator som inte är kompatibelt med Officepaketet. Efter bra support fick jag beskedet att detta program måste avinstalleras för att Office-paketet skulle fungera.
  Samtliga användare kan få helt egna moln på 1 Terra! Generöst!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Super, kunde börja använda programmen innan Office ens blev färdiginstallerat. Får till skillnad från "vanliga" Home-utgåvan Outlook, som funkar med gmail, Hotmail m.fl.

  OneNote har blivit väldigt bra, programmet ingen vet vad det är men som alla borde använda. Slår Evernote som anteckningsprogram i alla testar jag sett.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den bästa office-programsvit som någonsin har gjorts.

  Installationen var helt fantastiskt snabb och enkel på de enheter jag hittills har installerat på (en win8 platta och en win8 desktop).

  Applikationerna är lika bra som vanligt + lite ny funktionalitet, framför allt sync med skydrive som gör allting väldigt trevligt att jobba med.

  Full-version av office i min win8 platta (som väger lika mycket som en iPad) är också trevligt.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Microsoft Office 365 Home med premium bugg!

  Efter cirka en vecka tvingades jag reparera mjukvaran.
  Det var början på mardrömmen!

  Via kontrollpanelen lyckades jag inte genomföra reparationen.
  En nyinstallation är ej genomförbar utan Microsoft Personal Support.
  Microsofts support har i över två veckor assisterat mig med reparation länkar, och åter installation av mjukvaran.

  Efter en nyinstallation med hjälp från Microsofts support, begrep inte varför installations fönster var inte klar med installationen. Det visade att den är klar med 9 % av installationen...
  Efter andra installation började plågan med ständiga uppdateringar av Säkerhetsuppdatering KB2656351 samt Uppdatering för Microsoft .NET Framework 4 KB2600217.

  Jag stängde inte datorn på grund av uppmaningen; Vi gör färdigt nu - koppla inte bort anslutningen medan vi fixar det sista....
  Det gick inte att öppna Outlook, Word och '''alla'' program av Office 365 Home Premium Office, då var måttet rågat och jag tröttnat på det hela!

  Glöm REKLAMATION - ARN tar inte upp fallet - beslutet är baserat på att värdet på programvaran understiger TUSEN kronor, då nämndens elektronikavdelning inte prövar tvister där värdet av programvaran UNDERSTIGER 1 000 kr.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Använder till Mac!

  Krångligt system, till att börja med. Väl installerat så kan jag inte aktivera produkten, varken genom att logga in på mitt konto eller ange aktiveringskoden. Ska ta kontakt med Microsoft, uppdaterar efter det.

  EDIT: Dagen efter så funkar det... Hm, vet inte varför, men glad är jag ju så klart. Även om programmet verkar väldigt lovande så här långt, ger jag det ändå bara "bra" i betyg pga strul och usel support!
  EDIT: Många buggar! Känns långt ifrån stabilt. Känns som Microsoft borde kunna det där med skrivprogram, men tydligen inte... Sänker betyget.