Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Office Home & Student 2013 Sve (PKC)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Microsoft Office 2013. 33 produkter i generationen. 3 föregångare och 2 efterföljare
Jämför pris på alla Microsoft Kontorsprogram (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Microsoft fortsätter göra det svårare att använda sina produkter tyvärr. Office 2013 ger mindre utrymme för riktigt innehåll (exempelvis antal inkomna meddelanden i Outlook) och användargränssnittet är mer svåröverskådligt med färre kontraster och tydliga knappar.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Från och med 2013-versionen kan man flytta Office mellan datorer, den är inte knuten till en dator!

  Förstår inte varför man skulle köpa denna edition, även begagnad, när Office 365 University finns (detta gäller såklart bara för studenter/lärare).

  365 University-edition: 600-800 kronor för fyra år, inkluderar t ex Outlook ("alltid" bäst i test), 20 GB SkyDrive, 60 minuter Skypesamtal till fasta och även mobiler i vissa land i månaden. Möjlighet att strömma (streama) Office om du är på en dator som inte har Office (behöver hyfsad internetuppkoppling). Alltid senaste versionen av Office (när 2016-versionen kommer får man den).

  Studentversionen gäller för 2 datorer (Mac eller PC) och 2 mobiler (Android, iPhone, Windows Phone),

  365 Home-edition (755 kr/år) gäller för 5 datorer och 5 mobiler och i 1 år. I en familj blir detta antagligen billigaste alternativet om man nu vill ha Microsoft Office.

  I Office följer ju OneNote med, som är programmet som ingen använt men som är ett läskigt bra anteckningsverktyg där man kan lägga in allt enkelt (ja allt, listor, delar av hemsidor, youtubeklipp, worddokumentdel, text, bilder..). Slår Evernote i alla tester jag sett. Synkar med SkyDrive.

  Sammanfattningsvis - 365 Office finns överallt - telefon, dator, datorer du inte har office på, och om inte kan streama office kan du öppna det i Webb app. Skicka PP eller andra dokument till andra som kan redigera dem eller kommentera den (utan att ens ha Office) samtidigt som du.

  Rekommenderar 365 versionen (överdrivet mycket mer för studenter)!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Väldigt bra!

  Och väldigt prisvärd om man köper den på tradera, finns en massa helt nya för ca 350 kr st :)

  Jag köpte en office 2010 för 350 kr och fick en gratis uppgradering till 2013 från microsofts hemsida. Kampanjen gäller till och med slutet av april!