Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Wireless Combo MK270 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Mus + tangentbord-paket (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar OK. Tangentbordet tappar signalen då och då så att det märks. Räckvidden är bara någon meter på sändaren. Skall den gå igenom en trädörr? Räkna med att det inte fungerar speciellt bra. Annars är tangentbordet trevligt att arbeta på, musen är... Meh.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag använder bara musen i sängen, så underlaget är alltså vitt bomullslakan, och musen läser det underlaget hur bra som helst. Hur folk kan kalla musen botten förstår jag inte. Jag har spelat FPS-spel på datorer i 15 år så jag vet vad det är för skillnad mellan en dålig och en bra mus.

  Tangentbordet är bra för priset. Förstår dock inte resonemanget bakom full layout till ett portabelt tangentbord. Hade det vart 65% layout hade betyget varit 10/10.

  Jag upplever att batteritiden som mycket bra. Använder musen några timmar varje dag och har bytt batteri två eller möjligen tre gånger på typ ett år.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tangentbord toppen, musen botten.

  Tangentbordet är ett av få med större knappar på översta raden, alltså Esc-F12, därför valde jag denna kombination. Använder Esc mycket.
  Tangentbordet känns bra för sitt pris. Bra anslagskänsla om än lite skramligt. Snabbknapparna kanske är kul men efter 20 år med 102-tangenters så håller man sig till standardtangenter.

  Musen är på en helt annan skala. Att den är ganska liten gör mig inte så mycket men upplevelsen av precisionen är på parkinson-nivå, pekaren är mycket oprecis oavsett underlag och det är svårt att intuitivt pricka rätt på skärmen. Köper definitivt en annan mus till att ha vid sidan av.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tangetbordet 10 stjärnor, musen kanske 2..

  Tangentbordet (Logitech K270) är mjukt och skönt,och är klassiskt utformat..
  Snabbtangenter som tyvärr inte går att programmera om, men det finns en on/off knapp uppe i hörnet som kom till oväntad användning nu när man fått barn som gärna ska vara med och trycka..
  10 stjärnor tycker jag det är värt för att vara ett trådlöst tangentbord strax över 200 kr..
  (ska man spela snabba online-spel så välj helst inte trådlösa tangentbord eftersom de ofta hamnar i viloläge när man inte trycker på dem - för att spara batteri - och då tar det en extra halvsekund att vakna vilket kan vara frusterande i de lägena)

  Musen.. skräp.. pytteliten i handen, och glider inte så jämnt och fint.. men det var billigare att köpa paketet med mus än bara tangentbordet för sig.. (?)