Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic DMR-EX87EG 250GB

 Lägg i lista  Jämför
DVD-recorder med 250 GB hårddisk och 1080p uppkonvertering ger dig möjlighet att spela upp material med HD-kvalitet och spela in upp till 443 timmar video(EP mode). Ställer du in inspelningen på DVD-kvalitet kan du spela in hela 222timmar (LP mode). EX87 har inbyggd digitaltuner för marksänd digital-TV. Kompatibel med betal-TV (CA-modul, finns som tillval)Super Multi-Format innebär att EX87 spelar in på alla DVD-format samtuppspelning av bl a DVD-Audio (2 kanal) JPEG, MP3 och DivX material. Du kan också skapa och redigera egna spellistor från inspelade sekvenser på hårddisken eller DVD-RAM.EX87 konverterar standardsignaler från vanliga TV-sändningar, DVD eller deninbyggda hårddisken till högupplösta 1080p signaler, vilket gör en tydlig skillnad när du ser på HD-ready eller Full HD kompatibla skärmar.Den nya snabbstarten gör att det bara tar en sekund från standby-läge till att inspelningen börjat efter knapptryckningen. Nu kommer du aldrig missa att spela in de där snabba inslagen som plötsligt dyker upp på TV.Genom att trycka in ditt SD-minneskort i kortläsaren kan du titta på digitalafotografier och till och med filmer (MPEG2) inspelade med din SD-videokamera via EX87 direkt på TV-skärmen. Tack vare VIERA Link kan du även styra enheten direkt via fjärrkontrollen till din VIERA-TV (gäller 2007 års modeller). Stäng
DVD-recorder med 250 GB hårddisk och 1080p uppkonvertering ger dig möjlighet att spela upp material med HD-kvalitet och spela in upp till 443 timmar video(EP mode). Ställer du in ... Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic DVD-spelare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  En klar tia
 • Knappt godkänd
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Det är med en stor förundran att EX87:an (ex77) har vunnit Eisa award. Det visa sig att den inte kan ta i mot Dolby Digital ljud via marksänt tv. Förlorar signal vid skifte mellan muxar ca 3-5s. När man skapar en favorit lista behåller man samma kanalnummer som huvudlistan d.v.s. att man måste komma ihåg vilket kanalnummer som den låg på från början vilken nytta har man då av en favorit lista. Kan inte få fram kanallistan med någon enkel knapptrycknig för att skifta kanal. En box i denna prisklass hade jag förvänta mig att den inte skulle vara lite mer förfinad. Har varit i kontakt med Panasonic support men där fick man igen hjälp, de trodde att det var fel på boxen så jag fick prova EX77 från samma ställ där jag köpt min EX87a men det var lika dåligt ställt men den. Det ända man kan hoppas på nu är Panasonic skärper sig och gör en ny mjukvara där de rättar till felen.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Nu har jag testat denna inspelare mer utförligt. Bildkvaliten är suverän. Menyerna är snabba och funktionerna är många. Det finns många anslutningsmöjligheter. Att usb porten saknas är ett klart minus. Fläkten låter lite. Jag är mycket nöjd.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Jag köpte denna spelar på Pixmania eftersom den inte finns i Sverige och sökningen av kanalerna fick jag göra på Franska men den hitta alla kanaler utan problem. Efteråt fick jag stela om språket till Engelska.
  Detta är en av de bästa produkterna inom AV på marknaden. Mycket lätt att hantera och passar min 42PZ70E plasma från Panasonic perfekt. Använder Viera link funktionen dvs jag behöver bara en fjärkontroll för att styra båda enheterna, den klarar nästan alla funktionerna som inspelaren har.
  I xp läge blir inspelningarna perfekta och i sp går det endast se en extremt liten försämring i kvaliteten vid inspelning av spprt typ fotboll.
  EPG ger apparaten lätt att programmera.

  KÖP denna inspelare. Det finns nog ingen bättre på marknaden förnärvarande.