Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oral-B (Braun) AdvancePower Expert

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B (Braun) Eltandborstar (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tanken är god men är tyvärr totalt oanvändbar. Den är så kraftlös att det inte är värt att släpa med den. Jag har oral b Vitality som kostar lika mycket men köpte denna för resan, säkert är batteritiden bättre än den de tå dagar jag har ed vitality, men denna är så kraftlös att det känns som den ska stanna. Nej tyvärr. Blev att få pengarna tillbaka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt att ha med när man reser, så man slipper släpa på en laddstation. Laddarna är ofta inte specade för 110V om man köpt borsten i en 220-240V-region, så då är det ett bekymmer mindre att tänka på.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har tidigare haft ett antal uppladdningsbara eltandborstar. De har alla haft problemet att batteriet försämras inom ganska snar tid, och att de därför behöver laddas i tid och otid.
  Därför bestämde jag mig för att testa en sådan här batteridriven modell, som alltså går på 2 st vanliga batterier modell "AA". Jag är hittills helnöjd. De medföljande duracellbatterierna höll farten uppe i drygt 4 veckor. Nu tänker jag köra med 2 par uppladdningsbara NiMh-batterier att växla emellan, så att jag aldrig är utan färdigladdade.

  Såvitt jag kan bedöma gör den här borsten rent tänderna lika bra som en med inbyggt laddbart batteri. Jag tycker den känns mer skonsam för tandköttet än de typer av borstar som har en pulserande rörelse förutom den snurrande rörelsen, men det är bara en känsla som jag inte har något bevis för..

  Att den bara kostade 79 kr när jag köpte den gör inte saken sämre :)