Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monster iSport Victory

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Monster Hörlurar (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Rekommenderar inte dessa lurar! Inköpta i april och använda både till vardags och i träning. Nu är det december och de är i princip slutkörda.

  Volymreglaget har tappat sin limmade översta yta,

  De runda bollarna som sätts i i öronen lossnar hela tiden när man har dem i fickan.

  Själva plasten i sladdarna har hårdnat och blivit stelt. Därav har plasten spruckit vid kontakten så koppartråden är nu synlig och kommer snart gå av.

  Teknikmagasinet, där lurarna är inköpta, ger ingen garanti för kabelbrott som snart kommer att uppstå. Pga för stel plast tycker jag.

  Bra ljud men gjorda av kasst material. Borde bytas utav leverantören.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett väldigt bra val för den som söker träningslurar som ska sitta på plats, för det gör dom. D är vattentåliga och känns mycket rejäla. De stora "vingarna" och den rejäla konstruktionen gör att komforten riskerar att bli lidande vid långa lyssningsperioder. Rejäl bas, men kanske inte det mest nyanserade ljudet.

  Rekommenderas för den som ska träna. De är nog inget prisvärt förstahandsval för buss-/flygresor etc, med hänsyn till att finns mer komfortabla in-ear lurar där ute.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte dessa för ca en vecka sedan och har testa de riktigt ordentligt!

  Dessa sitter riktigt skönt i öronen, du får med tre storlekar till öronpluggarna och tre storlekar till krokarna så det borde inte vara några som helst problem att hitta rätt! Jag har tränat med dem på gymmet varit ute och sprungit en längre löprunda och de har aldrig åkt av!

  Designmässigt så är de hur snygga som helst! Du får till en liten påse som stängs med hjälp av böjbar metall, perfekt när du tar med de till gymmet skolan eller vart du nu ska någonstans!

  Ljudkvalitén måste jag säga är superbt, mycket bra mellanregister och när det väl byter om till basen så blir man imponerad! Ljudet är annars väldigt klart man hör allting i låtarna, spelar ingen roll vilken slags musik du har igång.

  Det ända som har varit liiiiite negativt var att de gjorde lite ont i öronen innan de vande sig vid de här öronkrokarna. Men det gick över på några dagar så inget man behöver oroa sig över!

  Det känns lite konstigt att bara skriva positivt om de här hörlurarna men de är så otroligt väl gjorda och har så bra ljud och allt! De är ju t.o.m. vattentåliga!SÅ kan inte mer än att sätta full pott!