Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denver DM-21/24

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denver Bärbara CD-spelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna portabla CD-spelare för 150kr för att kunna lyssna på mina favorit CD skivor när jag inte är hemma och blev både överraskad och besviken på CD-spelaren. Om du letar efter en snabb recension så hittar du min summering längst ner.

  För det första är hörlurarna som ingår väldigt praktiska, fast jag använder inte de på grund av dålig ljudkvalité, och för att jag också har egna bättre hörlurar. Men för den som inte har hörlurar hemma så är detta definitivt ett plus.

  Nu till själva CD-spelaren. Första intrycket på den är att den är ganska plastig, hela konstruktionen är bara plast, ingen metall någonstans. Till och med knapparna på sidan är billiga. Vill tillägga att displayen på min spelare funkar inte som den ska. Man kan till exempel inte se alla siffror som visar tiden på låten, och att man kan inte se vilket spår som spelar vilket kan vara frustrerande ibland.

  Själva CD-spelaren kan antingen drivas via 2xAA batterier eller 4,5V (vet inte varför man skulle vilja det), och att om man ändå väljer att driva den med 4,5V så behöver man köpa en strömkabel eftersom det ingår ingen. Själv kör jag alltid på batterier eftersom det är så mer praktiskt och enklare.

  När man väl sätter i en skiva och börja spela så låter det ganska bra, det vill säga att ljudkvalitén är okej, fast nu till det dåliga: Skivan som man spelar hackar upp sig ganska ofta vilket är jätteirriterande medans man lyssnar. Och jag vet att det är CD-spelarens fel eftersom skivan går att spela felfritt på mitt LG system som jag har hemma.

  +Billig (150kr)
  +Portabel
  +Många knappar och funktioner
  +Enkel att hantera
  +Låg ljudnivå

  -Känns billig och plastig
  -Fel med displayen
  -Hackar upp CD:n ibland
  -Väldigt känslig för stötar (när den spelar)

  Summering: Om du vill ha en CD spelare som är billig och inte bryr dig om fina finesser så är detta CD-spelaren för dig. Jag skulle dock rekommendera att köpa en dyrare CD-spelare som kan spela CD skivor felfritt och som har en fungerande display.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Knapparna ger ett plastigt intryck. Inget skakminne. Det ingår ett par inearlurar. Men framförallt är volymkontrollen det som gör att jag absolut inte skulle köpa den här produkten. Det ligger ett konstant brus i lurarna. Jag har testat med fyra olika lurar, inklusive de som ingick. Bruset är konstant när man sänker eller höjer volymen, så det är bara musiken som höjs och sänks. Vill man då lyssna på låg volym så tar bruset över. Det gör spelaren oanvändbar om man inte jämt ska lyssna på högsta volym. Köp inte denna.