Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer BlackWidow Ultimate 2013 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt nöjd med detta tangentbordet. vissa kan nog störa sig på klick ljudet som låter ifrån dom blåa brytarna. Man borde söka upp nån video eller nåt om man klarar av ljudet. Det finns det dämpnings ringar o köpa om man inte gillar klickljudet. Men annars rekommenderas.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vännen hade en och när jag var hemma spelade vi men o vad skön.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt skönt!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Wow, skrattade första gången jag skrev på tangentbordet, så bra är det.
  Dom mekaniska knapparna är baserade på Cherry MX blue, det ljudliga klickandet är kanske inte för alla, det är lite old school, men jag tycker den här mekaniska varianten är den bästa. Är man osäker bör man testtrycka i affären (paketet har en öppning för det ändamålet) så att man man vet vad man ger sig in på. Inget för den som vill chatta diskret med exet på nätterna utan att upptäckas.

  Andas i de närmaste 100% kvalitet, tangentbordet är tungt och står stabilt, så najs. Känslan i knapparna är kanon, men hårdplasten på knapparna känns bara 90%. Kabeln andas också kvalle, mycket bra med usb på tangentbordets sida och uttag för mick och lur. Fonten på knapparna är lite "war games" men inget jag stör mig på. Belysningen är helt ok. Var tvungen att regga mig för att kunna ladda ner drivrutinen som tog några minuter att installera (trots i7 och ssd) och krävde omstart av datorn!

  På det hela komplett awsome stuff men till ett premium pris som känns lite i häftigaste laget, vilket drar ner betyget som jag ser det.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade verkligen inte så höga förväntningar på detta tangentbordet eftersom jag tidigare har haft Razer tangentbord med undermålig kvalité men detta var det enda som hade det jag ville ha så det blev ett köp ändå.

  Utan att överdriva så blev jag VÄLDIGT positivt överraskad. Byggkvalitén är top notch, materialet för basen av tangentbordet är typ matt plast/gummi och är mycket behagligt. Knapparna är även de av en halvmatt plast och inte något blankt skit. Varje knapp har dessutom en egen LED diod vilket gör att bakgrundsbelysningen är jämn och bra. På tal om bakgrundsbelysningen så kan den ställas mellan 0-10 direkt på tangentbordet eller med en skala på 0-100 i programvaran som kommer med. På högsta ljusnivån så är det VÄLDIGT ljust.

  Några mindre positiva saker är dock fonten på tangenterna, det är ingenting jag stör mig på jättemycket men vissa personer kanske inte gillar den. Sen finns det inte heller några dedikerade mediaknappar utan det är F1-F7 som gäller för ljud och uppspelning. Detta stör mig dock inte heller så mycket då jag tidigare använt tangentbord med samma upplägg och därmed är van vid det.

  Annat trevligt är självklart USB port samt hörlur + mikrofonport på högra sidan samt macroknappar. Fem stycket macron borde räcka för de flesta och antalet gör att tangentbordet inte blir så överdrivet mycket större än vad ett vanligt annars är vilket jag uppskattar väldigt mycket. En varning är också att det låter rätt så väldigt mycket när man skriver, detta är väl lite personligt om man gillar eller inte dock, jag själv tycker att det känns stabilt med ljudet.

  Överlag ett cleant (om ljuset är avstängt eller på låg styrka) och välbyggt tangentbord med underbara klickljud från tangenterna som får än att vilja skriva konstant.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft det i 2-3 veckor nu, är riktigt nöjd. Skönt ljud vid knapptryckning och snygg belysning!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  det här är det bästa som går att köpa för penningar det är så jävla skönt att höra knapptrycken
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa tangentbordet jag någonsin använt! Snabbt och skönt! Om man inte tycker om att det låter när man skriver kan jag inte rekommendera det. Men för er som tycker om ett litet klick vid knapptryck kan jag rekommendera det starkt!