Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cambridge Audio Azur 640R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cambridge Audio Surroundförstärkare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra och snygg förstärkare som har rejält med kräm (det är visst uppmätt nästan 150W per kanal i tvåkanalsläge). En del irriterande småproblem och buggar drar ner betyget, såsom att det tar en halv sekund eller så för att initiera den digitala kretsen, vilket betyder att början på musiken eller filmen försvinner när man använder en digital ingång. Riktigt irriterande. Dessutom knäpper det till varje gång man växlar ingång. Det finns en del andra buggar också, och Cambridge har efter ett år ännu inte släppt någon firmware uppgradering. Lyssnar man däremot analogt så funkar allt fint och den låter väldigt bra (alla förstärkare låter ju trots allt likadant ;)
  En sak till, nästan falsk marknadsföring att de kallar den 7.1 HDMI AV receiver för den innehåller bara en HDMI switch, den kan inte hantera ljud via HDMI kontakten, och inte heller switcha komponent och komposit ingångarna till HDMI utgången.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Ypperlig förstärkare. Gedigen och seriös. Ett kraftpaket vars angivna specifikationer lätt uppfylls. Enda anledningen till att jag inte ger den en tia i omdöme är att vissa funktioner bara är tillgängliga på fjärren och inte direkt på förstärkarens panel. Annars helt super!