Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer DeathStalker (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den sedan hösten 2013 och den fungerar fortfarande som den ska.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket fint tangentbord. Ett stort handleds skydd som förhindrar kramp och konstiga handpositioner. Mycket emkelt att skriva på och bra för spel. Knapparna är också mycket tystare än ett mekaniskt skrivbord. Den kommer också med fina funktioner som anti-ghosting (windowsknappen stängs av) och en macro-bind. Fina LED-lampor också :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Asså det e nice
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inget vidare tangentbord, dålig känsla i tangenterna och några tangenter började strula i princip direkt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har använt tangentbordet i snart ett år och jag tycker det håller en jämn kvalitet. Syftet var att hitta ett tangentbord med slimmade knappar och som passade bra till spel som CS som kräver många knapptryckningar samtidigt. Samtidigt skulle det även se någorlunda stilrent ut och passa för vanligt skrivande. Jag tycker den levererar bra efter dessa förutsättningar.

  Just mitt exemplar hade problem med en tangent vid leverans (höger shift) som ibland fastnade nere. Jag använder denna tangent extremt sällan så jag förbisåg detta. Jag har också svårt att tro att detta är något som är problem på alla modeller så jag tänker inte sätta något minus för det.

  Känslan är kanske lite plastig, men och andra sidan är det något många tangentbord återger. Det är i alla fall inte extremt på något vis. Gillar man tangentborden för påkostade laptops så gillar man nog även detta. Där är ju lite avstånd mellan knapparna men det vänjer man sig snabbt med om man inte har haft det innan.

  Något positivt som jag ofta glömmer använda är gaming-läget som man snabbt kan slå på. Detta gör att knappkombinationen Alt+Tab inte fungerar och Windowstangenten avaktiveras. På så sätt slipper man att spelet minimeras av misstag.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Precis det jag vill ha i ett gamingtangentbord. Sköna macbook pro-liknande knappar, alltså väldigt sköna att skriva med men det är inget minus på gamingsidan.

  Priset är lite högt för min smak men att plocka upp en på blocket är helt ok i min bok.

  Rekomenderar starkt tangentbordet; om jag får säga något dåligt om den är det väl att tangenterna och handstödet kan kännas lite kladdigt efter en stund, men det är ingen dealbreaker för mig.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade detta tangentbord i cirka 5 månader innan det började krångla. Vid vissa tillfällen registrerade knapparna inte trycken. Då fick jag plugga ur och in usb:et och då funkade det. Jag lämnade tillbakade det och bytte ut det mot ett razer blackwidow 2014 Detta felet kanske var just på mitt exemplar. Dessa 5-4 månader var tangentbordet hel grymt! Jag skulle inte köpa det igen och riskera att få samma tangentbord. Ett tangentbord för 700kr borde hålla iaf 1.5 år.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det är verkligen mycket för priset! knapparna är jätte sköna, De är låga och jättelätt att trycka på. Snygg grön!(tycker jag) Man kan ändra ljusstyrkan. Synd bara att knapparna låter så mycket, det finns inget mer negativt. Snygg design! Bra förpackning (den ligger jättesäkert så den kan inte gå sönder under färd) Jag rekommenderar den verkligen! KÖP DEN!
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Knapparna är lite låga och mjuka men det är inte nödvändigtvis någonting dåligt...
  Bara för mig.

  Synd att knapparna bara kan lysa i färgen grön.