Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DWR-921

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Routrar (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna på netonnet, i början av Maj 2014, tillsammans med en SMARTEQ House Antenna Pack 3G/4G.

  Fungerar riktigt bra, endast några få gånger så har jag behövt göra reboot - vi pratar kanske en gång på en eller två veckor. Måste dock påpeka att jag har satt en timer till att stänga av strömmen nattetid 2-6, för i början så var det lite ostabilt då den gick dygnet runt. Den kunde tappa internet trots att IP fanns.
  Nu när något händer så säger den att det inte finns något modem isatt, vilket är märkligt då den är inbyggd. Då gör jag en http://192.168.0.1 och väljer reboot, efter det kommer den igång. Men dagarna går och går och apparaten fungerar fint, det passerar många dagar innan jag måste göra en reboot.

  Wifi-delen är det sämre med då antenn är inbyggd och har märkbart sämre räckvidd än min TP-Link MR3420 (v1 & v2 med WDS) som jag valt att använda istället.
  DHCP lider av brist på funktion att sätta statiskt IP till en specifik dator/telefon.

  Om jag rekommenderar denna produkt? Svaret är JA!
  Glöm inte en riktantenn också :-)

  Uppdatering från dlink gav ny firmware v2.01 som ger stöd för DHCP reservation.

  Updatering nästan ett år efter köp:
  Jag har använt operatören Tre sedan köp av denna DWR921. Jag har inte haft möjlighet att testa någon annan operatör. Internet lägger av efter 23h45m eller strax efter och en Disconnect/Reconnect krävs. Uppdateringarna lär nog inte komma längre då en nyare version av hårdvaran har kommit ut. Köp någonting annat än just denna!
 • Alla omdömen

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stay away!

  Köpte en till svärmor, tyvärr innan jag läst några recensioner. Jag höll tummarna att problemen med tappad 4G koppling inte skulle drabba henne då det innebär support för mig vilket inte var tanken.
  Mycket riktigt, efter ett par veckor så ringer hon, ingen 4G kontakt, Telia säger att allt är grönt med SIM-kortet, hon har startat om routern flera gånger. Ber henne att först ringa D-Link supporten. Denna är på engelska och det enda dom lyckas med innan dom säger "sorry we can't help you" är att göra en reset på routern. Så alla inställningar med WiFi, kopplingar till ChromeCast etc är helt borta. Att guida en oteknisk svärmor att fixa detta samt att felsöka skiten över telefon är dömt att misslyckas men däremot kosta åtskilliga timmar i telefonen.

  I curse you D-Link för sådana skitprodukter och en ännu sämre support!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har denna på landet och den fungerar utmärkt bra stabil anslutning även på 4G. Bra är det att man stoppar in simkortet i routern och slipper en usb-dongel.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt kass går ej att få en 4g-anslutning.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd. Stabil uppkoppling utan omstarter. WiFi använder jag inte, kan inte uttala mig om den delen, men 4G bra och stabil och snabb. Har rev B med senaste fw.