Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Teenage Engineering OP-1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Teenage Engineering Synthar (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Underkänt pga priset. Visst är det en gedigen maskin (i plast) men för 14 lök så ska det vara enbart för att man har för mycket pengar. Fick äran att låna en i 3 månader. Och otroligt vad mycket den packar med tanke på storlek. Men det finns gott om mycket mer annat man kan få för den pengen. Ett pris runt 5-6 lök hade varit mer rimligt men även där ett köp pga för mycket pengar. Hade denna legat på 3995:- så hade den sålt som smör världen över vilket jag kan nästan garantera är långt över produktionskostnader. Det är plast och mera plast med en liten OLED display som många verkar fått problem med efter en tid (googla).
  Till 95% en vääääldigt dyr leksak.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Aldrig haft så roligt och skapat så mycket med någon musikutrustning. Bara en leksak på det sätt att den är färgglad och lockar fram barnet i en. Allt finns i den för att göra en komplett låt, bas, trummor, lead m.m. Visst finns det vissa begränsningar men det är också det som för mig och många andra ökar kreativiteten och inte gör att man fastnar i en massa inställningar. Till skillnad från Vurt så upplever jag den mycket lätt att komma igång med, speciellt om man tar i åtanke att det är en synth, trummaskin, sampler, tape recorder m.m. Och har man den musikaliska talangen går det göra stora hits även med denna:
  https://www.youtube.com/watch?v=_nRPGeesoFE
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Lite bökig att komma igång med. Gillar verkligen hur tung den är, den osar kvalité rakt igenom.. Den må se ut som en leksak, men det intrycket består bara tills du tar upp den och skruvar lite på rattarna. Fin skärm. Kul att kunna sampla direkt och bra att det to.m finns en liten högtalare (även om den låter skit, såklart).