Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SVS PB-1000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SVS Subwoofers (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gör sitt jobb och mycket mer, väldigt sparsamt använd pga gamla fönster ;)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Verkar väldigt Bra
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har nu kört min PB 1000 i ett halvår och är väldigt nöjd med den. Min första sub någonsin, så ville ge mig själv tid att välja och tror jag valde väldigt rätt. Både prismässigt och performance-mässigt verkar den funka klockrent med de Boston Horizon jag använder som fullregisterhögtalare.

  Designen fungerar också bra med Boston-stativarna, eftersom den rektangulära formen med väl rundade hörn + tillverkarens märkning långt ner i mitten verkar vara en gemensam nämnare dem emellan - Amerikanskt drag kanske? Tveklöst är denna mycket snyggare än stativarna dock, då träimmitation är klart charmigare än gummi.

  Måste köras in helt för att kunna bedömmas rättvist men när det väl är gjort så gör den inte bort sig ens i en så baskrävande film som Sagan om Ringen-trilogin. Kanske inte den där ypperligaste kraften och tightheten men de 700W håller vad de lovar och denna ska enligt uppgift spela starkare än SB12NSD:n.

  Tycker denna är ett bra mellanting, som både låter snabb till musik och djup till filmer. Spelar med viss finess och det finns gott om detaljer, även om den kan boom:a lite ibland. Dock spelar den som grafen antyder väldigt rakt och korrekt, så förväntar man sig en naturlig puckel i basregistret blir man besviken.

  Edit: Vad som hände var att jag aldrig fick den att låta riktigt 100% i mitt rum, oavsett placering och andra åtgärder, så jag sålde den faktiskt för en tid sedan. Problemet med den är att det verkar uppstå någon sorts stående våg i djupbasen, vilken blöter ner de frekvenserna och får den att låta bumligt, monotont och otydligt. Samtidigt så spelar den lite för beskedligt och mjukt för vad jag behöver.

  Jag kom att ersätta den med 2x Jamo J110 och redan med en Jamo så skakar rummet dubbelt så mycket och ljudet är bra stramare, fast den har lägre effekt, mindre låda och påstås inte gräva lika djupt. Men djupbas finns det gott om, både som hörs och känns

  Så jag kan ha prisat SVS:en onödigt högt pga oerfarenhet och tron på att jag hade hanterat den eller akustiken fel på något sätt.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Djup baws! Fick den igår, måste utvärdera den mer!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snygg och djuuup bas. perfekt för film.