Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Noctua NF-A15 PWM 140mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Noctua Chassifläktar (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  23 dagar sedan
  Fläkten har ett väldigt irriterande ljud. Inte det klassiska fläktljudet utan mer utav ett surr som uppfattas störande när den varvar upp. Trodde först den var defekt och reklamerade men visade sig att andra fläktar hade samma ljud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte 4st, en hade ett lågt klickande ljud, därav inte 10 stjärnor. Returnerade den och den nya är lika tyst som de andra 3. De är helt tysta förutom, som någon annan här uttryckte det, ljudet av "luft som flyttas" beroende på vilken hastighet man kör dom på. Fläktarna har 6 års garanti!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En bra fläkt, har 2st i mitt chassi varav en på min U14S som är semi-passiv, otroligt tyst och fungerar bra till både att pressa luft på radiatorer eller luftkylare eller att flytta luften i datorlådan.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mitt Fractal Design R4 huserar 5st sådana fläktar (fram+golv+NH-D14+bak) och min dator kunde inte ha varit tystare. Nu går dom inte i 100% konstant men när jag väl spelar så är det bara ljudet av "luft som flyttas" jag hör.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Denna fläkt får ett lågt betyg på grund av det missljud som fläkten ger ifrån sig på mer än 5w (även via pwm). Jag har jämfört med phanteks, fractal design silent och be-quiets fläktar på 140mm och denna låter klart sämst (detta var den enda fläkten som hade ett ljud annat än "luft som flyttas" dvs ett missljud som var ett konstant). Sett till priset och att det är en Noctua hade jag förväntat mig mer.