Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Abilica PowerPack Flexi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Abilica Viktvästar & viktmanschetter (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft västen ett år ungefär. Den känns som den är byggd och formsydd för stora personer (>100 kg) med lite för stor omkrets som vill gå ner vikt genom promenad. Den är större nertill än runt bröstet. Jag väger runt 80 kilo och ville ha den för löpning, där är det svårt att få den att sitta bra. Man får dra år den så hårt att det hindrar andningen lite. Det blir mycket överblivet band som hänger och sladdrar på sidorna.

  Det finns 10 fack på västen, men endast åtta vikter. De två översta är tomma, men det går med lite vilja att flytta vikterna dit, men de är nog inte avsedda att vara där. Vikterna längst ner slår sig i magen när du springer, remen längst ner kan inte hålla fast vikterna mot kroppen.

  Spännbanden går över vikterna vilket jag tycker är lite underligt. Om man drar en jacka utanpå ser det ut som man snott saker i ett varuhus ungefär. Jag hade hellre sett att dom gick mellan vikterna och var lite elastiska.

  Kvaliten är acceptabel, men ingen väst jag testat utstrålar hållbarhet. Om du är lite rund och vill ha lite mer effekt i promenaden så är den nog perfekt. I övrigt är den nog tyvärr inte så användbar som man kanske hoppas.