Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Multibrackets Gas Lift Arm Single

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Multibrackets TV-fästen & skärmfästen (414)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte två stycken. De är väldigt bra byggkvalité för priset. Har en billigare från Andersson och det är stor skillnad. Det som verkligen utmärker om ett företag är värt att köpa produkter från är hur de hanterar när något är fel på en produkt. Jag epostade Multibrackets att en av delarna i den ena produkten var defekt. De svarade på en gång och sa att jag kan hämta en ny del direkt på deras kontor i stockholm i närheten av min bostad. Jag var jobbig och sa att jag inte hatar tid med det. Då kom de förbi med delen hem till min port. Detta kanske var ett undantag men tycker de tyder på mycket god service. Ärendet var löst på 2h.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Pro

  + Mycket snabb montering
  + Robust konstruktion
  + Bra gasfjädring
  + Klarar min iMac 5k (9.9kg)
  + Wobblar inte
  + Går att finjustera i varje led
  + Kabeldragning i armen
  + Går att vika ihop armen så den nästan inte tar någon plats alls och skärmen förflyttas in till väggen
  + Bra pris

  Con

  - Kabeldragningen är lite tight. Man får plats med en strömsladd ungefär, sen blir det svårt.
  - Tiltfunktionen är lite primitiv. Den spänns fast av 2 skruvar baktill, som man kan lossa lite lätt för att tilta. Spänner man de rätt kan man tilta skärmen fritt upp och ner och så håller den sig där. Men fortfarande lite primitivt.
  - Snabbfästet var lite svårt att få av (satt väldigt hårt)
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  bra men absolut inte värd pengarna
  jobbig o montera oxå
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Håller med om tidigare recensioner.

  Har bara ett mindre tillägg att göra och det är att om man monterar den mitt för bordet och har bordet mot väggen så kan man inte föra displayen hela vägen rakt bak då armen tar i väggen, men monterar man armen mer in i bordet alternativt lite vid sidan av bordet så är detta inte ett problem.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fördelar:

  -Riktigt robust och stabil arm, som är enkel att både montera ihop och isär.
  -Väl tilltagen fot/fäste mot skrivbordet som inte vinglar.
  -Gasfjädringen funkar väldigt bra även för min Eizo 27" EV2736W (drygt 9kg)
  -Hur pass "segt" armen rör sig kan justeras individuellt på varje axel med små skruvar. -Skärmens VESA-fäste förskruvas och är väldigt simpel att hänga på/av på armen utan extra hjälp.

  Nackdelar:

  -Kabeldragningen genom armen är i tajtaste laget, särskilt om man har lite tjockare kablar samt vill dra fler som tex usb och alternativa input-källor.
  -Vill man att fästet ska vara centrerat bakom skärmen så krävs mer utrymme bakom skrivbordet, annars behöver det fästas lite på sidan om man vill kunna vika ihop armen med skärmen så nära väggen som möjligt, vilket ger en mer asymmetrisk look.
  -Tilt av skärmen är tyvärr inte lika enkelt att göra med bara händerna då det kräver att man lossar lite på 2 insexskruvar. Särskilt om man har en tyngre skärm.

  Värt att tänka på:

  -Det går åt ca 80-90cm kabel för att dra det från foten längs hela armen till skärmens uttag, vilket inkluderar lite slack för att kunna vrida axlarna utan att kablarna töjs eller kläms.

  Slutsats:

  Jag väldigt nöjd, framförallt med tanke på hur pass stabil och enkel konstruktionen är jämfört med andra liknande armar och bord/vägg-fästen som jag har provat tidigare. Nackdelarna är inget jag lider av efter installationen, då jag främst behöver möjligheten att dra skärmen fram och tillbaka över skrivbordet, samt frigöra plats undertill. För en gångs skull så får man det man betalar för!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har den här till en iMac 27" 5K. Den är specad upp till 10 kg och iMac:en väger 9,5. Inga problem att bära upp den om man spänner gasfjädern till max. Eftersom jag har höj och sänkbart skrivbord är det perfekt att kunna justera höjden på iMac:en vilket inte går med standardstativet.