Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alcon Focus Dailies All Day Comfort (90-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning, eftersom den har samma design. Det som är nytt är att den innehåller 5 ggr högre koncentration av det fuktande ämnet i linsen, vilket gör att komforten håller i sig hela dagen. Focus Dailies säljs även under namnen Freshcare Dailies, Synolens OneDay, Eyes4U och Blic Dag. Efter en dags användande ska linsen kastas och ersättas med en ny följande morgon. Stäng
Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning, eftersom den har samma desi... Läs mer
Jämför pris på alla Alcon Linser (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Toppenlinser som jag använt senaste 10 åren. Släpper inte igenom lika mycket syre som toppmoderna linser som Dailies Total 1, men som också kostar betydligt mer.

  Men vad som är viktigt att poängtera är att denna lins är en ren Hydrogellins och Dailies Total 1 en hydrogel/silicon-blandning, med silicon i kärnan.
  Linser passar olika människors ögon inte bara beroende av storleken, utan även av materialet som linsen är uppbyggd av.
  I mitt fall som även använt Dailies Total 1 regelbundet i ett år så började det bli väldigt jobbigt i slutet då det ofta kändes geggigt. Hade inte med mitt öga att göra, utan att siliconmaterialet som linsen är uppbyggd av inte passade mig.

  Funkar denna lins för dig ska du fortsätta med ren hydrogellins. I och med att detta är en endagslins, byter man dem varje dag. Tycker komforten är super. Om jag ska jämföra med Dailies Total 1, är komforten ännu bättre i den, men om det är värt nästan det dubbla i pris vet jag inte.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag tror komfort är en väldigt individuell fråga. Dessa linser passar mig väldigt bra. Jag kan i regel ha dem hela dagen och långt in på kvällen utan att jag alls känner av dem. En gång har jag t.o.m. försökt sätta i linser på morgonen ovanpå de andra som jag glömt ta ur kvällen innan.

  uppdatering: Sedan jag skrev sist har det hänt flera gånger att jag glömt bort linserna och inte märkt att jag sovit med dem och gått med dem dagen efter utan att märka något (jag har inte så höga dioptrital). Med en sådan komfort ser jag mig inte om efter alternativ.
 • Ganska dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  De nya CIBA Vision Dailies AquaComfort Plus är enligt mina torra ögon en mycket bättre lins än den här.
 • Ganska dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jämfört med CooperVision Proclear 1-day så har dessa sämre komfort. Bytte till dessa pga priset men det blir inte fler av dessa. Ett plus för priset dock.

  2009-08-20 Uppdatering.
  Mycket torr vid slutet av dagen och somnar man med dem är det katastrof. Kämpar för att ta mig igenom kartongen så jag får köpa några andra. Sänker betyget ytterligare.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  En bra och behändig lins. Enkel att få ur förpackningen och sätta i ögat.
  Kan bli något torr mot slutet av vissa dagar, men måste säga att jag är mer än nöjd ändå. Kommer fortsätta att använda denna lins.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Klassikern. Har allt man behöver, inga överraskningar. Några kronor för dyr bara.