Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alcon Focus Dailies All Day Comfort (30-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning, eftersom den har samma design. Det som är nytt är att den innehåller 5 ggr högre koncentration av det fuktande ämnet i linsen, vilket gör att komforten håller i sig hela dagen. Focus Dailies säljs även under namnen Freshcare Dailies, Synolens OneDay, Eyes4U och Blic Dag. Efter en dags användande ska linsen kastas och ersättas med en ny följande morgon. Stäng
Focus Dailies är en endagslins från CIBA Vision. Den har ersatts av den nya modellen Focus Dailies All day comfort. Denna kräver ingen ny tillpassning, eftersom den har samma desi... Läs mer
Jämför pris på alla Alcon Linser (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppenlinser som jag använt senaste 10 åren. Släpper inte igenom lika mycket syre som toppmoderna linser som Dailies Total 1, men som också kostar betydligt mer.

  Men vad som är viktigt att poängtera är att denna lins är en ren Hydrogellins och Dailies Total 1 en hydrogel/silicon-blandning, med silicon i kärnan.
  Linser passar olika människors ögon inte bara beroende av storleken, utan även av materialet som linsen är uppbyggd av.
  I mitt fall som även använt Dailies Total 1 regelbundet i ett år så började det bli väldigt jobbigt i slutet då det ofta kändes geggigt. Hade inte med mitt öga att göra, utan att siliconmaterialet som linsen är uppbyggd av inte passade mig.

  Funkar denna lins för dig ska du fortsätta med ren hydrogellins. I och med att detta är en endagslins, byter man dem varje dag. Tycker komforten är super. Om jag ska jämföra med Dailies Total 1, är komforten ännu bättre i den, men om det är värt nästan det dubbla i pris vet jag inte.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  De nya CIBA Vision Dailies AquaComfort Plus är enligt mina torra ögon en mycket bättre lins än den här.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jämfört med CooperVision Proclear 1-day så har dessa sämre komfort. Bytte till dessa pga priset men det blir inte fler av dessa. Ett plus för priset dock.

  2009-08-20 Uppdatering.
  Mycket torr vid slutet av dagen och somnar man med dem är det katastrof. Kämpar för att ta mig igenom kartongen så jag får köpa några andra. Sänker betyget ytterligare.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En bra och behändig lins. Enkel att få ur förpackningen och sätta i ögat.
  Blir något torr mot slutet av vissa dagar, men måste säga att jag är mer än nöjd ändå. Kommer fortsätta att använda denna lins.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Måste ge den ett dåligt betyg eftersom jag är van vid J&J Moist. Jag har aldrig haft torra ögon med J&J Moist men med focus dailies blev mina ögon torra nästan omgående. De känns mycket plastigare än moist dessutom.
  Men betyget kanske ändras efter att jag använt dom ett tag...
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bekväma linser som man knappt märker att dom sitter i(vilket kan va ett problem när man slirar hem efter krogen). Har använt dom i ungefär 1 års tid utan några som helst problem.

  Rekommenderas starkt!