Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist (30-pack)

 Lägg i lista  Jämför
1-Day Acuvue MOIST är en vidareutveckling av den välkända 1-Day Acuvue. 1-Day Acuvue MOIST är ett utmärk val för den som har torra ögon som kräver mycket fukt.
Jämför pris på alla Johnson & Johnson Linser (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Johnson&Johnson har jag alltid tyckt gjort de bästa linserna och framförallt denna Moist-variant. De är lite dyrare men värt pengarna. Fast även jag är snål och brukar oftast använda SofLens daily disposable som sitter lika bra, hanterar bra och kostar typ halva priset. Men när jag vill få klarare UV-skyddad syn på helger och semester så väljer jag denna.
  Denna är också bättre än de nya dyrare TruEye.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Passade inte mitt behov. Rörde på sig alltför mycket. Grövre lins än Dailies Aqua Comfort plus. Men hur en lins känns är väldigt individuellt. Betyder inte att linsen är dålig för att den inte passar mig.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  mycket bekväma endagslinser!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har alltid använt Ciba/Vision Dailies aqua comfort plus, men råkade beställa dessa av misstag. märkte direkt att denna linsen är tunnare och viker sig lättare över på andra hållet när man håller den i handen. Lite svårare att hantera än Ciba/Vision, MEN när jag gjorde ett test och hade "Dailies" i ena ögat och "Moist" i andra ögat en hel dag märkte jag skillnaden. När Dailies började bli lite torr i slutat av kvällen var Moist fortfarande mjuk och fin. Har också råkat gå och lägga mig med denna och vaknat dagen efter och linsen har nästan varit ok, vilket alltid var en katastrof med dailies med en grus och igenklibbade ögon. Så jag rekommenderar denna endagslins som den bästa jag använt. Lite svårare att hantera men en fröjd att bära.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har alltid haft problem med att ögonen blir torra av linser, och det problemet ser jag inte röken av med dessa linser. Kan lätt ha på dem en hel dag utan minsta irritation eller problem, även när jag sitter och glor in i en skärm.

  Men det finns ett sort minus med Acuvue Moist, och det är dess höga failrate. Om jag köper ett 90-pack får jag räkna med att kasta 10-15 linser. Direkt ur kartong (jag tvättar alltid händerna och sköljer sedan fingrarna innan jag tar upp själva linsen ur plastförpackningen) så kan de vara helt oanvändbara. Jag har ingen förklaring på varför, men det beror inte på skräp på fingrarna eller problem med ögonen, eftersom nästa lins kan sitta hur fint som helst. Jag har varit med om att en halv kartong hade liknande problem. Spelar ingen roll om jag byter öga, linsen skaver och gör ibland direkt ont.
  Linserna har även en förmåga att vika sig på mitten och är då i praktiken omöjliga att få upp helskinnade, eftersom de är så tunna och sladdriga. Då är det bara att kasta en helt ny lins och ta upp en ny.

  Med andra ord är detta en extremt dyr lins. Betyget blir därför en medelväg. När den funkar är linsen den tveklöst bästa jag någonsin använt, men att behöva kassera så många linser per kartong är mycket oekonomiskt och gör att priset per lins stiger markant (på en redan dyr lins).
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bekväma och relativt lätthanterliga. Dessutom väldigt billiga på Q-lens.com som inte finns med på prisjakt. Än...
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Ställer lag längre än 12 timmar och ger en fin känsla för ögonen oavsett omgivning. Lite dyr jämfört med andra linser i samma klass. Markeringar 123 gör det svårt att sätta på rätt utan någon ljuskälla.