Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Belkin N1 Wireless Router F5D8231YY4

 Lägg i lista  Jämför
N1 Wireless Networking Med N1 Wireless, som baseras på 802.11n-utkastet, kan flera mottagare och sändare skicka och ta emot data genom luften med hjälp av Intelligent MIMO (Multiple Input Multiple Output) multiplex-tekniker. Den smarta antenntekniken är en utveckling av den utbredda 802.11g-standarden med betydligt bättre pålitlighet, täckning och hastighet på upp till 300 Mbps.*Genom större räckvidd och högre hastigheter skapar N1 Wireless ett snabbt och effektivt sätt för användare att distribuera video, musik, foton och filer bland nätverksanslutna datorer hemma. På den inbyggda statusdisplayen visas nätverkets status. Ikonerna representerar varje nätverkskomponent och visar om varje enhet fungerar som den ska.- Anslut din stationära dator till ett trådlöst nätverk och: Streama HD-video- Lyssna på digital musik- Spela onlinespel- Överför foton och hemmavideor- Shoppa online och surfa på webben- Använd e-post och chat- Utöka din trådlösa räck Stäng
N1 Wireless Networking Med N1 Wireless, som baseras på 802.11n-utkastet, kan flera mottagare och sändare skicka och ta emot data genom luften med hjälp av Intelligent MIMO (Multip... Läs mer
Jämför pris på alla Belkin Routrar (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  har samma problem som alla andra, får starta om routern med jämna mellanrum
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har samma nedkopplings problem som tidigare ressencenter,
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bland det sämsta jag någonsin varit med om.
  Internet kopplar ner var tionde minut ungefär.
  Det är helt värdelöst att försöka spela på nätet med denna eftersom den kopplar ner hela tiden.
  Kundservicen är nog den sämsta jag någonsin varit med om, så otroligt nonchalanta.

  Det enda lilla lilla plustecknet är för den långa garantin. Men vad spelar den egentligen för roll när routern är så hemskt dålig?
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kass, usel, dålig, plastig, sämst, usel kvalitet, kass... sa jag usel?

  Köp inte denna för guds skull. Sämre apparat får man leta efter.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Horribel router! Omöjlig att arbeta med om du behöver obruten WLAN kontakt mer än 1-2 timmar i taget. Kopplar ner och bryter kontakten flera ggr i timmen ibland men som minst varannan timme. Relativt lätt att installera och ställa in. Krånglig då den delar ut nya IPn stup i kvarten trots fast IP setup. Överlag en dålig router om du inte bara skall ha den för surfande. För övrigt rekommenderar jag inte att den placeras någonstans där de xenonstarka dioderna stör ev. nattsömn. Rekommenderar verkligen inte denna produkt och har precis reklamerat min för sista gången.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  KÖP inte Belkin N1 F5D8231-4

  Belkin N1 är dålig produkt som funkar allmänt dåligt, när den funkar. Jag säger bara: Glömmer Belkin N1.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Tappar signalen. funkar allmänt dåligt. kanske berode på dålig firmware. Jag lämnade tillbaka på öppet köp eftersom det inte löste sig genom att uppdatera firmwaren.
 • Ganska dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  BELKIN N1 F5D8231-4 är inget jag rekommenderar.

  Om du ska köpa pga enkelheten, glömmer Belkin N1.

  När det gäller säkerhet som ska skydda mot intrång är aktivering för passord svårt till oss som använder MAC och inte är profs.

  Pedagogiken är rena pangbluff. Användarvidrigt är vad den är.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fyller mina behov, stabil, snabb, lång räckvidd och funkar bra med Pirate bay,Ska ta och elda upp mitt gamla netgear som bara e skit. VPN funkar fint också
 • Knappt godkänd
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Det är en toppenbra produkt. JAg hade gett den 10/10 om det bara fungerat att koppla upp sig till företaget med VPN. Den här stöder inte VPN Passthrough som Belkin säger. De senare varianterna ver400 har nyligen fått en firmware upgrade som stöder vpn.

  Har inga problem alls att maximera internet linan 100/100. Den känns väldigt säker osv men att inte kunna köra vpn gör att jag måste köpa en linksys istället.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Otroligt bra, får lika snabb throughput vid trådlöst (WPA2) som vid trådbundet = 67Mbit ned och 10Mbit upp på en 100/10. Att jag inte får mer beror på infrastrukturen i huset, inte Belkins produkt. Använder den tillsammans med Belkins PCI-kort med stöd för 802.11n.

  Kan varmt rekommendera den!
 • Usel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Dålig produkt ohövlig och förolämpande support.
  Jag hade/har en Belkin N1 som jag fick byta efter en månad, när jag fick tillbaka min nya så installerades den omedelbart och efter vederbörliga inställningar blev det dags för routerrestart och där slutde det roliga. Den kom aldrig mer tillbaka i funktion den stod och flippade mellan internetlampan och websecurelampan och trots upprepade försök med reset och dra ur nätadaptern så ville den inte . Suck ringa supporten igen alltså men den här gången var det andra toner nu plötsligt var det mitt fel, jag fick höra dråpliga ursökter som tex min lina var för snabb jag har 100/100 Mb fiber och att jag använde utorrent för filöverföring till att mina datorer var felaktiga, trots att jag sa till dom allt fungerar med en backup router jag har en Netgear. Nej jag hade ju redan använt min möjlighet att reklamera varan redan och att Belkin minsann inte skulle byta ut den trots att livslängden på den nya blev ca 8-9 minuter, ochså försökte dom skylla på att jag inte hade uppgraderat med ny Firmware, jag måste väl för tusan få den uåå på nätet först ialla fall.
  Så kontentan blev som kund kunde jag känna mig blåst och som kund fick jag finna mig i att bli förolämpad ( skulle tro att killen/clownen på supporten skulle få tunghäfta om han vistte mitt yrke (admin/nätverktek/sysadm) Så när det gäller handhavande har jag nog lite försprång inom tekniken och jag skulle aldrig förolämpa en kund hur fel han än hade ännu mindre om kunden dessutom har rätt. Jag trodde i min enfald att garantin på en vara som har Manufactuars lifetime warranty idetta fall blev den livstiden 9 min.
  KÖP inget från Belkin företag som behandlar sina kunder på detta sätt förtjänar förakt och bör undvikas det finns flera tillverkare som jag har många kontakter med och som aldrig skulle behandla betalande kunder på detta vis.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra!
 • Acceptabel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Nej, den lever verkligen inte upp till förväntningarna och den klarar inte av att utnyttja en 100Mbit Internetuppkoppling via trådlöst till max.
  Kommer som bäst upp i 22Mbit/s (TPTEST 5.0) med en Belkin N1 USB-nätverksadapter.
  Med vanligt TP-kabel blir hastigheten betydligt bättre och där når jag 92Mbit/s med TPTEST 5.0
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Tycker denna router är jävligt bra.
  Den klarar av 100/100 utan problem.
  Och bärbara blir det inga fel på heller.
  Säger bara en sak, KÖP DENNA om du vill att en router ska klara 100/100 mbit´s lina.