Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dualit Hand Blender 700W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dualit Hushållsmixer (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  8 mån sedan
  2 år sparsam användning. Sedan gav den upp i ett rökmoln. Plastig skit med som blivit sämre och sämre för varje år för att de snålar på komponenterna. 1 års garanti säger tillverkaren. Jag förstår det nu.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Först gick knappen sönder så det endast gick at köra på fullt varv. Kort där efter gick drivaxeln sönder så motorn snurrade utan att visp och mixer rör sig.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter att ha förbrukat två stavmixar som har legat i prisklassen 700-900kr började jag titta runt efter en annan typ. En modell som inte har samma fattning av de olika verktyg som kan sättas ihop med motordelen. Kom snabbt fram till att man fick gå upp till ca 1500-2000kr för att hitta en modell som verkar bättre konstruerad. Men då plötsligt dök Dualits mixer upp med rejält REA-pris! Slog till direkt och är riktigt nöjd! Det här är en mixer som slår Electrolux, Bosch mfl utan problem när man kollar på deras maskiner i samma prisklass!
  Skillnaden ligger oftast i detaljerna som överför kraften till de utbytbara delarna, ex visp, knivblad mm. Enklare maskiner har ganska klen konstruktion i plast här som utan problem kan ta skada vilket gör maskinen obrukbar. Dualit har betydligt bättre konstruktion här! Ex så är vispen konstruerad i två delar, ett växelhus och en vispdel. På så sätt slipper man diska växelhuvudet vilket ger längre livslängd. Infattningen till motorn är också kraftigare än på enklare modeller.
  Maskinen är enkel att arbeta med, ligger skönt i handen och man kan köra på ganska låga hastigheter med riktigt bra resultat. Du får med ett riktigt bra tillbehör, en mixerbehållare med en stor roterande kniv som enkelt hackar sönder frysta bär, nötter mm. Behållaren har dessutom en lucka som du kan hälla i saker samtidigt som du använder den! Perfekt när man gör pesto och vill öka mängden olja under omrörning! Du får även med ett litermått som du även har när du vispar grädde mm. Maskinen är stabil och konstruerad så den kan stå upprätt när den har mixerstaven kopplad vilket gör att den kan stå snyggt framme i köket. Finishen är kromad yta vilket för visso lätt ger fläckar av fingeravtryck mm men allvarligt, vill man inte ha den färgen så finns det andra mixar att köpa! Den här är gjord för att stå framme i köket och då passar den kromade ytan riktigt bra!

  Slutsats: En gedigen, välbyggd mixerstav som helt klart är en av de bästa i sin prisklass! Finns såklart bättre mixerstavar, även från Dualit, men då blir prisklassen kring 2000kr och riktar sig mer till storkök.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  köpte en men det fungerade inte så det samlades in och sedan förlorade i en månad!
  Jag gjorde sedan en begäran bara för att upptäcka att blandaren var bortom reparation och att garantin add varit ogiltig eftersom den på använts på ett professionellt kök ... Jag måste nu betala för porto för att få det tillbaka men kan inte repareras
  denna punkt var faktiskt helt ny och faktum är att det var fel innan jag faktiskt använt det!
  DUALIT är inte att lita Var mycket försiktig