Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 46PFL9707S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (225)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte tv:n från Dustin för 12490:-. Svärtan är svart och bilden fantastisk.

  Smart-tv funktionerna må vara begränsade och Philips egna "bildförbättringar" tveksamma - men det var bilden som jag köpte tv:n för och den är som jag ser det oslagbar. Däremot blir det ett minus för att tv:n ofta tappar kontakten med fjärrkontrollen. Självklart kan man använda en annan, men det ska ju inte behövas på en tv i denna klass!

  Vill man ha bättre bild så är det som jag ser det 4K som gäller (vägde mellan denna och Sonys 4K, Panasonics WT var ett annat alternativ som föll bort pga sämre bild) - och jag är synnerligen nöjd med mitt val.

  /M

  --- Uppdatering 131007

  Philips skickade en ny fjärrkontroll, som fungerar utmärkt. Ett plus också för Philips utmärkta support.

  Så för att summera:

  + TV:n/bilden är fantastisk, och det är ju det som är det viktigaste på en tv.
  + Ljudet är bra, för att vara en tv.

  - Smart-tv - dessa funktioner är minst sagt begränsade. Javisst, det finns några appar och en webbläsare, men exempelvis Netflix och Youtube saknas, och Magine är bara att glömma. Men det finns ju andra sätt att lösa detta på. Och eftersom utvecklingen nu går snabbt när det gäller tv-tjänster på nätet, så är jag övertygad om att de flesta gränssnitt idag snart kommer att vara hopplöst omoderna och daterade. Tar därför inte särskilt hårt på denna brist, utan ger tv:n högsta betyg pga bilden.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Packat upp den, installerat som hastigast och tittat på xvid film (via Samsung BD-ES6000) och lite Bluray. Jag kommer skriva mer utförligt senare.

  Bilden är galen, då menar jag galen. Svärtan är ta mig fan SVART, SVART SOM SYNDEN!
  Bilden är inte lika bra med IPTV, snarare då blir det skit i vid snabba rörelser, ser ut som fyrkantiga kakor lite då och då, men det är IPTV's fel (Viasat skit), inte TVn.

  Minus: - Det är olika bud hur vida det är Passiv 3D på TV'n eller intenär man läser utländska recensioner. Jag fick med två st "laddningsbara" glasögon, vilket jag inte kan associera med passiv 3D, snarare aktiv...?!

  Plus: - BILDEN, ingen cloud eller annat shiet du får med samsung och andra icke bakbelysta! Vem bryr sig om TVn är 1-3cm?! Really?

  Jag återkommer så fort jag fått testa TV'n ordenligt.