Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha NX-50

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Datorhögtalare (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt snygga högtalare som passar in i dem flesta miljöerna. Inger ordentlig kvalitetskänsla och Standby funktionen fungerar ypperligt.

  Ljudet i dem är dock inte vad man kan förvänta sig för 900 kr, det är absolut inte dåligt men känns lite "inlåst". Speciellt till dialog då det i vissa fall kan låta som människor är avlägsnal. Till musik är dem klart bättre, levererar trots sin storlek bra volym innan dem distorterar och basen är förhållandevis tung.

  Så som allroundhögtalare där designen är lika viktig som ljudet rekommenderar jag dem, men för någon där ljudet är det enda finns nog bättre alternativ.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Förvånad över hur bra dem låter i denna prisklass. Brukar i övrigt inte ställa några större kvar på datorhögtalare men blev sugen på dessa då dem automatisk går i standby när dem inte används och ville bli av med receivern jag hade på skrivbordet.

  Snygga, bra förpackade, är ganska mjuka i tonen. Lite väl hög basinställning kanske men går ju att ändra bland ljudinställningar på datorn.

  Köpte dem för 829kr inklusive frakt och för dessa pengar är det nog väldigt svårt att hitta något bättre.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har precis hämtat ut dessa på posten. Mitt första intryck är att de var i behändig storlek. Snygga är dom också. Bra ljud, lagom bas.

  Har dessa inkopplade till min dator. Funkar bra. Antar jag kommer att vara nöjda med dom länge som dom gamla jag ersatte.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar perfekt som lite extra tv-ljud till sovrummet. Lyfter dialogen bra mycket bättre än TVn någonsin kan göra. Bara att koppla in via hörlursutgången på TVn och styra via tv fjärren. Sätter på och stänger av ljudet automatiskt när högtalaren känner av inkommade signal Jämn ljudbild, bas finns där trots storlek. En stor fördel som jag ser det är att för pengarna får man en högtalare av gedigen kvalite snarare än plast på likvärdiga produkter (datorhögtalare).